اخه من مودمم نخواستممخابرات میاد سریع وصل میکنه من موندم چطور برا دوستمونو 1 هفته نیومدن وصل کنن یه تماسی بگیرین باهاشون .

3وم ماه بعد نتم تموم میشه و راحت میشم.بشینیم یکم دایره زنگی نگاه کنیم
؟اخه من مودمم نخواستم
فقط یه یوزر پس میخوان بدن![]()
مودم همیشه روشن باشه آسیب نمیبینه ؟
من هر وقت کامپیوتر رو روشن میکنم مودمو روشن و هر وقت خاموش مودمم خاموش میکنم .
نکنم ؟
کسی هست اشتراک حجمی داتک یا پارس آنلاین داشته باشه؟ سوالم اینه که اولا سرعت واقعی سرویس 512 حجمی چقدره و دوما سرعت شبانه اش چقدره.
ممنون میشم کسی اینا رو بگه.
من یک مودم tplink دارم یک سال یکسره روشن بود, همه خازن هاش باد کرد! رفتم واسش خازن جامد گرفتم . فعلا یکساله که بدون دوشواری داره مثل بنز کار میکنه.مودم همیشه روشن باشه آسیب نمیبینه ؟
من هر وقت کامپیوتر رو روشن میکنم مودمو روشن و هر وقت خاموش مودمم خاموش میکنم .
نکنم ؟
من یک مودم tplink دارم یک سال یکسره روشن بود, همه خازن هاش باد کرد! رفتم واسش خازن جامد گرفتم . فعلا یکساله که بدون دوشواری داره مثل بنز کار میکنه.

دوست عزیز من اسیاتک دارم طرح کیمیا روزا سرعتم 500 و شبا 200 از 1 تا 9 صبح رایگان شبی 4 گیگ شایدم بیشتر راحت دانلود میکنم. اما واسه گیم انلاین مفت نمی ارزه پینگم این 2 هفته از 350 پایینتر نمیاد البته من از مرکز رجائی کرج اشتراک دارم شلوعترین مرکز کرج. قبلا همین اشتراکو از یه مرکز حومه ی شهر داشتم یادش بخیر پینگم تو روز 150 بالاتر نمیرفت راحت انلاین بازی میکردم. اگه واسه انلاین میخای برو سمت وایرلسمن دیگه خسته شدم از دست مخابرات. من تا 2 هفته پیش 512 داشتم، سرعتش رو 60 62 بود و پینگش هم بد نبود. بعدش رفتم 1 مگ گرفتم از مخابرات، ولی سرعت تو این دو هفته افتضاح بود، پینگ هم همینطور. سرعت بین 20 تا 50 تو اکثر ساعات هست ولی بعضی اوقات که معمولا نصف شب یا صبحه سرعت به 120 130 میرسه و پینگ خوب میشه. ولی خب اکثر ساعاتی که خونه هستم داغونه. به پشتیبانی هم زنگ میزنم میگه ما هم اطلاع نداریم درست میشه یا نه. میخوام از شرکت خصوصی بگیرم. به نظرتون از بین آسیاتک، پارس آنلاین و شاتل کدومش پینگش بهتره. آسیاتک یه طرح کیمیا داره ضریب اشتراک 1 به 1 تو فکر اونم. ولی تو شرکت 512 پارس داریم سرعت دانلود تا 420 هم میرسه ولی پینگش تعریفی نداره. شاتل، یا آسیاتک یا پارس آنلاین ؟!
شما از چه شرکتی adsl گرفتی؟ کدوم منطقه؟