DoppelGang3rX1
کاربر سایت
منم مشكل شما رو داشتم...يعني دارم هنوزم ...من دم خونه snr 30 ولي تو اتاقم 15....همين باعث شده نتونم سرعت بالاي 2 مگ بگيرم...سلام به همگی.متاسفانه من مشکل پایین بودن snr دارم و داخل خونه snr روی 6 و7 هستش!!! و Line Attenuation هم روی 50 هستش!!!اوضاع خیلی خرابه. مودم رو میبرم سر خط (دم در خونه) snr تا 25 بالا میاد. و اینطور که مشخصه 100 درصد سیمکشی داخلی مشکل داره.حالا سوال من اینه که از چه سیمی برای اتصال پریز سر خط تا پشت مودم استفاده کنم که SNR پایین نیاد؟حدود فاصله سر خط تا پشت مودم 30 متر هستش!اینطور که دیدم گفته میشه سیم مفتولی باید استفاده بشه. یه جا هم گفته شده بود سیم شیلد دار مناسبه.این 2 تا با هم تفاوتی هم دارن؟ کدوم بهتره؟ چیزی میخوام که Snr رو کم نکنه. لطفا راهنمایی کنید
از چند نفر پرسيدم كه بايد كل سيم كشي داخل ساختمان رو عوض كنم...از همين كابل هايي كه شما ميگي بايد بندازم ولي خوب چند تا چيز منصرفم كرد هزينه بالايي داره..دردسرش زياده چون بايد كل سيم كشيو عوض كني و جابجايي وسايل خونه رو لازم داره...در نهايت هم هيچ تظميني نيست نويز كم بشه... ..به كل بيخيال شدم...به وايرلس رو اوردم...پيشنهاد من به شما اينه كه وايرلس بگيري كه حداقل هزينه برابري داره ولي نتيجه بهتر و 100% ميگيري وهم هيچ محدوديت سرعت نداري...

میخوام ببینم واقعا کاری از دستشون برنمیاد یا نه ؟ بگم چی کار کنن ؟