بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

اصلا من نفهمیدم اینایی که نوشتی کدوم قسمت کامپیوتر باید بریم ؟
63izs7n.gif

---------- نوشته در 02:12 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:08 AM ارسال شده بود ----------

229.gif
229.gif
229.gif
229.gif
229.gif
229.gif
229.gif
جدا !!!! الان کل تهران فیبر نوریه !!!
smoke-3-2.gif
استارت رو باز کن قسمت سرچش بزن services.msc بعد اینتر بزن بعدش
UPnP Device و SSDP Discovery رو پیدا کن هر دو رو stop کن کلیک راست و stop بعد sys رو ریستارت کن همین.:|

اصلا من نفهمیدم اینایی که نوشتی کدوم قسمت کامپیوتر باید بریم ؟
63izs7n.gif

---------- نوشته در 02:12 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:08 AM ارسال شده بود ----------

229.gif
229.gif
229.gif
229.gif
229.gif
229.gif
229.gif
smoke-3-2.gif
دوستان گفتن که چجوری باید این کار رو بکنی ،کلمه مورد نظر رو تویه سرچ استارت کپی کنید سرویس ها میان و...
این سرویس اصلا کارش تاخیر و مشغول کردن پهنای شما برای یه سری کارهای غیر ضروری هست!
این نکته رو هم بگم که هر چند روز یک بار سرویس ها رو stopکنید !
منکه الان واقعا خیلی راحت بازی میکنم
موفق باشید!

دوستانی که ISP صبانت هستن لطفا از اوضاعه پینگشون و نوع سرویس اگه میدونن بگن. من میخوام صبا بگیرم ولی نمیدونم خوبه یا نه و تهران هستم.ممنون

من صبانت دارم و در تهران هستم سرعت دانلودش خوبه اما پینگش از 120 میره تا 200
اگر یکم مرکزتون خالی باشه پینگش فوق العادس
2446661511.png

آقا من چند ماه از گوگل نمی تونم استفاده کنم. وقتی یه چیزی سرچ می کنم و روی لینک کلیک می کنم همینطوری میمونه و هیچی لود نمی کنه.
ISP آشغال شاتل
کسی راه چاره ای نداره؟

استارت رو باز کن قسمت سرچش بزن services.msc بعد اینتر بزن بعدش
UPnP Device و SSDP Discovery رو پیدا کن هر دو رو stop کن کلیک راست و stop بعد sys رو ریستارت کن همین.:|

تو ویندوز 8 سرویس UPnP Device رو ندیدم ، انگار نداره !! اما دومی بود

دوستان گفتن که چجوری باید این کار رو بکنی ،کلمه مورد نظر رو تویه سرچ استارت کپی کنید سرویس ها میان و...
این سرویس اصلا کارش تاخیر و مشغول کردن پهنای شما برای یه سری کارهای غیر ضروری هست!
این نکته رو هم بگم که هر چند روز یک بار سرویس ها رو stopکنید !
منکه الان واقعا خیلی راحت بازی میکنم
موفق باشید!

یعنی این سرویس ها پهنای باند ما رو بیخودی برای چه کار هایی اشغال میکنه ؟ من که اصلا پهنای باندم پر نیست ! از DU METER استفاده میکنم چیزی نشون نمیده .
بعدش تا چه مدت این سرویس ها باید STOP باشه ؟ و مشکلی برای منابع ویندوز ایجاد نمیشه ؟
کلا یه مقدار در مورد این سرویس ها شفاف سازی کن
127fs3925219.gif

:)

در حالی که گوگل مشغول عرضه اینترنت یک گیگابیتی در برخی نقاط آمریکا است و قصد دارد آن را گسترش دهد، اکنون نوبت به شرکت مخابراتی BT رسیده که اینترنت فوق سریع ۱۰ برابری خود را رونمایی کند. این سرویس به هر مشتری پهنای باندی بالاتر از حداکثر اینترنت شبکه رسانه ای المپیک لندن اختصاص می دهد. چندی است استفاده آزمایشی از اینترنت ۱۰ گیگابیت بر ثانیه در تعدادی کارخانه آغاز گردیده است. BT این اینترنت را در کنار سرویس قبلی ۳۳۰ مگابیتی کارخانه بر روی همان فیبرهای نوری راه اندازی کرده است. جالب است بدانید که میانگین پهنای باند فعلی کاربران در بریتانیا ۱۲ مگابیت بر ثانیه است.
بی تی می گوید این مرحله آزمایشی اولیه بر اساس تکنولوژی جدید فیبر با نام XGPON انجام شده که توسط شرکت چینی ZTE توسعه یافته است. برای دریافت این سرویس دفاتر اصلی کارخانه مورد آزمایش مستقیما با استفاده از فیبرنوری به مرکز مخابراتی متصل شده است. حالا این کارخانه که آرکول نام دارد اولین کسب و کار در بریتانیا است که از چنین رکوردی در سرعت اینترنت بهره می برد.

بی تی امیدوار است با پیاده سازی این پیش نمایش موفق از سرویس جدید خود، بتواند به مشتریان بالقوه اش نشان دهد که با همان فیبرهای نوری فعلی می توانند از سرعت های بسیار بالاتری بهره ببرند. ارتقاء مراکز ارتباط و مبادله و تجهیزات کاربران، برای ایجاد این تفاوت بسیار عظیم کافی به نظر می رسد و نیازی به تغییر زیرساخت نیست.

اجرای این پروژه ابتدا از منطقه Cornwall آغاز خواهد شد. زیرا پیش از این با حمایت مالی اتحادیه اروپا، صدهزار خانه و مرکز اداری این بخش به شبکه فیبر نوری بی تی متصل شده اند.

منبع : مجله رپرو

229.gif
smoke-3-2.gif
نه دادا گفتم که اصلا خدمات ADSL رو روی بستر فیبر نوری نمیتونن ارائه بدن و فقط روی کابلهای مسی ج میده, نمونش یک ماه پیش یکی از رفیقام بچه خانی آباد خواست ADSL بگیره زنگ زد امور مشترکین شاتل گفت چون کابلهای محل شما فیبر نوریه نمیتونیم به شما خدمات ارائه بدیم.
ولی من یادمه تقریبا 8-7 سال پیش بود اومدن محلمون رو کابل برگردون کردن گفتن میخوایم فیبر نوری بکشیم! نمیدونم داستان چیه یا شِقِری اومدن یا در کنار کابل مسی, فیبر نوری هم داریم!:-/

اکثرا فیبر نوری ـه محله های تهران ...
اصلا فیبر نوری چیز خاصی نیست که :|
من رفته بودم مخابرات یارو رئیس اونجا گفت برای تلویزیون اینترنتی که قرار با مشارکت مخابرات و صدا سیما بیاد بیرون ،مخابرات خودش رو آماده کرد ـه که به همه کاربرا حداقل 2 میگ بده تا بتونن از اون سرویس استفاده کنن یعنی همین الان هم میتونن بدن به ملت ... نمیدونم منتظر چی هستن دقیقا ؟ :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or