بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

عجب . بروس علی تو چند مگه نتت که رو 450 دانلود میکنی ؟ اسمش چیه ؟

یعنی چی محدوده ؟ آخه از دو تا isp تست کردم عینه هم بودن با اینکه یکی 1 مگه یکی 4 مگ و قیمتشون هم فرق داره ...

512 دارم ! اماشاتل برای همه رو تو روز تا 500 باز گذاشته !!! گول نخوری بیای شاتل !!! شبش افتضاحه !!! گفته باشم !

چند شرکت اینترنتی در غرب کشور: گوگل هیتلر شد!!!

Dafuq ؟ گوگل ف*لتر شد ؟ :|

باز شد بچه ها !!!!! گوگل باز شد !!!!

چه خبره امشب ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تست سرعت منو نگاه کنید !!!

5e8n35cf57r2ucu3r2xm.png

یا شاتل قاطی کرده یا اسپید تست

512 دارم ! اماشاتل برای همه رو تو روز تا 500 باز گذاشته !!! گول نخوری بیای شاتل !!! شبش افتضاحه !!! گفته باشم !

باز شد بچه ها !!!!! گوگل باز شد !!!!

چه خبره امشب ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تست سرعت منو نگاه کنید !!!

5e8n35cf57r2ucu3r2xm.png

یا شاتل قاطی کرده یا اسپید تست

هیچکدوم تست فیک هست :)

مهدی من کامل در جریان نیستم ولی فکر نکنم فیبر نوری رو دقیقا تا دم خونه بکشن . روی همین سیم های فعلی (حالا یا مسی یا عوضش کنن یه چیز دیگه بزارن ولی تا در خونه فیبر نوری نمیارن) میتونن اینترنت با سرعت بالاتر ارئه بدن البته نه تکنولوژی ADSL . تا دم مخابرات فیبر نوری میاد بسه که همین الانشم بیشتر مخابرات ها فیبر نوری هستن . بعد یه سری دم و دستگاه میخواد که تو خونه یا در منزل نصب میکنن بعدش اینترنت با پهنای باند بالا میدن .
تا اون موقع که بخوان بدن من ایران نیستم.اینا فعلا بودجه سال بعد رو موندن توش.دلت خوشه ها

---------- نوشته در 12:27 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:25 AM ارسال شده بود ----------

به دلایلی مصلحت میبینم سکوت کنم! :دی

برای پینگ برید دنبال شرکت های گمنام و وایرلسی ها!
اقا مسعود ما یکی از همین " عاغا زاده" ها هستن./:)
مواظب باشینl-)

دوستان من زیاد dota میزنم پنگ برام مهمه دانلودم زیاد دارم حجم دالودم مهمه می خواستم مخابرات یا پارس آنلاین نا محدود بگیرم پینگاشون خوبه ؟؟
این پارس آنلاین یهو مفت شده سرعتش بد نیست؟؟

بوروس علی جان بی خیال ما شو جون هیکلت ... آقا این الان فایلی هست که من میگم . مال سرور سونی تو اماراته . اینترنت 4 مگ دارم ( ماهی 70 تومن میدم ) ولی رو 50 کیلو بایت دانلود میکنه .( چرا مثلا یک ثانیه میشه 300 ولی 99% رو مرز همین 50-60 هست ) ... این رو یکی از بچه ها یک دقیقه بزاره رو دانلودر ببینه رو چند وای میسه . مرسی :
من با سرویس 1 مگ پیشگامان گذاشتم، با 270 کیلوبایت در ثانیه داشت میگرفت. تو IDM ست کردی که با 16 تا connection همزمان بگیره؟ نکنه با 1 کانکشن فقط داره میگیره. پایین پنجره دانلودت ببین چندتا کانکشن فعاله.

بذار. البته عکس شما 60 مگ هست!
لطفا با لینک سایت سپید تست باشه :)

اینی که گرفتم از همونجا گرفتم !! لینک اسپید تست بود !! به کلمه GRADE : B توجه نکردی ؟! خودم تعجب کردم !!! احتمالا باگه !!! اماسرعت دانلودم الان در حد 500 تا 600 هست !!! مثل عکسی که برای اون دوستمون گذاشتم و دیدی که سرعت خطم شده بود 450 به بالا !

اینی که گرفتم از همونجا گرفتم !! لینک اسپید تست بود !! به کلمه GRADE : B توجه نکردی ؟! خودم تعجب کردم !!! احتمالا باگه !!! اماسرعت دانلودم الان در حد 500 تا 600 هست !!! مثل عکسی که برای اون دوستمون گذاشتم و دیدی که سرعت خطم شده بود 450 به بالا !

لینک سپید تست نبود! فیک هست!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or