بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

سلام به همگی.متاسفانه من مشکل پایین بودن snr دارم و داخل خونه snr روی 6 و7 هستش!!! و Line Attenuation هم روی 50 هستش!!!اوضاع خیلی خرابه. مودم رو میبرم سر خط (دم در خونه) snr تا 25 بالا میاد. و اینطور که مشخصه 100 درصد سیمکشی داخلی مشکل داره.حالا سوال من اینه که از چه سیمی برای اتصال پریز سر خط تا پشت مودم استفاده کنم که SNR پایین نیاد؟حدود فاصله سر خط تا پشت مودم 30 متر هستش!اینطور که دیدم گفته میشه سیم مفتولی باید استفاده بشه. یه جا هم گفته شده بود سیم شیلد دار مناسبه.این 2 تا با هم تفاوتی هم دارن؟ کدوم بهتره؟ چیزی میخوام که Snr رو کم نکنه. لطفا راهنمایی کنید
منم مشكل شما رو داشتم...يعني دارم هنوزم ...من دم خونه snr 30 ولي تو اتاقم 15....همين باعث شده نتونم سرعت بالاي 2 مگ بگيرم...
از چند نفر پرسيدم كه بايد كل سيم كشي داخل ساختمان رو عوض كنم...از همين كابل هايي كه شما ميگي بايد بندازم ولي خوب چند تا چيز منصرفم كرد هزينه بالايي داره..دردسرش زياده چون بايد كل سيم كشيو عوض كني و جابجايي وسايل خونه رو لازم داره...در نهايت هم هيچ تظميني نيست نويز كم بشه... ..به كل بيخيال شدم...به وايرلس رو اوردم...پيشنهاد من به شما اينه كه وايرلس بگيري كه حداقل هزينه برابري داره ولي نتيجه بهتر و 100% ميگيري وهم هيچ محدوديت سرعت نداري...

ممنون. راستش من شهرستانم. اینجا هم فقط 1 شرکت وایرلس میده. اونم نمیدونم خوبه یا نه. در کل وایرلس چطوریه؟ آنتن میخواد؟ راستش من نیاز به پینگ خوب دارم. با این اوضاع کیفیت خط نوسان پینگ دارم. مثلا باید مودم رو 2 ساعت خاموش کنم بعد روشن کنم تا پینگ بیاد پایین! فقط هم با سرورهای داخلی بازی میکنم و پینگ باید 50 باشه ولی اکثرا تا 200 میره! خوب شما الان وایرلس داری؟ راضی هستی؟ پینگت خوبه؟ با سرورای ایرانی چند پینگ میده؟

ناراحت نشید !! امافکر و حرفتون دقیقا مثل انسانهای عصر جاهلیته
25r30wi.gif
بیشتر از 10 بار توضیح داده شده . به خاطر فاصله زیاد ، شلوغی سرور و .... هست . اینم بگم که چند وقتیه اینترنت ... شده !!!
afro.gif
و خط شما مشکل نداره . میخوای تست بگیری ؟
بهترین سرورهای ایران که هاست های قدرتمندی پشتیبانیشون میکنه : مهین دانلود، اسان دانلود ، رپید باز و .... هست . البته بازم میگم خودم امروزسرعتم تو این سایتها به زو به 100 رسید !
12118121996716900283.gif
کلا رو اعصابن isp های داخلی . فعلا که مثل اینکه مخابرات بهترین سرویس ها رو میده
75731007294844406806.gif

چرا فقط شرکت های زیر نظر سپاه این مشکلو دارند؟
مثلا من با راصد هیچ مشکلی با سرورای خارجی ندارم:)

نه دادا گفتم که اصلا خدمات ADSL رو روی بستر فیبر نوری نمیتونن ارائه بدن و فقط روی کابلهای مسی ج میده, نمونش یک ماه پیش یکی از رفیقام بچه خانی آباد خواست ADSL بگیره زنگ زد امور مشترکین شاتل گفت چون کابلهای محل شما فیبر نوریه نمیتونیم به شما خدمات ارائه بدیم.
ولی من یادمه تقریبا 8-7 سال پیش بود اومدن محلمون رو کابل برگردون کردن گفتن میخوایم فیبر نوری بکشیم! نمیدونم داستان چیه یا شِقِری اومدن یا در کنار کابل مسی, فیبر نوری هم داریم!:-/

نکنه نیست هست زیر ساخت های خود مخابرات بیشتر فیبر نوریه .... البته بحث مخابرات خیلی مفصله خیلی سنگینه ..... مثلا منظورشون تا خوده مخابرات محل فیبیر نوریه یا ماکزیمم تا کافو های پیشرفته که بعضی جا ها نصبه ...... اره نصب adsl رو اینا سخته اینا فعلا بخاطر هزینه هاش نمیتونن ...تجهیزات و ....

