دوستان اگر انجام ندادید انجام بدید خیلی بهتر میشه تشکر از جناب gongbokرفع لگ بازی ها به خصوص BF3:
بعضی موقعها پیش میاد که حتی پینگم خوبه اما تویه بازی ها لگ و تاخیر هست مخصوصا بتل 3 که پینگ 90 هست ولی تاخیر تا 5 دقیقه هم طول میکشه دلیلش دستکاری پورت ها و اختلالاتی که مخابرات به وجود میاره!
کارهایی که مینویسم رو دقیق انجام بدید 95 درصد کارتوت حله!
Turn off UPnP Service: In windows
1. Press start
2. write: services.msc Then press enter
3. In the list of services: scroll down to, host to UPnP Device
4. right click on, UPnP Device deactivate/stop it(بعضی ها این سرویسشون خودش قطعه!)
5.service "SSDP Discovery to
یا
روی SSDP Discovery راست کلیک کنید وارد propertiesبشید اول سرویس رو stop کنید و بعد disable کنید!
restart pc
به احتمال 95 درصد کارتون حله مخصوصا تویه بتل3(لگ و تاخیر)توی MW3(reading HDDو...
موفق باشید
فیبر نوری؟؟؟!!!کشتیهایی که استراحت و لنگر انداختن آنها باعث پاره شدن چند باره فیبرهای نوری خلیج فارس میشد و گاهی حتی تا چند هفته سرعت اینترنت را با کاهش روبهرو میکرد.

فیبر نوری؟؟؟!!!
اقا تا اون جایی که من میدونم تو ایران اصلا اینترنت پر سرعت رو بستر فیبر نوری ارائه نمیدن و فقط روی کابلهای مسی میتونن خدمات ADSL رو بدن

نوشته شده توسط gongbok![]()
![]()
رفع لگ بازی ها به خصوص BF3:
بعضی موقعها پیش میاد که حتی پینگم خوبه اما تویه بازی ها لگ و تاخیر هست مخصوصا بتل 3 که پینگ 90 هست ولی تاخیر تا 5 دقیقه هم طول میکشه دلیلش دستکاری پورت ها و اختلالاتی که مخابرات به وجود میاره!
کارهایی که مینویسم رو دقیق انجام بدید 95 درصد کارتوت حله!
Turn off UPnP Service: In windows
1. Press start
2. write: services.msc Then press enter
3. In the list of services: scroll down to, host to UPnP Device
4. right click on, UPnP Device deactivate/stop it(بعضی ها این سرویسشون خودش قطعه!)
5.service "SSDP Discovery to
یا
روی SSDP Discovery راست کلیک کنید وارد propertiesبشید اول سرویس رو stop کنید و بعد disable کنید!
restart pc
به احتمال 95 درصد کارتون حله مخصوصا تویه بتل3(لگ و تاخیر)توی MW3(reading HDDو...
موفق باشید
فیبر نوری؟؟؟!!!
اقا تا اون جایی که من میدونم تو ایران اصلا اینترنت پر سرعت رو بستر فیبر نوری ارائه نمیدن و فقط روی کابلهای مسی میتونن خدمات ADSL رو بدن
یکی نیس جواب ما هم بده؟اقا من هر بار Dc میکنم دوباره وصل میشم پینگم تغییر میکنه مثلا 430ه بدون Time Out
Dc میکنم دوباره وصل میشم پینگم میشه 130
خواستم ببین این چیه داستانش؟
نکنه فکر کردی قراره فیبر نوری بکشن تا خونتون.......خوش خیالیانکنه میخوای چند گیگابیت رو روی سیم مسی انتقال بدن؟![]()
درست کنن که 6 ماه درست کار بده منم باور میکنم