بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

نه من محدود میخوام 512 سه ماهه . که هم بتونم انلاین بازی کنم و هم بتونم تو ساعات رایگان دانلود کنم . ولی نمیدونم تو ساعات رایگان اینترنت مخابرات به چه صورتیه ! دانلودزیاد کنی بن میششی ؟! نمیشی ؟! چه طوریاست ؟

---------- نوشته در 12:07 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:07 AM ارسال شده بود ----------

شهرتون کجاست مسعود ؟ سرویس خودت چیه؟ از کدوم شرکته ؟
مخابرات ساعت رایگان نداره البته قبلا داشت ولی خوب برای سرعت طرح بعثت که سرعتش 1024 بود ولی الان فکر نکنم بده ولی خوب این طرح های طلایی و نقره ای و برنزه ای هست البته اینا همه برای خراسان رضوی هست ممکنه برای استان های دیگه طرح های ویژه دیگه ای داشته باشه.

من مهاباد هستم.
راستش من از مکسنت سرویس دارم اما اون پهنای باندشو از مخابرات خریده برای همین در تست های من اسم شرکت رو information technology مینویسه!
وگرنه به طور مستقیم از مخابرات سرویس ندارم.
فعلا تا 1 ماه دیگه 2 مگ دارم! بعدش دوباره بر میگردم به 4 مگ.

speed.io.png)

یکی میشه توضیح بده اون 354 چیه دقیقا ؟:))

مشکلت با پارس آنلاین چیه؟

-=-=-=-

راستی یه سوال، کسی از این سرویس های نامحدود پارس آنلاین داره اینجا؟ اگه تو ساعت 2-7 دانلود کنی از اون حجم "جایزه" اش کم میشه؟ تو این ساعات افت سرعت داره؟

-=-=-=-

من میخوام از این پیشگامان لعنتی سرویسم رو عوض کنم، بین پارس آنلاین و مخابرات، کدومو پیشنهاد میدین و چرا.

موشکل؟:d
مشکل اینه که ناپایداره! دو سه شب خوب دان می کنم، یه شب نصف شب قبلی:(
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
حجم جایزه ، اگه منظورت همون عیدی هاست که 1 گیگ میده، نه ، کم نمیشه.در حقیقت به ترافیک اضافه میشه اون و تو ساعت رایگان ازش کم نمیشه.
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
پارس آنلاین بد نیست، ولی من زیادی قُر قُر می کنم:d....
یکی از دوستام از نوین نت گرفته، چپ و راست تخفیف و ترافیک و ... گرفته. سرعتشم هم خوبه...
یه نیم نگاهی بهش داشته باشه

قطع شدن اینترنت ADSL مخابرات در نقاطی از تهران

اینترنت در برخی نقاط تهران از ساعت ۹ شب چهارشنبه ۲۷ دی ماه ۱۳۹۱ قطع شده است.

به گزارش خبرآنلاین، در تماس با ۲۸۲۸ این پیام را دریافت کرد که کابل اصلی قطع شده است.

اپراتور رفع خرابی در سرویس مخابرات استان تهران توضیح بیشتری در این زمینه نداد و فقط تاکید کرد که به ستینگ ADSL دست نزنید.

وی در پاسخ به این سوال که سرویس چه زمانی مجددا وصل خواهد شد پاسخی نداد. فقط گفت ممکن است سایتهای خارجی باز نشوند، ولی توضیح بیشتری نداد.

گفتنی است دارندگان سرویس اینترنت پر سرعت از مخابرات استان تهران دچار قطعی شده اند و معلوم نیست سایر کاربران نیز با این مشکل مواجه شده اند یا نه؟

این گزارش، از کندی اینترنت در سطح تهران حکایت می کند.

2442203407.png

خدايي اسم isp داري..خيلي خوفه....:dتازه اخرشم يه berelian داره كه speedtest زحمت كشده حذف كرده:d
حالا هي با شاتل و صبانت، مخابرات،،،،، دنبال پينگ خوب بگردين...هر چي در پيت تر پينگ بهتر...

آخرین ویرایش:
دوستان پارس انلاينى ، من ده روز پيش سرويس نامحدود 128 گرفتم و امروز به پشتيباني زنگ زدم و تبديلش كردم به 512 10Gb ميخواستم بدونم چقدر زمان ميبره تا به 512 تبديل بشه؟

مخابرات همیشه نامحدوده!شبا سرعتش فوق العاده میره بالا،در حدی که میتونی ویدئو با کیفیت HD رو از یوتیوب بدون مکث تماشا کنی! (ممکنه بعضی وقتا اینطور نباشه)

چندماهی هست قطعی نداشته ولی نوسان داشته.

کلا دانلودرها غید شاتل رو بزنن.خیلی تعرفه هاش بالاست و عدم رضایت مشتری هاشو میشه با کمی جستجو در اینترنت فهمید.

تقریبا تو 2 روز 28 گیگ دانلود کردم.این اواخر سرعت عالی شده.

واقعا 28 گیگ !!!b-) دمت گرم بابا !!:d من شبی 1 گیگ میزنم با شاتل ، اشغالا 20 روز بن کردن خطم رو :d 100% باید بیام مخابرات بگیرم
سرعتت چنده مگه شبا ؟ خطت چه سرعتی داره 512 ؟ در مورد تعرفه هاش هم اطلاعاتی داری بده .

من مهاباد هستم.
راستش من از مکسنت سرویس دارم اما اون پهنای باندشو از مخابرات خریده برای همین در تست های من اسم شرکت رو information technology مینویسه!
وگرنه به طور مستقیم از مخابرات سرویس ندارم.
فعلا تا 1 ماه دیگه 2 مگ دارم! بعدش دوباره بر میگردم به 4 مگ.

چه طوری 4 مگ اینترنت بهت میدن ؟ گیر نمیدن مگه به ؟! تهران که گیر بازاره !:d مهاباد معلومه از این خبرا نیست :d حال میکنی مسعود .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or