بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

قرار نیست نامحدود رو جمع کنند.ADSL2 آوردن که سرعتش خیلی بالاست و محدوده!

چند ماه که سرعت خیلی افتضاح بود میگفتند بیاین ADSL2 بدیم بهتون که من در هر صورت رو همون قبلی موندم.

از فروردین 93 هم که قراره اینترنت 20 مگابیت بر ثانیه به خونه ها بدن.فکر کنم کم کم وضعیت اینترنت داره خوب میشه تو کشور.

سرعت دانلود یه 2 هفته ای میشه 2 برابر شده ولی پینگ همچنان افتضاح
swkkgkz04alyrtemxik.png

سرعت دانلود یه 2 هفته ای میشه 2 برابر شده ولی پینگ همچنان افتضاح
swkkgkz04alyrtemxik.png

واسه من بیشتر از یک ماهه سرعت دانلود از 50-60 کیلوبایت به 260 کیلوبایت بر ثانیه افزایش پیدا کرده!!

کسی میدونه چرا این کارو میکنه مخابرات؟خبریه؟

اینترنت پارس انلاین من هوشمند شده:d
یه روز در میون از ساعت 10 صبح تا 6 عصر قطع میشه!دو سه بار هم زنگ زدم هی میگن سیستم فعلا کند شده ربع ساعت دیگه زنگ بزنید.دوباره زنگ میزنم جواب نمیدن!!

مخابرات سرور تمام ISP ها!

ارزان،نامحدود،بدون قطعی(حداقل خیلی کم).(تبلیغ نیست واقعیته!)

شاتل اومد شهر ما تبلیغ کرد نمیدونم 2 ماه اینترنت رایگان میدیم و فلان اما ازشون سرویس نگرفتم و همون مخابرات رو نگه داشتم.

نتیجه:

اگر دانلودر حرفه ای هستین سرویس های مخابرات بهترین گزینه برای شما هستند،تجربشو دارم که میگم!

اینجا که نا محدودشو برداشتن
تا وفتی نا محدود داشت خیلی عالی بود ولی الان دیگه فقط محدود میدن که ساعت رایگانم نداره

قرار نیست نامحدود رو جمع کنند.ADSL2 آوردن که سرعتش خیلی بالاست و محدوده!

چند ماه که سرعت خیلی افتضاح بود میگفتند بیاین ADSL2 بدیم بهتون که من در هر صورت رو همون قبلی موندم.

از فروردین 93 هم که قراره اینترنت 20 مگابیت بر ثانیه به خونه ها بدن.فکر کنم کم کم وضعیت اینترنت داره خوب میشه تو کشور.
من وقتی وارد پنل میشم همچین پیامی بالاش میاد برای همین گفتم اگر اینطوره که شما میگی پس خدارو شکر :d قراره سرعت بازم بره بالا.
asd2.jpg

من بازم الان تماس گرفتم گفتم پینگم بالاس و باید درست بشه !
میگه خب اون سروری که شما بهش وصل میشی مشکل داره !
گفتم تا ماه پیش با 4.2.2.4 پینگم زیر 200 بوده الان 300 و 400 ـه !
گفت خب ما کار نمیتونیم بکنیم و مشکل از سرویس نیس و سرور خارجی ای که بهش وصل میشی مشکل داره ! و کل مخابراتم کاری ازش بر نمیاد .
اصلا حرف تو کلش نمیره !
چی بگم که بتونم قانعش کنم ؟

