بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

نامحدود برنزی 512 هم 20 تومنه... فرقش چیه با اونیکی نامحدود که 90 تومنه؟
تو شیر هست دیگه

---------- نوشته در 08:39 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:38 PM ارسال شده بود ----------

این دوستمون به داتک الرژی داره درحد تیم ملی! =))
فکر کنم توی پیغام خصوص هم با یکی حرف داتکو بزنی یهو بپره وسط و بگه از داتک سرویس نگیر! =))
یه بار که ازش بگری خودت میفهمی

نامحدود برنزی 512 هم 20 تومنه... فرقش چیه با اونیکی نامحدود که 90 تومنه؟
سلام تو سرویس های آسیا تک فرق طرح برنزی و طلایی تو اشتراکشونه . یعنی طلایی فکر کنم اشتراکش 1 به 1 هست ولی اون ارزونه 1 به 8 ـه . این چیزیه که پشتیبانی گفت بهم ( که چرته . منظورش اینه که سرعت اون ارزونه خیلی پایین تر از اون یکی گرونست :دی اشتراکش و اینا هم همش کشکه )

شاتل پارس انلاین و......
شاتل خوبه؟؟
پارسال خوب بود الان به مفت نمیرزه

خودم تازه همین امروز نت جدیدم وصل شده
قبلش شاتل داشتم

پینگ خراب - سرعت دانلود در شب افتضاح - قوانین مسخره
کلا پیشنهاد نمیشه

---------- نوشته در 08:57 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:54 PM ارسال شده بود ----------

شما سرعت دانلودت تو روز و شب چجوريه..؟
يه تست كن بگو ممنون ميشم..
_Mr_Cool.gif
128 محدود دارم
سرعت دانلود 120 ـه توی ساعت غیر رایگان

هنوز امروز وصل کردم ساعات رایگانو نمیدونم راستش

نسبت به ساعات غیر رایگان شاتل خیلی سرعتش کم تره ولی ساعات غیر رایگان که نمیشه اونقدر دانلود کرد که سرعت بالا به کار بیاد

الان دارم همین پولیو که به شاتل میدادم رو به این میدم ولی با 9 گیگ حجم اضافه تر و پینگ خیلی خیلی کمتر

شاتل خوبه؟؟
پارسال خوب بود الان به مفت نمیرزه

خودم تازه همین امروز نت جدیدم وصل شده
قبلش شاتل داشتم

پینگ خراب - سرعت دانلود در شب افتضاح - قوانین مسخره
کلا پیشنهاد نم

128 محدود دارم
سرعت دانلود 120 ـه توی ساعت غیر رایگان

هنوز امروز وصل کردم ساعات رایگانو نمیدونم راستش

نسبت به ساعات غیر رایگان شاتل خیلی سرعتش کم تره ولی ساعات غیر رایگان که نمیشه اونقدر دانلود کرد که سرعت بالا به کار بیاد

الان دارم همین پولیو که به شاتل میدادم رو به این میدم ولی با 9 گیگ حجم اضافه تر و پینگ خیلی خیلی کمتر

میشه یگی این کدوم ISP هستش !؟:d

كسي هست سرويسش 128 محدود باشه سرعت دانلودش بالاي 200 باشه...؟ اين عصر تلكام سرعت ها رو از عمد كم كرده و ديگه مثل سابق نيست...نميدونم چه خاكي بر سر كنم
تا هفته پيش اين بود...:arrowd:
2401801688.png

الان طبق قانون جديد خود شركت سرعتم شده اين..:arrowd:
12118121996716900283.gif

2446843482.png

هيچ اعتراضي هم نميشه كرد ...چون عملا سرويس 128...ولي اگر قرار باشه هم ترافيك محدود باشه هم سرعت كم ديگه مفت نمي ارزن..پينگ اصلا برام مهم نيست فقط براي دانلود روز و شب.. يه شركت تو تهران يكي بگه...لطفا...
guitar.gif

