بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

با x360 که فکر نکنم کسی بتونه هکی بازی کنه اگه میشه به ما هم بگین نیاز مندیم!
اتفاقا تو 360بيداد ميكنه....منم نميدونستم...احساس ميكردم چقدر بازي بعضيا خوبه 70 كيل به 2 دد.....يه سرچ تو نت زدن از چند نفر سوال كردم ديدم بعله چه الكي به خودم فشار مياوردم....ايرانيام بعضي ها استفده ميكنن...

343701962.png

فارس: قوانین موجود، شرکت‌های ارائه دهنده خدمات اینترنتی را موظف می‌کند در صورتی که بیش از حد مجاز قطعی ماهانه داشته باشند، براساس میزان قطعی غیر مجاز جریمه‌ای را در شارژهای ماهانه مشترکان خود باز پرداخت کنند.

براساس این قانون نوع دسترسی کاربران به اینترنت به شیوه‌های مختلفی چون برنزی، نقره‌ای، طلایی و الماس تقسیم می‌شود و در هر یک از این سیستم‌ها کاربر بنابر هزینه‌هایی که پرداخت می‌کند به تسهیلات ویژه‌ای نیز دسترسی پیدا می‌کند.

* سرویس‌های طلایی از برنز تا الماس

با فرض 30 روز برای هر ماه و 24 ساعت برای هر روز و 60 دقیقه برای هر ساعت، مدت برقراری یک لینک تا دو ماه با میزان دسترسی 100 درصد برابر با 43 هزار و 200 دقیقه خواهد بود در این میان اغلب شرکت‌های ارائه کننده خدمات اینترنتی با حدی از قطعی مواجه هستند که برای حد مجاز این قطعی‌ها جدولی طراحی شده و لازم است در صورتی که بیش از حد تعریف شده در ارائه خدمت قطعی وجود داشته باشد، جریمه‌ای به ازای آن سرویس مدتی به عنوان قطعی مجاز در نظر گرفته شده که اگر اختلافات بیش از آن حد شود قطعی غیر مجاز نام می‌گیرد.

براساس این جدول یکی از مدل‌ها مدل برنزی نام گرفته که میزان دسترسی آن 99 درصد اعلام شده و تا 432 دقیق یعنی کمتر از 5.7 ساعت در ماه زمان مجاز قطعی در این بخش است.

طبق قوانین تمامی افرادی که به هنگام عقد قرار داد اشاره نکرده‌اند که به عنوان مثال علاقه مند به استفاده از سرویس‌های طلایی، نقره‌ای یا الماس هستند، برنز محسوب می‌شوند.

سرویس نقره‌ای سرویس دیگری است که 99.4 درصد دسترسی دارد و حدود 259.2 دقیقه مجاز به قطعی‌های ماهانه است اما در سرویس طلایی که برای آن دسترسی 99.9 درصد تعریف شده شرکت ارائه کننده خدمات تنها مجاز است 43.2 دقیقه در ماه قطعی داشته با شد و در نهایت در سرویس موسوم به الماس که 99.99 درصد دسترسی برای آن تعریف شده تنها 259 ثانیه در ماه قطعی اینترنت مجاز است.

* جریمه‌هایی از 5 تا 100 درصد

براساس قوانین تعریف شده در سازمان تنظیم مقررات رادیویی برای قطعی‌های غیر مجاز بسته به میزان آنها جریمه‌های پنج تا 100 درصد برای شرکت‌های ارائه دهنده خدمات تعریف شده و شرکت‌ها موظف شده‌اند در صورتی که در ارائه هر سرویس بیش از حد مجاز قطعی داشتند خسارت آن را در همان ماه پرداخت کنند.

البته کاربران باید به این نکته هم توجه داشته باشند که هرگونه قطعی اینترنت قطعی مجاز محسوب نمی‌شود و قطع اینترنت شرایط و حدود تعیین شده‌ای دارد که در صورت تجاوز از این حدود شرکت ارائه کننده خدمات با جریمه‌هایی مواجه می‌شود هرچند که گاه هم برای قطعی‌های بلند مدت اینترنت جریمه‌ای وجود ندارد.

