بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

اختلال در اینترنت

مشخصات مطلب

[TABLE="class: tce_plg_list"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]بازدید: ۸۲[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]تاریخ انتشار: یکشنبه ، ۱۰ دی ۱۳۹۱ ، ۱۰:۱۸[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]شناسه مطلب: ۲۵۴[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ضمن پوزش بخاطر اختلال پیش آمده در سرویس اینترنت، به اطلاع می رساند بنابر اعلام شرکت ارتباطات زیرساخت به دلیل قطعی فیبر خارج از کشور ، سرویس اینترنت در کل کشور با اختلال همراه است.
آخرین بروزرسانی ( یک‌شنبه ، ۱۰ دی ۱۳۹۱ ، ۱۰:۵۰ )

منبع: سایت دانشگاه علوم پزشکی استان آ.غ =))

---------- نوشته در 01:41 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:03 AM ارسال شده بود ----------

اختلالات شدید اینترنت و کندی سرعت ›

ضمن تشکر از صبر و شکیبایی شما مشترکین عزیز و با عرض پوزش از بابت اختلالات اخیر پیش آمده در ارتباطات اینترنت و کندی سرعت، به اطلاع شما عزیزان می رساند مطابق اعلام رسمی شرکت ارتباطات زیرساخت، اختلال و کندی سرعت، مربوط به قطعی فیبرنوری در خارج از کشور (مابین گرجستان و روسیه) بوده و طی روزهای آتی مرتفع خواهد شد. و ضمنا این مشکل به صورت کشوری بوده و مختص شمال غرب کشور نمی باشد.

با تشکر
واحد فنی شرکت ماکس نت

مربوط به قطعی فیبرنوری در خارج از کشور (مابین گرجستان و روسیه) بوده و طی روزهای آتی مرتفع خواهد شد. و ضمنا این مشکل به صورت کشوری بوده و مختص شمال غرب کشور نمی باشد.
کله مملکت(دقت کنید میگم کلش ها)
به یه فیبر نوری سانته بنده!!
جالبیش انجاس که نمیدونم این کابل چرا جاهایه دیگه قطع نمیشه8-|

=============
بچه ها مخابرات جمعه ها بازه ؟؟؟؟
امید داشته باشم فردا میاد؟؟؟:biggrin1:
بهشون روزای عادی زنگ میزنیم یا اشغاله یا بر نمیدارن
فردا هم میگن به علت آلودگی ....

اههــــــــــــــــــه
این جا کجاس که بدنیا اومدیم:((:((8-|

مشخصات مطلب

[TABLE="class: tce_plg_list"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]بازدید: ۸۲[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]تاریخ انتشار: یکشنبه ، ۱۰ دی ۱۳۹۱ ، ۱۰:۱۸[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]شناسه مطلب: ۲۵۴[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ضمن پوزش بخاطر اختلال پیش آمده در سرویس اینترنت، به اطلاع می رساند بنابر اعلام شرکت ارتباطات زیرساخت به دلیل قطعی فیبر خارج از کشور ، سرویس اینترنت در کل کشور با اختلال همراه است.
آخرین بروزرسانی ( یک‌شنبه ، ۱۰ دی ۱۳۹۱ ، ۱۰:۵۰ )

منبع: سایت دانشگاه علوم پزشکی استان آ.غ =))

---------- نوشته در 01:41 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:03 AM ارسال شده بود ----------

اختلالات شدید اینترنت و کندی سرعت ›

ضمن تشکر از صبر و شکیبایی شما مشترکین عزیز و با عرض پوزش از بابت اختلالات اخیر پیش آمده در ارتباطات اینترنت و کندی سرعت، به اطلاع شما عزیزان می رساند مطابق اعلام رسمی شرکت ارتباطات زیرساخت، اختلال و کندی سرعت، مربوط به قطعی فیبرنوری در خارج از کشور (مابین گرجستان و روسیه) بوده و طی روزهای آتی مرتفع خواهد شد. و ضمنا این مشکل به صورت کشوری بوده و مختص شمال غرب کشور نمی باشد.

با تشکر
واحد فنی شرکت ماکس نت

فکر کنم این منبعش باشه

رایتل و ارائه اینترنت ۱ مگابیتی

Z
برای اولین بار در کشور رایتل روی سیم‌کارت تلفن همراه اینترنت پر سرعت 1 مگابیت بر ثانیه‌ ارائه می‌کند.

به نقل از آی تی ایران؛ رایتل برای اولین بار در کشور در جشنواره زمستانی برف خود روی سیم‌کارت تلفن همراه اینترنت پر سرعت 1 مگابیت بر ثانیه‌ای ارائه می‌کند.