فکر کنم شما اگه وایمکس ایرانسل داشتی کل سایتو به فنا میدادی
اتفاقا اون دارم محض اطلاعت بدرد نمیخوره

---------- نوشته در 09:43 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:42 PM ارسال شده بود ----------

كسي هست سرويسش 128 محدود باشه سرعت دانلودش بالاي 200 باشه...؟ اين عصر تلكام سرعت ها رو از عمد كم كرده و ديگه مثل سابق نيست...نميدونم چه خاكي بر سر كنم
تا هفته پيش اين بود...:arrowd:
2401801688.png

الان طبق قانون جديد خود شركت سرعتم شده اين..:arrowd:
12118121996716900283.gif

2446843482.png

هيچ اعتراضي هم نميشه كرد ...چون عملا سرويس 128...ولي اگر قرار باشه هم ترافيك محدود باشه هم سرعت كم ديگه مفت نمي ارزن..پينگ اصلا برام مهم نيست فقط براي دانلود روز و شب.. يه شركت تو تهران يكي بگه...لطفا...
guitar.gif

اسیا تک بگیر

اتفاقا اون دارم محض اطلاعت بدرد نمیخوره
اونو خودمم داشتم واقعا مضخرف بود
oops!! این دوتا یادم رفت! :biggrin1:

برای مشاهده تصویر اصلی (676x426) روی این نوار کلیک کنید.
42375d1358705679-22222.png
بخدا یه عکس دیگه بزاری من خودکشی میکنم با این پینگ

میشه یگی این کدوم ISP هستش !؟:d
اینی که الان دارم 128 مخابراته
و اونی که قبلا داشتم شاتل 128 محدود بود

تنها خوبی شاتل همین سرعت توی ساعات غیر رایگانش هست که 128 آش تا 600 کیلوبایت هم پر میکنه!!!
ولی چه فایده
توی روز که نمیشه چیزی دانلود کرد هر گیگی 5 ت آب میخوره:|

دوستان کسی اسیاتک گرفته؟میدونه سرویس هاش و کیفیت و خدمات دهی شون چه جوری؟
(یه سرویس 2مگ صبانت دارم تو روز سرعت 170-180 تایه و تو شبم 10-12 تا!زنگ میزنم میپرسم چرا اینجوری میگه:1-اینترنت مرکزی کشور مشکل پیدا کرده 2-سرعت من با همین وضع کاملا استاندارده!!! حالا هم میخوام قطعش کنم کسی isp خوب میشناسه؟دانلود ریگان شبانش از روزانش هم واسم مهمتره:d)

دوستان کسی اسیاتک گرفته؟میدونه سرویس هاش و کیفیت و خدمات دهی شون چه جوری؟
(یه سرویس 2مگ صبانت دارم تو روز سرعت 170-180 تایه و تو شبم 10-12 تا!زنگ میزنم میپرسم چرا اینجوری میگه:1-اینترنت مرکزی کشور مشکل پیدا کرده 2-سرعت من با همین وضع کاملا استاندارده!!! حالا هم میخوام قطعش کنم کسی isp خوب میشناسه؟دانلود ریگان شبانش از روزانش هم واسم مهمتره:d)

نوین نت

2 مگ شاتل
2450345002.png

دوستان فرقی نداره از شاتل چه سروییسی داشته باشید همه سرویساش روی دو مگه
تفاوتش فقط تو سرعت دانلود شبانه است
البته سرویس های نامحدودش رو فاکتوربگیرید :|
من 2 مگ دارم 20 تومن میدم ;)

چون چند تا از دوستام که خونشون نزدیک خونه ماست همین سرویسو دارن میگفتن شبی 2.2 گیگ دانلود میشه
الان من مثلا 1 ماه پشت سر هم تا ته ازش بکشم کاریش نمیشه؟؟!؟

من میترسم مثل شاتل باشه سه شب پشت سر هم دانلود کنی سرعتت بشه 5 :|

نه بابا هیچی نمیشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or