* قطعی‌های مجاز کدامند؟

بنابر آنچه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی کشور اعلام کرده، قطعی‌هایی که ناشی از قوه قاهره مانند حوادث طبیعی باشند شامل جریمه نمی‌شوند.

در این موارد و تنها مدت زمان قطعی آبونمان کسر می‌شود، همچنین اگر قطعی اتصال به دلیل خرابی تجهیزات مشترک باشد، قطعی‌هایی که بنا به درخواست مشترک صورت بگیرند (مواردی مانند انتقال محل سکونت، تست شبکه داخلی و ...) قطعی‌های ناشی از تخطی مشترک از قوانین و مقررات، قطعی ناشی از عدم پرداخت صورت حساب نیز از دیگر مواردی هستند که در آن‌ها جریمه‌ای برای شرکت ارائه کننده خدمات در نظر گرفته نشده است.
خوبه ملت رو با این اراجیف ذوق زده میکنن

اتفاقا تو 360بيداد ميكنه....منم نميدونستم...احساس ميكردم چقدر بازي بعضيا خوبه 70 كيل به 2 دد.....يه سرچ تو نت زدن از چند نفر سوال كردم ديدم بعله چه الكي به خودم فشار مياوردم....ايرانيام بعضي ها استفده ميكنن...

343701962.png
بلااستثناء همه . اگر این روزها یه وقت چیت نزی بهت بیشتر مشکوکن :d میگن انگار چیتش درست کار نمیکنه xD

میزان سایت‌های ***** شده کاهش می‌یابد؟

n00024939-b.jpg

حتی اگر شما از آن دسته کاربران اینترنت باشید که در طول ماه تنها یک بار و برای انجام تحقیقی خاص به فضای مجازی سر می‌زنید، بی‌شک به سایت‌هایی که دسترسی به آن‌ها ممنوع شده برخورده‌اید.

سایت‌هایی که گفته می‌شود تا حدود ۹۰ درصد به درخواست مردم ***** شده‌اند اما با این حال به نظر می‌رسد مشکلات هم در *****ینگ آنها نقش داشته است.

به گزارش ایتنا از ایسنا، این روزها به دنبال افزایش استفاده مردم از اینترنت و گسترش ضریب نفوذ آن، بازار پرسودی به نام بازار *****شکن‌ها ایجاد شده و برخی از کاربران فضای مجازی به طور ماهانه هزینه‌ای را بابت خرید *****شکن‌ها صرف می‌کنند تا مواجهه با سایت‌های ***** شده مانع از انجام فعالیت‌های آنها نباشد. البته بر اساس قوانین استفاده از انواع این *****شکن جرم محسوب می‌شود و مجازات خاص خود را هم دارد.

میزان سایت‌های ***** شده کاهش می‌یابد؟
در ارتباط با این موضوع گاه اینگونه اعلام می‌شود که حجم بالایی از سایت‌ها به دلیل جرائم اقتصادی ***** می‌شوند البته چندی پیش مدیر عامل مجمع فعالان فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال انقلاب اسلامی ‌(فرا)، گزارش‌های مردمی را دلیل بسیاری از *****ها دانسته و در این باره به ایسنا گفته بود: در برهه‌ای از زمان روزانه دو تا سه هزار گزارش مردمی داشتیم که سایت‌های متخلف و دارای محتوای مجرمانه را معرفی می‌کردند.

البته مهدی صرامی در پاسخ به این سوال که آیا معنی این حرف ***** شدن روزانه دو تا سه هزار سایت است ادامه داده بود: *****ینگ تنها روش برخورد با سایت‌های متخلف نیست و همه اشتباهات منجر به ***** کردن یک سایت نمی‌شود.

در مواجهه با سایت‌های متخلف گاه از امر به معروف و نهی از منکر کار شروع شده و در مراحل بعدی به تذکر می‌رسد اما اگر مشکل برطرف نشود درنهایت طبیعتا سایت می‌تواند ***** می‌شود.