این اپراتور روی سیم‌کارت‌های خود سرعت 128 و 512 کیلوبیت بر ثانیه را ارائه می‌کند و هم‌اکنون روی سیم‌کارت‌های دیتا و دائمی اینترنت یک مگابیت بر ثانیه ارائه کرده است.

جشنواره برف از اول دی‌ماه آغاز شده و تا پایان اسفند ماه 91 ادامه دارد.

قیمت سیم کارت دیتا و اعتبای رایتل 20 هزار تومان و قیمت سیم‌کارت‌های دائمی رایتل 120 هزار تومان است.

اطلاعات بیشتر در خصوص جشنواره برف رایتل در وب سایت رسمی این اپراتور به آدرس رایتل در دسترس است.

خوب دوستان من دیگه راحت شدم سرعتم همه چی ثابت موند دیگه نه کمی نه کسری عالی خدارو شکر با خرید یه اکانت دیگه مشکلات سرعتمم حل شد دیگه سرعتم همیشه همون 80 نامحدود و راحت باهاش با 80 دانلود میکنم .

رایتل و ارائه اینترنت ۱ مگابیتی

Z
برای اولین بار در کشور رایتل روی سیم‌کارت تلفن همراه اینترنت پر سرعت 1 مگابیت بر ثانیه‌ ارائه می‌کند.

به نقل از آی تی ایران؛ رایتل برای اولین بار در کشور در جشنواره زمستانی برف خود روی سیم‌کارت تلفن همراه اینترنت پر سرعت 1 مگابیت بر ثانیه‌ای ارائه می‌کند.

این اپراتور روی سیم‌کارت‌های خود سرعت 128 و 512 کیلوبیت بر ثانیه را ارائه می‌کند و هم‌اکنون روی سیم‌کارت‌های دیتا و دائمی اینترنت یک مگابیت بر ثانیه ارائه کرده است.

جشنواره برف از اول دی‌ماه آغاز شده و تا پایان اسفند ماه 91 ادامه دارد.

قیمت سیم کارت دیتا و اعتبای رایتل 20 هزار تومان و قیمت سیم‌کارت‌های دائمی رایتل 120 هزار تومان است.

اطلاعات بیشتر در خصوص جشنواره برف رایتل در وب سایت رسمی این اپراتور به آدرس رایتل در دسترس است.

خوب دوستان من دیگه راحت شدم سرعتم همه چی ثابت موند دیگه نه کمی نه کسری عالی خدارو شکر با خرید یه اکانت دیگه مشکلات سرعتمم حل شد دیگه سرعتم همیشه همون 80 نامحدود و راحت باهاش با 80 دانلود میکنم .

رایتل گرفتی؟
چطوره راضی هستی ؟
قیمتش مناسبه؟

رایتل گرفتی؟
چطوره راضی هستی ؟
قیمتش مناسبه؟

نه رایتل نخریدم اونو گذاشتم دوستان بخونن همین . برا من مخابرات . فقط رفتم یه اکانت اپلود باز خریدم راحت فیلمامو دانلود میکنم همین .

قیمتای رایتلم تو سایت زیر نوشتم زده .

اینم میزارم برا مهندسین عمران عزیز و زحمت کش .

بزار به مهندسای عمران عزیز یه کلکی یاد بدم . دوستان وقتی دارین گود برداری میکنین یهو حواستون نبود زدین فیبر نوریو پاره کردین حالا اتفاق دیگه نرین گزارش ندین چون کلی برا هر سانتش جریمتون میکنن . شما همون جایی که قطع شدرو یه مقدارشو ببرین بردارین و روش خاک بریزین بزارین بمونه . بعد مخابرات که بررسی کرد متوجه میشه از کجاست و اومدن بگین حتما کسی بریده برده و چون گرون فیبر نوری امکانشم هست وگرنه خیلی ضرر میکنین من تو یه پروژه ای کار می کردم که به همچین مشکلی خوردیم طرف نقشرو دقیق ندیده بود زده بود پارش کرده بود که کلی جریمه داشت و دنگو فنگش اینجوری ماس مالیش کردیم حل شد .

مخابرات تهران نابودهههههههههههههههه

2 ساعته می خوام استیم باز کنم، حتی با چیز پی ان هم باز نمی شه دیگه

Google هم کلا برام نمیاد بالا

سرعت هم به 1/4 ام سرعت همیشگی ام کاهش پیدا کرده

پینگ رو که کلا بی خیال، همش Time Out

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or