ممنون. راستش من شهرستانم. اینجا هم فقط 1 شرکت وایرلس میده. اونم نمیدونم خوبه یا نه. در کل وایرلس چطوریه؟ آنتن میخواد؟ راستش من نیاز به پینگ خوب دارم. با این اوضاع کیفیت خط نوسان پینگ دارم. مثلا باید مودم رو 2 ساعت خاموش کنم بعد روشن کنم تا پینگ بیاد پایین! فقط هم با سرورهای داخلی بازی میکنم و پینگ باید 50 باشه ولی اکثرا تا 200 میره! خوب شما الان وایرلس داری؟ راضی هستی؟ پینگت خوبه؟ با سرورای ایرانی چند پینگ میده؟
شما وايرلس بگير 100% پينگت با سرور هاي داخلي زير 30 مياد....وايرلس انتن ميخواد بعضي شركت ها اجاره ميدن..بعضي ها فقط ميفروشند...يكم خرج داره اولش ولي راحت ميشي از شر كابل مسي و اين بند و بساطا....البته قبلش زنگ بزن و بپرس پينگشون با سرور تهران چنده...من تا به حال وايرلسي نديدم كه با سرور هاي داخلي پينگش بد باشه.....براي همين قبلش مطمئن بشو...مهم هم هست كه منطقتون رو پوشش بدن و به دكلشون ديد داشته باشي...من خودم با سرور داخلي پينگ 4 تا 15 دارم...

آخرین ویرایش:
شما وايرلس بگير 100% پينگت با سرور هاي داخلي زير 30 مياد....وايرلس انتن ميخواد بعضي شركت ها اجاره ميدن..بعضي ها فقط ميفروشند...يكم خرج داره اولش ولي راحت ميشي از شر كابل مسي و اين بند و بساطا....البته قبلش زنگ بزن و بپرس پينگشون با سرور تهران چنده...من تا به حال وايرلسي نديدم كه با سرور هاي داخلي پينگش بد باشه.....براي همين قبلش مطمئن بشو...مهم هم هست كه منطقتون رو پوشش بدن و به دكلشون ديد داشته باشي...من خودم با سرور داخلي پينگ 4 تا 15 دارم...
تو شهر های مرطوب با اب و هوای ناصاف و باراننی وایرلس خیلی اذیت میکنه از لحاظ پینگ.

برادر شماره حسابتو بده هر کدوم یه مقدار پول به حسابت میریزیم سرویستو عوض کن! نمودی مارو! :|

همین الحان :دی :

attachment.php

آره خداییش !=))
مسعود میگم چه جوری باید به پشتیبانی حالی کنم که پینگمو کم کنن . یعنی میتونن کمش کنن ؟
آخه یارو میگه پینگ بالا با خارج به ما ربطی نداره . کاری هم از دستمو برنمیاد .گفتم تا ماه پیش همیشه زیر 200 بود که . گفت الان دیگه اینجوری هستش !:> میخوام ببینم واقعا کاری از دستشون برنمیاد یا نه ؟ بگم چی کار کنن ؟
یه خورده اطلاعات مرحمت کن:-*

---------- نوشته در 11:09 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:03 PM ارسال شده بود ----------

دوستانی که مخابرات 256 دارند سرعت دانلودشون چه قدره برای من دوباره اومده رو 10 -12

100 تا 200

چرا فقط شرکت های زیر نظر سپاه این مشکلو دارند؟
مثلا من با راصد هیچ مشکلی با سرورای خارجی ندارم:)

راصد چیه ؟ سایته ؟ شما به نظرم یه کم بدبینی داداش !!! این شرکتا رو اسمش رو بگو ما هم بدونیم ، پینگ هم ازشون بذار !!!! ضمن اینکه حدود 1 ماه ونیم هست که کل کشور اینترنتش بدجوری داغونه !!!!

برادر شماره حسابتو بده هر کدوم یه مقدار پول به حسابت میریزیم سرویستو عوض کن! نمودی مارو! :|

sarcastic_hand.gif
25r30wi.gif
kh%5b1%5d.gif
24.gif
مسعود جان خودتو کنترل کن داداش
pillowtalk.gif

آره خداییش !=))
مسعود میگم چه جوری باید به پشتیبانی حالی کنم که پینگمو کم کنن . یعنی میتونن کمش کنن ؟
آخه یارو میگه پینگ بالا با خارج به ما ربطی نداره . کاری هم از دستمو برنمیاد .گفتم تا ماه پیش همیشه زیر 200 بود که . گفت الان دیگه اینجوری هستش !:> میخوام ببینم واقعا کاری از دستشون برنمیاد یا نه ؟ بگم چی کار کنن ؟
یه خورده اطلاعات مرحمت کن:-*

---------- نوشته در 11:09 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:03 PM ارسال شده بود ----------

100 تا 200

نه متاسفانه کاری از پشتیبانی ساخته نیس! :)

خب مال تو هم مال مخابراته ولی غیر مستقیم . پس چرا پینگت اینقدر پایینه ؟

شهر ما 250 هزار نفر جمعیت داره و 7 تا شرکت اینترنتی داره که قوی هم هستن! پس جمعیت به طور منطقی بین شرکت ها پخش شده و پهنای باند خالی وجود داره! پس پینگ هم زیاد بد نمیشه!

خب مال تو هم مال مخابراته ولی غیر مستقیم . پس چرا پینگت اینقدر پایینه ؟

این داش مسعود احتمالا سر وسری داره با اونا یا فک و فامیلن
89.gif
!! قبلا هم بچه ها ازش میپرسدین و قفط به یه پینگ قناعت میکرد ، پلید
68393123904719551697.gif

---------- نوشته در 11:23 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:22 PM ارسال شده بود ----------

شهر ما 250 هزار نفر جمعیت داره و 7 تا شرکت اینترنتی داره که قوی هم هستن! پس جمعیت به طور منطقی بین شرکت ها پخش شده و پهنای باند خالی وجود داره! پس پینگ هم زیاد بد نمیشه!

نه داداش خبرای دیگه ای هم هست !! اون تریس ها رو بگو
devil.gif
devil.gif

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or