بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

سلام یک شرح کامل و عالی از شرکت فن آوا گذاشتم حتما بخوانید و نظرات خود را اعلام کنید.
دانلود فن آوا pdf
درضمن من در شهرستان شهریارم.
یک سوال هم از دوستان دارم
آن دسته از افرادی که اینترنت از شرکت مخابرات استان تهران دارند پاسخ بدهند که کیفیت خدمات چه طور است خوبه؟اعلام کنید با تشکر.

نحوه دریافت اینترنت اعتباری در تهران

چندی پیش واگذاری اینترنت اعتباری به صورت پایلوت در منطقه هفت مخابراتی آغاز شده است.

به گزارش ایسنا، متقاضیان پس از دایری سرویس ADSL، می‌توانند با خرید اعتبار از بانک، ADSL خود را شارژ کنند و تا پایان اعتبار تامین‌شده، ADSL آنها اعتبار خواهد داشت، اما در صورتی که خط مورد نظر شارژ نشود، سرویس به صورت اتوماتیک قطع خواهد شد.

محمد روح‌اللهی - مدیر عامل شرکت مخابرات استان تهران - در این باره گفته است: این سرویس به منظور پاسخ‌گویی به نیاز مشترکان تهرانی که مستاجر هستند راه‌اندازی شده است.

با پیاده‌سازی این سرویس، مشترکانی که از صاحب‌خانه خود اجازه دریافت اینترنت ADSL را ندارند، با ثبت هویت خود می‌توانند این سرویس را دریافت کنند.

روح‌اللهی همچنین درخصوص سرویس جدید فون واژه هم اعلام کرده بود که سرویس فون واژه این امکان را به مشترکان می‌دهد تا به جای اعلام شماره تلفن از واژه‌ها استفاده کنند.

وی با بیان این‌که استفاده از خدمات فون واژه، مشترکان را از حفظ شماره تلفن‌ها بی‌نیاز و موجب آسان‌سازی در ارتباطات می‌شود، اظهار کرد: این طرح برای شماره‌های 4، 5 و 8 رقمی، قابلیت اجرا دارد و در آن برای هر کلمه یک شماره تلفن و برای هر شماره تلفن، یک یا چندین کلمه تعریف می‌شود.

سلام یک شرح کامل و عالی از شرکت فن آوا گذاشتم حتما بخوانید و نظرات خود را اعلام کنید.
دانلود فن آوا pdf
درضمن من در شهرستان شهریارم.
یک سوال هم از دوستان دارم
آن دسته از افرادی که اینترنت از شرکت مخابرات استان تهران دارند پاسخ بدهند که کیفیت خدمات چه طور است خوبه؟اعلام کنید با تشکر.

اره خوبه ولی عالی نیست میتونه بهتر جدیدا یکم ایراد داره ولی درست شده و نسبتا تو تهران خوبه من راضیم!:d

هر سال خبرای این مدلی میاد شما تغییری احساس کردی تا الان ؟
نه اقا از این خبرا نیست اینا فقط حرف میزنند اخر سر 512 مخابرات تهرانم به زور کار میکنه!(اینا را چه به 20 مگابایتی) همین معمولی هارا درست کنند اون پیشکش!:-b

این پروژه برای دو سال دیگه است تا اون موقع شاید خیلی چیز ها تغییر کنه.حالا باید صبر کرد دید که چیکار میکنن.
یه زمانی می گفتن مگه امکان داره توی ایران شبکه 3g اجرا بشه و اینترنت 512 تا 1 مگابیت توی جیب هر کاربر ایرانی باشه و همه جا به اینترنت دسترسی داشته باشه ولی دیدیم که طرحش اجرا شد.

الان توی جیب هر ایرانی به راحتی یه اینترنت 512 یا 1 مگابیت هست ؟! سلامت باشید همیشه!

عزیز دلم گفتم طرحش اجرا شد .
تکنولوژی که به بازار عرضه میشه سه تا مرحله طی میکنه که به دوره بلوغ خودش برسه
فعلا هنوز این تکنولوژی توی مرحله ظهورشه.ولی طرحش اجرا شده و داره پیشرفت میکنه.