ساز و کار فعلی *****ینگ نامناسب است
دبیر شورای عالی اطلاع‌رسانی نیز چندی پیش بر ناکافی و نامناسب بودن سازوکار فعلی *****ینگ تاکید و اظهار کرده بود: از نظر ما هم این سازوکارها هم ناکارآمد است و هم ناکافی اما در شورای عالی اطلاع‌رسانی برنامه‌ای در این زمینه نداریم و امیدواریم شورای عالی فضای مجازی در این زمینه برنامه‌هایی داشته باشد.

حمید شهریاری در عین حال یادآور شده بود: البته دبیرخانه شورای عالی اطلاع‌رسانی هم پیش از این اقداماتی دراین بخش انجام داده و *****ینگ را در سه رتبه طبقه‌بندی کرده بود. اما از نظر ما بهتر آن است که خود والدین این کار را انجام دهند.

*****ینگ یک تصمیم‌گیری سیاسی صرف نیست
به طور غالب آمار دقیقی از آمار سایت‌های ***** شده منتشر نمی‌شود اما نگاهی کوتاه به برخی استان‌ها که آمار *****ینگ خود را اعلام کرده‌اند گویای آن است که در سه ماهه اول امسال بیش از ۱۰۰ سایت ایرانی و خارجی ***** شده است.

در این میان اگرچه هیچ گاه نمی‌توان انتظار دسترسی بدون محدودیت به تمام سایت‌ها را داشت اما مدتی است بحث‌هایی مبنی بر کاهش *****ینگ مطرح شده و اینگونه بیان شده که در آینده با سرمایه‌گذاری بیش‌تر و بهره‌گیری از امکانات فنی بخشی از سایت‌ها که به دلیل موضوعات فنی پالایش شده‌اند، رفع ***** خواهند شد.

در این زمینه دبیر شورای عالی فضای مجازی می‌گوید: قطعا این موضوع بحث ساده‌ای نیست و اگر شما هم جای ما باشید، از یک سو می‌خواهید کاهش مضرات داشته باشید و از سوی دیگر تاکید دارید در زمینه دسترسی به سایت‌های مفید مشکلی وجود نداشته باشد.

اما انجام این کار تنها یک تصمیم‌گیری سیاسی نیست و امکانات فنی در این زمینه مهمترین حرف را می‌زند.

مهدی اخوان حرف‌های خود را اینگونه دنبال می‌کند که در این بخش به غیر از سرمایه‌گذاری راهکار دیگری وجود ندارد و لازم است سرمایه‌گذاری‌های مناسب صورت بگیرد تا مجهز شویم و بتوانیم *****ینگ را به شکل مناسبی انجام دهیم.

وی در عین حال با تاکید بر اینکه به طور قطع سیاست این شورا اعمال حداقلی *****ینگ خواهد بود، از تشکیل کارگروهی برای بررسی این موضوع و یافتن راهکارهای مناسب جهت کاهش *****ینگ خبر می‌دهد.

این در حالیست که در حال حاضر صفحه پیوندها که به عنوان صفحه سایت‌های ***** شده شناخته می‌شود و به جای صفحه اصلی این سایت‌ها باز می‌شود، چهارمین سایت پربازدید کشور شده است.

سایت های ***** شده چقدر کم می شوند؟
اما این که پس از اعمال این شیوه‌ها تا چه میزان حجم سایت‌های ***** شده کاهش می‌یابد موضوعی است که بنا به گفته دبیر شورای عالی فضای مجازی نمی‌توان رقم و درصدی برای آن اعلام کرد اما با این حال موضوع کاهش میزان سایت‌های ***** شده امری است که به آن اشاره شده است.

