بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

Speedtestبرای من باگه !
بجز speedtest سایت دیگه ای هست تست بگیرم ؟!

من راحت دارم میرم Live بازی و مشکلی ندارم !

شما يه tracert 4.2.2.4 بذار ..منم بعضي مواقع گوگل هم پنگش چت ميزنه 30 ميلي ثانيه ميشه وقتي tracert ميگيرم ميبينم كه يه دور كوتاه ميزنه بر ميگرده cach پينگ ميكنه..براي شما هم اختمال داره قاطي كرده باشه با tracert همه چيز معلوم ميشه...
منتظريم..:)

مخابرات دیگه شورش رو در اورد ! الان من 4, 5 سالی هست از مخابرات دارم ! تا به حال اینطوری نشده بود !! اصلا قصد دارن درستش کنن ؟؟ یا مثل چیزهای دیگه به خاطرات میسپرنش و مردم هم یادشون میره ؟!!!! قراره درست شه یا نه ؟! پینگ من رو 360 تا 316 هست

2423879783.png

Problem Unlucky N00b Internet US3R ؟
devil.gif

رییس پلیس فتا خراسان‌رضوی ضمن اشاره به اینکه اقدامات ما در رابطه با جمع‌آوری در سیم‌کارت‌های انگلیسی شروع شد، توصیه کرد نسبت به سهمیه و فروش سیم‌کارت‌های انگلیسی اقدامی انجام ندهند.
به گزارش پایگاه خبری فناوری اطلاعات برسام و به نقل از ایسنا، وی درباره برخی خطرات سیم‌کارت‌های رایتل یادآورشد: یکی از مشکلات استفاده از تلفن‌همراه تصویری، از بین رفتن حریم بین زن و مرد است که در اسلام نیز سفارش زیادی برای حفظ و نگهداری آن شده است.
عرفانی با بیان اینکه با استفاده از این وسیله می‌توان تصاویر مخاطبان را ضبط و از آنها سوءاستفاده کرد، تصریح‌کرد: این تهدید بسیار جدی برای امنیت و احساس خانواده‌ها است که تشدید سوءظن خانواده‌ها نسبت به هم به حد انفجار خواهد رسید.
وی با اشاره به اینکه سیم‌کارت‌های رایتل علاوه بر محسناتی خوبی که دارد خطرات هم به دنبال دارد عنوان‌کرد: نظارت خاصی روی سیم‌کارت‌های رایتل نیست، بلکه نظارت روی فضای اینترنتی است که اگر در این فضا جرمی ایجاد شود با آن جرم برخورد می‌کنیم.

خب بسلامتی بهونه پیدا شد تا این تکنولوژی نوپا در ایران قلع و قمع بشه!

نکنه باز میخوان خودشون سهمشون رو بیشتر کنن و چونه میزنن؟یادشون نرفته جلو ویدئو هم میگرفتن اما ماهواره که اومد خودشون هم تولید کردن.

منبع هم از سایت دولتی برسام هست و اون نظرات هم مربوط به کاربران سایت هستن که من دوتاشو اینجا به همراه متن قرار دادم.

سلام
از شهراد نت میگیرم
سرعت DL 600 KB/S
Ping:110 Till 250
128 20GB
30000 و خرده ای :دی
پشتیبانی در حد اپل :دی
IDM:
Untitled.png - 1.3 MB
Ping With 8.8.8.8:
Untitled 1.png - 993 KB
Speed Test:
http://www.speedtest.net/iphone/339579546.png
دوست عزیز من :|
عکس های تست هات رو تو سایتی نزار که آدم بخواد دانلودشون کنه که ببینه :| بزار یه چنین جاهایی :|
img4up.com
آپلود عکس
بنظرت سایت های آپلود عکس برای چی هستن ؟
2i8d4ao.gif

به گزارش پایگاه خبری فناوری اطلاعات برسام و به نقل از ایسنا، وی درباره برخی خطرات سیم‌کارت‌های رایتل یادآورشد: یکی از مشکلات استفاده از تلفن‌همراه تصویری، از بین رفتن حریم بین زن و مرد است که در اسلام نیز سفارش زیادی برای حفظ و نگهداری آن شده است.
خب پس یاهو هم مشکل داره :| چون میتونی باهاش تصویری هم چت کنی :| یارو اصلا میدونه رایتل چیه ؟ تاحالا باهاش تصویری صحبت کرده ؟ به قدری که لگ داره ، کیفیت نداره . طرف زهر مارش میشه :d

گوش شیتون کر مثل اینکه ping درست شده اونم در حد تیم ملی:d

2424479321.png

---------- نوشته در 09:23 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:30 PM ارسال شده بود ----------

اینم لندن:-b

0nknje04e9flc1f6jwa.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or