بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

یک کارشناس شبکه گفت: آلودگی هوا باعث خانه نشین شدن جوانان و نوجوانان است و افزایش ترافیک از دلایل کندي سرعت اینترنت است.
حامد الوندی، کارشناس شبکه در گفتگو باخبرنگار فناوري اطلاعات باشگاه خبرنگاران گفت: از دلایل دیگر كاهش سرعت اينترنت پارازیت های الکتریسیته بر کابل های مخابراتی است.

وی افزود: وزش باد شدید و تاثیر آن بر کابل ها در کنار آلودگی هوا از دلایل دیگر کندی سرعت اینترنت است.

الوندی اظهار داشت: هجوم نوجوانان در روز های آلودگی که اغلب تعطیل هستند باعث افزایش ترافیک و در نتیجه کاهش سرعت اینترنت می شود.

این کارشناس شبکه اضافه کرد: افزایش کاربران شبکه جهانی اینترنت از دلایل مهم وجود ترافیک اینترنتی است.

بدون شرح !!! :-o
=)) :-&

......!......

یک کارشناس شبکه گفت: آلودگی هوا باعث خانه نشین شدن جوانان و نوجوانان است و افزایش ترافیک از دلایل کندي سرعت اینترنت است.
حامد الوندی، کارشناس شبکه در گفتگو باخبرنگار فناوري اطلاعات باشگاه خبرنگاران گفت: از دلایل دیگر كاهش سرعت اينترنت پارازیت های الکتریسیته بر کابل های مخابراتی است.

وی افزود: وزش باد شدید و تاثیر آن بر کابل ها در کنار آلودگی هوا از دلایل دیگر کندی سرعت اینترنت است.

الوندی اظهار داشت: هجوم نوجوانان در روز های آلودگی که اغلب تعطیل هستند باعث افزایش ترافیک و در نتیجه کاهش سرعت اینترنت می شود.

این کارشناس شبکه اضافه کرد: افزایش کاربران شبکه جهانی اینترنت از دلایل مهم وجود ترافیک اینترنتی است.

بدون شرح !!! :-o
=)) :-&

خب دیگه پس فردا هم موقع انتخابات تجمع کاغذ های تبلیغاتی از عبور سیگنال ها جلو گیری می کنه :|

پاسخ : بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

مخابرات میاد سریع وصل میکنه من موندم چطور برا دوستمونو 1 هفته نیومدن وصل کنن یه تماسی بگیرین باهاشون .

یک ماه و یک هفته!تا حالا 3 بار زنگ زدم و گفتن هفته دیگه ولی خبری نیست!تا اینجا من رکورد دار بودم،دارم تلاش میکنم تو گینس ثبت کنم!!!!

کسی هست اشتراک حجمی داتک یا پارس آنلاین داشته باشه؟ سوالم اینه که اولا سرعت واقعی سرویس 512 حجمی چقدره و دوما سرعت شبانه اش چقدره.

ممنون میشم کسی اینا رو بگه.
داتک سرعت حجمی ها رو 2 برابر میبنده, 128 بخری, 256 بهت میده. پینگش بین 200 تا 300 هست. سرویس نامحدود من که شیرینگش 1 به 4 هست تو ساعت رایگان حجمی ها , میشه دیال آپ. فقط به درد این می خوره که با 16 تا کانکشن دانلود کنی.
اگه حجمی می خوای از شرکتی بگیر که سرعت رو روی 2 مگ به بالا ببنده.

نه اصلا ..مودم رو زیاد خاموش روشن نکن ...من همیشه روشنه .... کانفینگ کردن نه اصلا نیازی نیست ...فقط گاهی پیش اومده واسم نت مشکل پیدا کرده زنگ زدم پسورد خود به خود عوض شده .....ارور پسورد میده تو سیستم شرکت

مودم همیشه روشن باشه آسیب نمیبینه ؟
من هر وقت کامپیوتر رو روشن میکنم مودمو روشن و هر وقت خاموش مودمم خاموش میکنم .
نکنم ؟

یادش بخیر سالی 5 یا 6 بار مودم خاموش میشد بخاطر قطعیه برق
ولی الان اونقدر گند زدن به اینترنت که همیشه خاموش باشه بهتره
3وم ماه بعد نتم تموم میشه و راحت میشم.بشینیم یکم دایره زنگی نگاه کنیم

یادش بخیر سالی 5 یا 6 بار مودم خاموش میشد بخاطر قطعیه برق
ولی الان اونقدر گند زدن به اینترنت که همیشه خاموش باشه بهتره
3وم ماه بعد نتم تموم میشه و راحت میشم.بشینیم یکم دایره زنگی نگاه کنیم
داش متی زندگی پستی و بازم پستی زیاد داره بلندی واسه ما نداشته اصلا . آدم تا میره پاشو بزاره تو چرخه زندگی یه دفعه درست میشه تا پاشو میکشه بیرون دوباره میپکه ولی ما گیر میکنیم . خعلی ظلمه اینترنت رو اینطور کوفت آدم کنن . یه نوع شکنجه هست واسه خودش . اینم نوعی از سوختگی نسل هست .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or