البته به گفته اخوان ما حتما به *****ینگ در داخل کشور نیاز داریم وبه هیچ عنوان اینگونه نیست که بخواهیم ادعا کنیم کلا ***** را برخواهیم داشت، در تمام دنیا هم بحث *****ینگ اعمال می‌شود، اما باید اصول آن به نحوی ترسیم شده باشد که تنها محتواهایی که به جامعه ضرر می‌زنند، محدود شوند.

اما اکنون شما با بسیاری سایت‌ها مواجهید که ده‌ها یا صد‌ها صفحه مختلف دارند و مثلا در یکی از این صفحات یک محتوای نامناسب قرار گرفته و به دنبال آن همه صفحات و کل سایت ***** شده است.

من بازم الان تماس گرفتم گفتم پینگم بالاس و باید درست بشه !
میگه خب اون سروری که شما بهش وصل میشی مشکل داره !
گفتم تا ماه پیش با 4.2.2.4 پینگم زیر 200 بوده الان 300 و 400 ـه !
گفت خب ما کار نمیتونیم بکنیم و مشکل از سرویس نیس و سرور خارجی ای که بهش وصل میشی مشکل داره ! و کل مخابراتم کاری ازش بر نمیاد .
اصلا حرف تو کلش نمیره !
چی بگم که بتونم قانعش کنم ؟

بابا جواب منم بدین!

هر کاری میکنید فقط از داتک نگرید

ای بابا بسه دیگه )x:wallbash::wallbash: چند بار این جمله لعنتی رو تکرار میکنی:wallbash: :wallbash: شاتل به اندازه کافی رواعصابه ، تو دیگه نرورو اعصاب :wallbash: :wallbash: هر تایپیکی میرماین جمله مذخرف تو رو میبینم :wallbash: :wallbash: اه اه

---------- نوشته در 09:32 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:31 PM ارسال شده بود ----------

در صورتی که isp برات کاری انجام نمیده از چیز پی ان استفاده کن تایم اوت ها کم تر بشه و ممکنه پینگ بیشتر یا کمتر هم بشه ولی دیگه خبری از لگ های شدید توی بازی نیست.

همینطوری پهنای باند تا 400 بازه سرعت کمه و لگ میندازه سرورهای بازی ، حالا وی پی ان هم بزنی که اصلا بالا نمیاد !!

ای بابا بسه دیگه )x:wallbash::wallbash: چند بار این جمله لعنتی رو تکرار میکنی:wallbash: :wallbash: شاتل به اندازه کافی رواعصابه ، تو دیگه نرورو اعصاب :wallbash: :wallbash: هر تایپیکی میرماین جمله مذخرف تو رو میبینم :wallbash: :wallbash: اه اه

---------- نوشته در 09:32 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:31 PM ارسال شده بود ----------

همینطوری پهنای باند تا 400 بازه سرعت کمه و لگ میندازه سرورهای بازی ، حالا وی پی ان هم بزنی که اصلا بالا نمیاد !!
بنده که نمیتونم بدون وی پی ان بازی کنم حالا شاید برای شما ها مشکل داشته باشه شیدم مشکل از سرویس وی پی انتون هست.

بنده که نمیتونم بدون وی پی ان بازی کنم حالا شاید برای شما ها مشکل داشته باشه شیدم مشکل از سرویس وی پی انتون هست.

یعنی با ، وی - پی - ان بدون مشکل وقطعی و بدون لگ مثلا بتل یا کال اف میتونی راحت بازی کنی ؟ ( منظورت پراکسی که نیست )

یعنی با ، وی - پی - ان بدون مشکل وقطعی و بدون لگ مثلا بتل یا کال اف میتونی راحت بازی کنی ؟ ( منظورت پراکسی که نیست )
بله خیلی راحت بازی میکنم در صورتی که سرویس خوب ندارید مگید معرفی کنم وی پی ان پورت PPTP منظورم هست نمیدونم پورت l2tp برای من کلا مشکل داره سرعتش افت میکنه ولی بهر حال من bf3 رو با این راحت میزنم پینگ هم بین 140 تا 200 هست البته برای من تا 400 هم بره مشکلی نداره چون وی پی ان لگ نداره اصلا.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or