یه سوال تخصصی:
مقدار dbm و ccq در آنتن های وایرلس آیا تاثیری روی پینگ و time out داره؟
من امروز جای انتن رو عوض کردم.dbm شد60 , ccq شد 93.این الان خوبه؟چون هنوزم تایم اوت دارم.پس الان مشکل از کجاست؟پهنای باند isp?CCQ+80 و DMB -85 یا کمتر . آره ولی اگر سیگنال و نویز خوبی داره مشکل از شما نیست دیگه .
حل شد مشکل ؟
اگر نشد ، تا جایی اطلاع دارم مودم TP 8811 قابلیت وایرلس نداره پس هک ار اطراف خارج می شه -
می مونه دسترسی از راه دور ، اولین و راحت ترینش که می تونه کسی از دور این کارو کنه استفاده از نرم افزار Team viewer هستش اگر این نرم افزار روی سیستمون هست و فعال شده فعلا از دسترس خارجش کنید ( گاهی شرکت های اراعه دهنده سرویس این نرم افزار می گن فعال کنید روی سیستم تا خودشون بتونن نظارت داشتن باشن با برنامه ای که برای این نرم افزار تعریف می کنند )
فایروال های مودم هم نمی شه گفت قوی اند یا ضعیف - با این حال چک کنید فعال باشه -
با شرکتتون تماس بگیرید بگید کلا یک یوزر و پس جدید براتون تعریف کنند یا وارد سایتش بشید و این کار کنید - و بپرسید ازشون اگر من کانکت هستم با خط DSL وصل شدم ( شماره خط بهش بگو بده می تونن بفهمن و یا شمارتو بهشون بگو بگو فلان خط الان کانکت هست یا خیر )
مورد پیچیده تر خط دی اس ال رو بگو فقط روی مودم تو با مک آدرس مودم تو تنظیم کنند نه هیچ مک آدرس دیگه ای -[/QUteam view
team viewer نصب نیست. یوزر رو که نمیشه عوض کرد فقط پسورد رو میتونن عوض کنن. اون رو هم عوض کردم. پشتیبانی هم بهم گفت مک آدرستو بگو تا اون رو واست قفل کنم که فقط با مک آدرس خودت کانکت بشی. ولی مشکل اینجاست من اون مک آدرسی رو که پشت مودم نوشته رو واسش میخونم ولی وقتی میرم تو سایت تو قسمت گزارش کانکت ها مک آدرسمو یه چیز دیگه مینویسه. ازش هم پرسیدم گفت آره مک آدرست با اونی که پشت مودمت هست نمی خونه. این دیگه خیلی جالبه. مودم رو هم ریست کردم ولی مک آدرسی که میندازه با اونی که پشت مودم از طرف کارخانه سازنده هست فرق داره :-o حالا من موندم چطور مک آدرسو پیدا کنم. پشتیبانی گفت خوب همون مک آدرس که تو سایت میندازه رو بخون واسم تا اونو واست قفل کنم ولی من ازش پرسیدم چرا مک با اون چیزی که پشت مودمه فرق میکنه گفت والله تا حالا اینطوریشو ندیده بودم. من هم تو همین مودندم. حالا به نظرتون مودم رو عوض کنم. همچین چیز جالبی نیست. پارسال 30 تومن خریدم.![]()
یکم عجیب ولی قابل حل هست -
نکته عجیبش اینه ساختارهای ISP های ما بیشتر این جوری هست که برای خیلی از مساعل گوناگون اینترنت روی خط تلفن محدود می کننده منظور اینه شما اینترنت روی خط ایکس می گیری بعد با مودم Y باهاش کانکت می شی این کانکتینگ در مرکز ISP ثبت می شه اگر مجدد بخوای با همون خط ایکس به مودم Z کانکت بشی ( به خصوص مودم هایی مثل TP LINK که کانکتینگ اتوماتیک ندارن ) نمی تونی یا با خط دیگر به همون y بازم نمی شه اونا خودشون اینجوری تنظیم می کننن -
برای مک آدرس هم برید به قسمت Advanced Setup مودم بعدش وارد بخش Mac clone بشید دو تا گزینه داره یکی مربوط به مک آدرس دستگاه شما یا همون PC هست یکی هم برای MAC مودم از سوی شرکت سازنده هستش هر دو تا مورد قابلیت دسترسی دارن با گزینه هایی کنارشون هست حالا وقتی و ارد این قسمت شدید با شرکت تماس بگیرید ازشون راهنمایی بگیرید برای انجام دادن یا ندادن تغییرات اون دو گزینه ( Restore Factory MAC + Clone MAC Address )
از طریق IP Address هم می تونن متوجه بشن کی چیکار می کنه حتی می تونن از طریق همون IP A کانکتینگ کسی استفاده می کنه قطع کنه در کنار همون MAC ( در منوی RUN عبارت cmd رو تایپ کنید بعدش در صفحه باز شده عبارت ipconfigرو وارد کنید و اینتر بزنید تمام مشخصات آی پی ها و گیت وی ها رو می یاره اینا رو با شرکت هماهنگ گنید اونا می تونند مشکل حل کنند )
مودم TP هم من استفاده کردم و دارم هنوز مودمی نیست که روش بشه مانور داد یک چیز خیلی ساده و معمولی هستش نه خوب و نه بد ( بیشتر سمت بد تمایل داره )
دوستان خواهشا راهنمایی بفرماییددوستان ببخشید باز هم مزاحم میشم
امشب ساعت 7:30 زنگ زدم 2020 گفتم سرعت نتم پایینه ( 9KB ) که بعد از چند دقیقه گفت درست شد و دیدم سرعتم رسید به 90
اما یک ربع بعدش دوباره خراب شد و دوباره ساعت 9 زنگ زدم ، پشتیبانی میگه مشکل از سیستمم هستدرست می گه و اینکه من باید چه کار کنم؟
من مخابرات دارم
تایم اوت هام اینقدر زیاد شده که یه دفعه کلا دانلودم قطع میشه
تو تهران منطقه 22 ISP ـی که سرعتش خوب باشه و شبانه هم بشه شبی 2 3 گیگ دان کرد و هزینه هم زیر 15 باشه چیزی هست ؟
پینگ برام مهم نیست
دوستان خواهشا راهنمایی بفرمایید
سرعتت ـون و یک تست بی زحمتوالا من مخابرات طرح بعثت دارم ! پینگ که خوبه بعضی وقتا خراب میشه ! شبا هم هر شب حدود 3 تا 3.5 گیگ دان میکنم .
فقط دزدی حجم تو این طرحش زیاده !
3ماه 15 گیگ 37.800 تومن . نسبت به بقیه هم ارزونه هم خوب (!)