آمار دسترسی کشورهای دنیا به اینترنت خانگی/ رتبه ایران

نتایج یک نظرسنجی جهانی نشان می دهد، در سال 2011 بیش از یک سوم بزرگسالان جهان در خانه هایشان به اینترنت دسترسی داشته اند، آماری که حاکی از روند با ثبات رشد اینترنت طی سالهای اخیر است.
به گزارش مهر، نتایج این نظرسنجی که توسط موسسه گالوپ از 148 کشور و منطقه انجام شده، دیروز سه شنبه منتشر شده است.
آمار دسترسی بزرگسالان به اینترنت خانگی
نتایج این نظرسنجی نشان می دهد 32 درصد بزرگسالان در سال 2011 به اینترنت خانگی دسترسی داشته اند این میزان در سال 2010، 29 درصد و در سال 2009 ، 25 درصد بوده است.
در چهل و هشت کشور و منطقه مورد بررسی در سال 2011، نیم یا بیش از نیمی از بزرگسالان به اینترنت خانگی دسترسی داشته اند. در 23 کشور نیز میزان دسترسی به اینترنت خانگی 80 درصد یا بیشتر بوده است.
سوئد و سنگاپور در صدر دسترسی ها
سوئد و سنگاپور با 93 درصد دسترسی خانگی به اینترنت رتبه نخست این فهرست را به خود اختصاص داده اند. پس از آنها دانمارک و هلند قرار دارند که از هر 10 خانه 9 تا به اینترنت دسترسی دارد.
آمار دسترسی بزرگسالان در ایران
بر اساس این نظرسنجی در ایران در سال 2011 ، 38 درصد بزرگسالان در خانه اینترنت داشته اند.
این مطالعه نشان می دهد هر چه کشور در بین اقتصادهای بزرگ و اقتصادهای نوظهور قرار داشته باشد دسترسی خانگی به اینترنت در آنها بیشتر است.
رتبه آمریکا،‌ ژاپن و آلمان
آمریکا که بزرگ ترین اقتصاد دنیاست با 80 درصد اتصال خانگی به اینترنت در رتبه 23 این فهرست است. پس از آن، ژاپن و آلمان- سومین و چهارمین اقتصاد بزرگ دنیا- ایستاده اند که به ترتیب 73 و 77 درصد به اینترنت خانگی دسترسی دارند.
روسیه دارای بالاترین آمار دسترسی در بین اقتصادهای نوظهور
در بین اقتصادهای نوظهور، روسیه بالاترین نرخ دسترسی به اینترنت خانگی را با 51 درصد دارد. پس از آن برزیل با 40 درصد و چین با 34 درصد قرار دارد.
از سوی دیگر آفریقای جنوبی و هند به ترتیب با 16 و سه درصد جزء پایین ترین دسترسی ها به اینترنت خانگی اند.
کمترین آمارها مربوط به کدام کشورها است
از 41 کشور نیز کمتر از یک درصد از مردم به اینترنت خانگی دسترسی دارند از جمله کمتر از یک درصدها می توان به بروندی، گینه، مالی و ماداگاسکار اشاره کرد.
در توگو، بورکینافاسو، بنین، رواندا، جمهوری دموکراتیک کنگو، جمهوری آفریقای مرکزی، نیجر و کامبوج فقط یک درصد بزرگسالان به اینترنت خانگی دسترسی دارند.

نتایج یک نظرسنجی جهانی نشان می دهد، در سال 2011 بیش از یک سوم بزرگسالان جهان در خانه هایشان به اینترنت دسترسی داشته اند، آماری که حاکی از روند با ثبات رشد اینترنت طی سالهای اخیر است.
به گزارش مهر، نتایج این نظرسنجی که توسط موسسه گالوپ از 148 کشور و منطقه انجام شده، دیروز سه شنبه منتشر شده است.
آمار دسترسی بزرگسالان به اینترنت خانگی
نتایج این نظرسنجی نشان می دهد 32 درصد بزرگسالان در سال 2011 به اینترنت خانگی دسترسی داشته اند این میزان در سال 2010، 29 درصد و در سال 2009 ، 25 درصد بوده است.
در چهل و هشت کشور و منطقه مورد بررسی در سال 2011، نیم یا بیش از نیمی از بزرگسالان به اینترنت خانگی دسترسی داشته اند. در 23 کشور نیز میزان دسترسی به اینترنت خانگی 80 درصد یا بیشتر بوده است.
سوئد و سنگاپور در صدر دسترسی ها
سوئد و سنگاپور با 93 درصد دسترسی خانگی به اینترنت رتبه نخست این فهرست را به خود اختصاص داده اند. پس از آنها دانمارک و هلند قرار دارند که از هر 10 خانه 9 تا به اینترنت دسترسی دارد.
آمار دسترسی بزرگسالان در ایران
بر اساس این نظرسنجی در ایران در سال 2011 ، 38 درصد بزرگسالان در خانه اینترنت داشته اند.
این مطالعه نشان می دهد هر چه کشور در بین اقتصادهای بزرگ و اقتصادهای نوظهور قرار داشته باشد دسترسی خانگی به اینترنت در آنها بیشتر است.
رتبه آمریکا،‌ ژاپن و آلمان
آمریکا که بزرگ ترین اقتصاد دنیاست با 80 درصد اتصال خانگی به اینترنت در رتبه 23 این فهرست است. پس از آن، ژاپن و آلمان- سومین و چهارمین اقتصاد بزرگ دنیا- ایستاده اند که به ترتیب 73 و 77 درصد به اینترنت خانگی دسترسی دارند.
روسیه دارای بالاترین آمار دسترسی در بین اقتصادهای نوظهور
در بین اقتصادهای نوظهور، روسیه بالاترین نرخ دسترسی به اینترنت خانگی را با 51 درصد دارد. پس از آن برزیل با 40 درصد و چین با 34 درصد قرار دارد.
از سوی دیگر آفریقای جنوبی و هند به ترتیب با 16 و سه درصد جزء پایین ترین دسترسی ها به اینترنت خانگی اند.
کمترین آمارها مربوط به کدام کشورها است
از 41 کشور نیز کمتر از یک درصد از مردم به اینترنت خانگی دسترسی دارند از جمله کمتر از یک درصدها می توان به بروندی، گینه، مالی و ماداگاسکار اشاره کرد.
در توگو، بورکینافاسو، بنین، رواندا، جمهوری دموکراتیک کنگو، جمهوری آفریقای مرکزی، نیجر و کامبوج فقط یک درصد بزرگسالان به اینترنت خانگی دسترسی دارند.
تو ایران هم اکثرا به اینترنت دسترسی دارن اما عملا به اینترنت دسترسی ندارن :)

