بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

بله خیلی راحت بازی میکنم در صورتی که سرویس خوب ندارید مگید معرفی کنم وی پی ان پورت PPTP منظورم هست نمیدونم پورت l2tp برای من کلا مشکل داره سرعتش افت میکنه ولی بهر حال من bf3 رو با این راحت میزنم پینگ هم بین 140 تا 200 هست البته برای من تا 400 هم بره مشکلی نداره چون وی پی ان لگ نداره اصلا.

از کجا سرویس میگیری ؟ هم خط و هم وی پی ان که لگ نداره ؟ بعش چه طوری باید رو کنسول اینا رو شیر کرد ؟

از کجا سرویس میگیری ؟ هم خط و هم وی پی ان که لگ نداره ؟ بعش چه طوری باید رو کنسول اینا رو شیر کرد ؟
من از وی پی ان پ.خ شد سرویس میگیرم لگ هم نداره برای کنسول هم میتونی توی مودم تنظیم کنی یا روی PC بسازی و با وایرلس اکسترنال روی کنسول به اشتراک بذاری.
الان پینگ من این هست جالب نیست ولی میتونم باهاش بازی کنم.
asdasd.jpg

آخرین ویرایش:
این مخابرات شبا که رایگانه چه طوره ؟ سرعتش ؟
قطعی هاش چه قدره ؟
مثل شاتل پدرسوخته دزد تا 4 ، 5 شب دانلود کنی ، بن میشی یا نه ؟
شما اگر برای دانلود میخوای نامحدود 1 مگ خوبه اگر برای بازی میتونی طرح های طلایی (یا کمپین) بگیری هر گیگبایت اضافه 3100 تومن هست هر ماه اضافی هم همین قیمت هست سرعتش هم بازه هرچی خطتت جواب بده برات کار میکنه ولی خوب اونم یک حدی داره مثلا برای من 375 هست.
این سرویس شبا که میگی هم نمیدونم چیه.

آخرین ویرایش:
در صورتی که isp برات کاری انجام نمیده از چیز پی ان استفاده کن تایم اوت ها کم تر بشه و ممکنه پینگ بیشتر یا کمتر هم بشه ولی دیگه خبری از لگ های شدید توی بازی نیست.

بابا آخه قبلش کسی دیگه بهم گفت اگه مشکلی بود در پینگ تایم ( بالای 200 ) بود ، تماس بگیرید . آخه تا الان 2 بار شکایت کردم .:wallbash:
ولی این یکی دیگس الان یارو حالیش نمیشه . میگم پینگم 300به بالاس میگه به ما مربوط نمیشه~x(

شما اگر برای دانلود میخوای نامحدود 1 مگ خوبه اگر برای بازی میتونی طرح های طلایی (یا کمپین) بگیری هر گیگبایت اضافه 3100 تومن هست سرعتش هم بازه هرچی خطتت جواب بده برات کار میکنه ولی خوب اونم یک حدی داره مثلا برای من 375 هست.
این سرویس شبا که میگی هم نمیدونم چیه.

نه من محدود میخوام 512 سه ماهه . که هم بتونم انلاین بازی کنم و هم بتونم تو ساعات رایگان دانلود کنم . ولی نمیدونم تو ساعات رایگان اینترنت مخابرات به چه صورتیه ! دانلودزیاد کنی بن میششی ؟! نمیشی ؟! چه طوریاست ؟

---------- نوشته در 12:07 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:07 AM ارسال شده بود ----------

مخابرات توی شهر ما بدون مدرک و... به همه 2 مگ میده! البته محدوده! اینجا مخابرات نا محدود نمیده :)

شهرتون کجاست مسعود ؟ سرویس خودت چیه؟ از کدوم شرکته ؟

این مخابرات شبا که رایگانه چه طوره ؟ سرعتش ؟
قطعی هاش چه قدره ؟
مثل شاتل پدرسوخته دزد تا 4 ، 5 شب دانلود کنی ، بن میشی یا نه ؟

مخابرات همیشه نامحدوده!شبا سرعتش فوق العاده میره بالا،در حدی که میتونی ویدئو با کیفیت HD رو از یوتیوب بدون مکث تماشا کنی! (ممکنه بعضی وقتا اینطور نباشه)

چندماهی هست قطعی نداشته ولی نوسان داشته.

کلا دانلودرها غید شاتل رو بزنن.خیلی تعرفه هاش بالاست و عدم رضایت مشتری هاشو میشه با کمی جستجو در اینترنت فهمید.

تقریبا تو 2 روز 28 گیگ دانلود کردم.این اواخر سرعت عالی شده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or