بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

یک سوال از دوستان مخابرات دار

من دیروز مخابرات وصل کردم
دیروز با 4.2.2.4 پینگ گرفتم بود 140 امروز شده 380 تا!!!! با 8.8.8.8 و ... هم همینقدره
ولی با Speedtest پینگش انگار که درسته
http://www.speedtest.net/result/2451579655.png
http://www.speedtest.net/result/2451595079.png

الان مشکل از کجاست
الان توی CMD که اینطوری نشون میده یعنی پینگا خراب شده؟؟ و توی بازی هم پینگا رفته بالا؟؟ یا مشکلی نداره؟

دوستان یه کمکی بکنید. من دائم یک نفر داره رمز عبور ADSL ام رو هک میکنه. من نمیتونم کانکت شم. تا الان چند بار رمز عبورم رو هم عوض کردم ولی بازم هم بعد از دو روز هک میشه و وقتی به پشتیبانی زنگ میزنم میگه شما کانکت هستی در صورتی که من اصلا آفلاین هستم و مودم من خاموش هست. حالا چاره چیه. باید چه کار کنم . :(( ممکنه از مودمم باشه و فایروالش ضعیف باشه. مودم من TP-LINK TD-8811 هست. از لحاظ ویروس هم فکر نکنم سیستم ویروسی باشه یه راه چاره ای یه کمکی :( !

یه کاری بهت میگم بکن احتمالا درست می شه .... این روش هک رو خودم بلدم ... خیلی هم کاره ساده ای هست ... حالا شما برای اینکه هک نشی ... یوزر و پس ورود به تنظیمات مودمت رو عوض کن ... یعنی همون که یوز و پس admin admin ه رو پسش رو عوض کن

حالا كه هيشكي جواب منو نميده تست ميذارم اسمشم نميگم...
121fs725372.gif
:d;)
من با بودجه ماهي 50 تومن ميخوام بهترين سرويسي كه براي دانلود ميشه داشت رو بگيرم...سرعتش دوروبر 200 باشه شبانه خوبي هم داشته باشه...پينگ اصلا برام مهم نيست...

swear1.gif

آخه من با اين چي دانلود كنم 20 گيگ ترافيك مگه ميشه با اين سرعت تمومش كرد..؟!
BOFU-18.gif

2451805159.png

با خودشون چي فكر كردن سرعتو از 230 به اين وضع رسوندن..
:arrowd:اين تست عصر تلكام نيست اشتباه نگيريد يوقت... :d..سوالم نكنيد نميگم
63izs7n.gif

آخرین ویرایش:
حالا كه هيشكي جواب منو نميده تست ميذارم اسمشم نميگم...
121fs725372.gif
:d;)
من با بودجه ماهي 50 تومن ميخوام بهترين سرويسي كه براي دانلود ميشه داشت رو بگيرم...سرعتش دوروبر 200 باشه شبانه خوبي هم داشته باشه...پينگ اصلا برام مهم نيست...

swear1.gif
مخابرات بگیر، 4 مگ. :d خواستی ه*ک هم میتونی بکنی. :d البته من خودم پارس آنلاین دارم. :|

یک سوال از دوستان مخابرات دار

من دیروز مخابرات وصل کردم
دیروز با 4.2.2.4 پینگ گرفتم بود 140 امروز شده 380 تا!!!! با 8.8.8.8 و ... هم همینقدره
ولی با Speedtest پینگش انگار که درسته
2451579655.png

2451595079.png

الان مشکل از کجاست
الان توی CMD که اینطوری نشون میده یعنی پینگا خراب شده؟؟ و توی بازی هم پینگا رفته بالا؟؟ یا مشکلی نداره؟
آقا جواب بدید
مال شما هم همینطوری میشه؟

دوستان ببخشید باز هم مزاحم میشم
امشب ساعت 7:30 زنگ زدم 2020 گفتم سرعت نتم پایینه ( 9KB ) که بعد از چند دقیقه گفت درست شد و دیدم سرعتم رسید به 90
اما یک ربع بعدش دوباره خراب شد و دوباره ساعت 9 زنگ زدم ، پشتیبانی میگه مشکل از سیستمم هستدرست می گه و اینکه من باید چه کار کنم؟

خبر جدید و عجیب !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

دوستان مثل اینکه شاتل قیمت ترافیک رو آورده پایین !!!!!! 775 تومان کم کرده !!! دوستانی که شاتل مذخرف دارن برن بینن کم شده یا نه !!! مثل اینکه شاهد تغییراتی تو شاتل هستیم !!! هر چند یه مقدار نسبت به مخابرات گرون تره !! امابازم نزدیک 1000 تومان کم شده !!!

0i7labhsp7jxijiuobqc.png

دوستان مثل اینکه شاتل قیمت ترافیک رو آورده پایین !!!!!! 775 تومان کم کرده !!! دوستانی که شاتل مذخرف دارن برن بینن کم شده یا نه !!! مثل اینکه شاهد تغییراتی تو شاتل هستیم !!! هر چند یه مقدار نسبت به مخابرات گرون تره !! امابازم نزدیک 1000 تومان کم شده !!!

0i7labhsp7jxijiuobqc.png

شاتل بابا کارش درسته

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or