یه زمانی می گفتن مگه امکان داره توی ایران شبکه 3g اجرا بشه و اینترنت 512 تا 1 مگابیت توی جیب هر کاربر ایرانی باشه و همه جا به اینترنت دسترسی داشته باشه ولی دیدیم که طرحش اجرا شد.
آخرین پست ـه صفحه قبل رو بخون
نت یک میگ برای زیر ساخت در میاد 0.300 دلار یعنی به ریال تبدیل بشه میشه 1000 تومان !!!!!
به صورت نامحدود نه محدود !!! ....
ولی شما میری میبینی زده نت یک میگ نامحدود 180 هزار تومان !!!:|
فکر کردی چه طوری ـه که تو سوئد 100 میگ رو میدن 20 دلار ؟ ... قیمت نت تو همه جای دنیا همینه !
طرف(نماینده زیر ساخت) برگشته میگه به(مدیر یکی از شرکت های pop) میگه فقط این نیست هزینه حمل تا تهران داره !!!!!!!!:|
مگه خط لوله نفت که باید بمپاژ بشه فشارش افت نکنه ؟:))
این مصاحبه تو تابناک هست بخونید حتما ....

آخرین پست ـه صفحه قبل رو بخون
نت یک میگ برای زیر ساخت در میاد 0.300 دلار یعنی به ریال تبدیل بشه میشه 1000 تومان !!!!!
به صورت نامحدود نه محدود !!! ....
ولی شما میری میبینی زده نت یک میگ نامحدود 180 هزار تومان !!!:|
فکر کردی چه طوری ـه که تو سوئد 100 میگ رو میدن 20 دلار ؟ ... قیمت نت تو همه جای دنیا همینه !
طرف(نماینده زیر ساخت) برگشته میگه به(مدیر یکی از شرکت های pop) میگه فقط این نیست هزینه حمل تا تهران داره !!!!!!!!:|
مگه خط لوله نفت که باید بمپاژ بشه فشارش افت نکنه ؟:))
این مصاحبه تو تابناک هست بخونید حتما ....

بله اون رو که خوندم.
ولی منظور کلی من در این پست ها اجرای طرح بود.
وگرنه من توی چند صفحه قبل در مورد خدمات و قیمت گفته بودم :که ما داریم به اونا خدمات میدیم یا اونا به ما !
اینی که شما میگی رو من کامل قبول دارم قیمت نت توی ایران تقریبا از همه دنیا حتی بولیوی و آنگولا .... بیشتره.
منم نگفتم که حتما این طرح اجرا میشه.گفتم برای دو سال دیگه هست تا اون موقع باید دید چی میشه.:d

خیلی خوبه که طرح های خوب ، خوب اجرا بشه ، فقط امیدوارم که " عمر ما قد مدت زمان اجرا شدن طرح اینترنت مگابایت رو بده (!) "

یک سوالم اینجاس ; ما هنوز به تعداد انگشت های دست متخصص های حرفه ای برای فناوری فیبر نداریم ( FTTH نه خودش بازی نه هزینه هاش و نه تخصصش ) چطور می تونیم راحت دو سال دیگه رو آینده روشن ببینیم ؟ ما از خدامونه... کسی اینجا حسادتی نداره ولی خب اعتمادی هم نداره !

بله اون رو که خوندم.
ولی منظور کلی من در این پست ها اجرای طرح بود.
وگرنه من توی چند صفحه قبل در مورد خدمات و قیمت گفته بودم :که ما داریم به اونا خدمات میدیم یا اونا به ما !
اینی که شما میگی رو من کامل قبول دارم قیمت نت توی ایران تقریبا از همه دنیا حتی بولیوی و آنگولا .... بیشتره.
منم نگفتم که حتما این طرح اجرا میشه.گفتم برای دو سال دیگه هست تا اون موقع باید دید چی میشه.:d
همین الانم هم میتونن به هر ایرانی به دو میگ بدن !!
اونم مفت

همین الانم هم میتونن به هر ایرانی به دو میگ بدن !!
اونم مفت
نه دوست عزیز پهنای باند تمام کشور ایران زمین 47 گیگابیت بر ثانیست اگه 64 کیلوبیت به هر نفر بدن فقط 700 هزار نفر میتونن هم زمان انلاین باشن اونم باسرعت 64 کیلوبیت. حالا 30 میلیون کاربر داریم ببین به هر نفر چقدر میرسه.

خوب پهنای باند رو افزایش بدن نمیمیرن که .
gaah.gif

سرعت و پینگ هردوشون بدجور خرابن
swear1.gif
nocomment.gif

خوب پهنای باند رو افزایش بدن نمیمیرن که .
gaah.gif

سرعت و پینگ هردوشون بدجور خرابن
swear1.gif
nocomment.gif
تامین پهنای باند در انحصار شرکت ارتباطات زیر ساخت یه بازار بدون رقابت. شرکت ارتباطات هم با همین مقدار پهنای باند پول پارو میکنه پس دلیلی نداره بخان پهنای باندو افزایش بدن. اونا اصلن به فکر بنده و جنابعالی نیستن که

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or