بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

قابل توجه دوستاني كه تست هاي عجيب غريب با خارج ميذارن...بعضي مواقع نت چت ميزنه مثل الان من...كه پينگم با گوگل 30 شده...ولي اگه تو تريس دقت كنيدرديف آخر cache.google.com كه نشون ميده تست فيك هست...
منظورم تست دوستي بود كه 3 صفحه قبل با فناوا تست 5 ميلي ثانيه با امريكا گذاشته بودن...
البته بحت نرم افزار هاي كه تست speedtest دروغي ميزنه جداست تو تاپيك به اندازه كافي بحث شده قبلا...ديگه خريدار نداره...:)

این‌که بانک‌ها و شرکت‌های فعال در حوزه‌ی اقتصادی در ایالات متحده‌ی آمریکا هدف حملات سایبری هستند، موضوع تازه‌ای نیست. این حملات اما عموما غیرمداوم و کوتاه‌مدت بوده‌اند. در هفته‌های اخیر اما، آن‌‌طور که پایگاه اینترنتی نشریه "نیویورک‌تامز" می‌نویسد، موضوع تا حدی تغییر کرده است. به نوشته‌ی این وبسایت، دست‌اندکاران امنیت شبکه آمریکا اخیرا متوجه شده‌اند که حملات کمتر از یک رایانه‌ی تنها صورت می‌گیرند و مهاجمان یا شبکه‌های رایانه‌ای می‌سازند یا ابرهای رایانه‌ای موجود در اینترنت را ابزار حمله به سرورهای قربانی می‌کنند. این عامل دامنه‌ی اثر حملات را بسیار گسترده‌تر می‌کند.
علاوه بر این تهاجم‌ها اخیرا با داده‌های کدگذاری‌شده صورت می‌گیرند که دفاع را دشوارتر و بار تحمیلی به سرورهای قربانی را سنگین‌تر می‌کنند.
یکی از کارشناسان مرکزی که از سوی بانک‌ها و مؤسسات خدمات اینترنتی در آمریکا مأمور بررسی حملات شده، حجم و تأثیر حملات را "بی‌مانند" توصیف می‌کند: «هیچ‌گاه این تعداد مؤسسه مالی هدف تهاجم نبودند».

کارشناسانی که حملات اخیر به بانک‌های آمریکایی را زیر نظر گرفته‌اند، می‌گویند حملات طوری طراحی شده‌اند که شبکه‌ای از سرورهای آلوده را علیه سرورهای پایگاه اینترنتی قربانی بسیج می‌کند. نتیجه این‌که سرورهای بانک‌ها که از پهنای باند تا ۴۰ گیگابیت بر ثانیه استفاده می‌کنند هم در برابر سیل داده‌ها به زانو درمی‌آیند؛ سیلی که حجم داده‌ها در آن گاه تا ۷۰ گیگابیت بر ثانیه هم می‌رسد.

؟؟؟؟

بابا این چه مسخره بازیه !
حالا پینگمون خوب شده و از 150 بالاتر نمیره ولی سرعت داغون شده و از 7 کیلوبایت بالاتر نمیره !
اینترنته داریم ؟
دیگه اعصابم خورد شده !)x
3 هفتس این مشکلات مسخره رو دارم .

حالا پینگمون خوب شده و از 150 بالاتر نمیره ولی سرعت داغون شده و از 7 کیلوبایت بالاتر نمیره !
اینترنته داریم ؟
دیگه اعصابم خورد شده !)x

من تا حالا پینگ 150 تو عمرم از نزدیک ندیدم. از کجا سرویس میگیری؟ مخابرات؟ من دارم واسه پینگ میمیرم.شما واسه سرعت؟

اینترنته داریم ؟
دیگه اعصابم خورد شده !)x

من تا حالا پینگ 150 تو عمرم از نزدیک ندیدم. از کجا سرویس میگیری؟ مخابرات؟ من دارم واسه پینگ میمیرم.شما واسه سرعت؟

2425862719.png

Enjoy:-$

دوستان یک چیزی میخوام با این شرایط اصلا موجود هست ؟ :دی
1-پینگ زیر 200
2-سرعت دانلود 60-70
3-نامحدود
4-به آدم معمولی نه دانشجو نه چیزی بدن :دی
5-ماهیانه 20-25 تومن :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or