اینترنت ملی وارد فاز اجرایی شد/ اشتراک گذاری اطلاعات دستگاه های دولتی

رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران از عملیاتی شدن فاز جدید پروژه شبکه ملی اطلاعات خبر داد و گفت: در این فاز جدید اشتراک گذاری اطلاعات بین دستگاههای اجرایی مختلف و پیاده سازی پنجره واحد خدمات را برای ارائه سرویس منسجم به مردم خواهیم داشت.
علی حکیم جوادی در گفتگو با مهر، پیاده سازی شبکه ملی اطلاعات را مهمترین پروژه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برشمرد که حتی با وجود برکناری رضا تقی پور- وزیر ارتباطات – کماکان در حال پیگیری است و اظهار داشت: این پروژه تنها مورد نظر دکتر تقی پور نبوده و یک پشتوانه قانونی دارد؛ به این معنی که در قانون برنامه پنجم مهمترین پروژه ای که تکلیف اجرای آن به وزارت ارتباطات سپرده شده است همین پروژه شبکه ملی اطلاعات است که اجرای آن بدون وقفه در حال انجام است.
پیاده سازی فاز جدید شبکه ملی اطلاعات
معاون وزیر ارتباطات تمامی پروژه های ارتباطی در دست اقدام وزارت ارتباطات را متاثر از شبکه ملی اطلاعات عنوان کرد و گفت: اتصال دستگاههای دولتی به شبکه ملی اطلاعات مانند گذشته با جدیت در حال انجام است و هم اکنون نیز وارد فاز جدید اجرای این پروژه شده ایم.
حکیم جوادی با تاکید براینکه اشتراک گذاری اطلاعات بین دستگاههای مختلف و پیاده سازی پنجره واحد خدمات از جمله برنامه های فاز جدید اجرای شبکه ملی است، ادامه داد: در این راستا هفته گذشته نشستی با معاون نوسازی و تحول اداری معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس جمهور داشتیم تا پنجره واحد خدمات دستگاههای مختلف را به مرحله بهره برداری برسانیم.
اشتراک گذاری اطلاعات و تعامل دستگاههای دولتی
حکیم جوادی با اشاره به مرحله اشتراک گذاری اطلاعات دستگاههای اجرایی و برقراری تعامل در ارائه خدمات تصریح کرد: برای مثال هفته گذشته نیز تفاهمنامه ای با سازمان امور کتابخانه های کشور به امضا رسید که با پیاده سازی شبکه ملی کتابخانه ها، بالغ بر 2800 کتابخانه به یکدیگر متصل شده و اشتراک گذاری تمام اطلاعاتشان با وزارتخانه ها و دستگاههای مرتبطی چون وزارت علوم صورت گیرد.
وی گفت: در این راستا مجموعه ای نیز در سازمان فناوری اطلاعات در حال ایجاد است که اطلاعات مورد نیاز دستگاههای اجرایی را شناسایی و نحوه مبادله آن را فراهم کند. به این ترتیب به جرات می توانیم بگوییم که شبکه ملی اطلاعات به اوج بلوغ خود رسیده و وارد مرحله تبادل اطلاعات شده است.
معاون وزیر ارتباطات، تبادل اطلاعات را باعث صرفه جویی در چرخش اطلاعات عنوان کرد که مردم به راحتی می توانند از طریق پنجره واحد خدمات، سرویسهای مدنظرشان را دریافت کنند که این موضوع پیاده سازی الکترونیکی خدمات دولت را به مرحله عملیاتی شدن می رساند.
تحقق ماده های 62 و 70 برنامه پنجم توسعه
رئیس سازمان فناوری اطلاعات با بیان اینکه برای اجرایی شدن پنجره واحد خدمات، آیین نامه ضوابط و استاندارد پرتالهای دستگاههای اجرایی ابلاغ شده است خاطرنشان کرد: براین اساس شناسایی سرویس ها و خدمات برای ارائه از طریق پنجره واحد صورت می گیرد و مواد 62 و 70 قانون برنامه پنجم توسعه در این بخش محقق خواهد شد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or