بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

واسه منکه روز به روز بدتر میشه :)
فک کنم هر کی از مخابرات گرفته باشه مشکل سرعت و تایم اوت داره !؟

256 مخابرات-نامحدود !

مازندران مخابراتش محدوده . 256 8 گیگ دارم .
دو هفتس قنشگ لهه لهه . امروز صبحم تا الان قطع بود

واسه منکه روز به روز بدتر میشه
:)
فک کنم هر کی از مخابرات گرفته باشه مشکل سرعت و تایم اوت داره !؟

256 مخابرات-نامحدود !
34.png

باز خوشبه حالت من که کلا پینگ ندارم 100 درصد ش تایم اوته ! الان داغون داغونم ها له له !
دیروز اومدم خیر سرم با یکی از بچه های اینجا دوتا بزنم که کلا به ف*اک رفت ! :|

اون دوستی که گفت مودم چی بگیرم هیچ فرقی نداره. یک نفر گفت tp-link بدرد بازی نمیخوره و از این جور حرف ها.من خودم 1 سال تی پی لینک دارم هیچ مشکلی هم نداره. مشکل از نت ایرانه. تمام مودم های موجود از سر اینترنت ایران هم زیاده. هر چی گرفتی فقط نو باشه و گارانتی داشته باشه. خلاص. برای مدل هم tp-8811 از tp-link هست به صورت تک پورت هست و تا 24 مگ رو ساپورت میکنه. قیمتش هم حدود 50. من پارسال خریدم 30. حالا اگر اینترنت 24 مگ تو این خراب شده باشه .:-&

باو این چه وضعشه من مخابراتم الان یک هفته است همش تایم اوت داره. دانلود هم که هیچ. قراردادم داره تموم میشه و تمام پولم هدر رفت. یعنی چی ؟ کی می خواد خسارتمو بده )xمگه من پولمو از سر راه اوردم که این ها هر وقت عشقشون کشید بزنن نت رو خراب کنن بعد هم جواب گو نباشن. این دیگه چه مدلشه. نه میشه دانلود کرد نه بازی آنلاین)xعجب گیری افتادیم به خدا :((

پیشگامان همه چی برگشت سرجای خودش :|
از صبح هم پینگ هم سرعت دانلود سرجای خودش بدون تغییر مونده :o
پینگ : 150 تا 170 با 4.2.2.4
سرعت دانلود : 230

آخرین ویرایش:
34.png

باز خوشبه حالت من که کلا پینگ ندارم 100 درصد ش تایم اوته ! الان داغون داغونم ها له له !
دیروز اومدم خیر سرم با یکی از بچه های اینجا دوتا بزنم که کلا به ف*اک رفت ! :|

4 5 روزه اینطوریه دیگه :دی
سرعت دانلود زیر 10 Kb/s

viewer.php
[/URL][/IMG]

پاسخ : بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

سه هفته هست از مخابرات اینترنت سفارش دادم ولی حتی یه زنگ خشک و خالی برا احوال پرسی هم نزده!!!فکر کنم رکورد زدم تو تحویل اینترنت!

سه هفته هست از مخابرات اینترنت سفارش دادم ولی حتی یه زنگ خشک و خالی برا احوال پرسی هم نزده!!!فکر کنم رکورد زدم تو تحویل اینترنت!

خودتون پیگیر باشید شدید و سفت وسخت .

ISP های ایران همیشون آلزایمر دارن.

کار خاصی که نباید بکنند فعال کردن لینک DSL هست و در ادامه نت . به اندازه کافی پورت خالی دارن تماس بگیرید اونا به فکر نیستن.

---------- نوشته در 08:13 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:59 PM ارسال شده بود ----------

در مورد مودم دوستمون درست می گن سری های TP LINK مودم های بسیار خوبی هستن اتفاقا هم خوش قیمت هم خوب کار می کنه اما برای " بازی " کمی ناسازگار هست و یک سری مشکلات خاص خودشو داره .

نمونه پرطرفدارش که TP LINK 8811 هست ( تا پارسال 35 بود ) مودم خیلی خوب و پراستفاده ای هست ولی مشکلات بدی داره مثلا در ست کردن NAT TYPE بعضی از ISP ها ممکن اذیت کنه .

مورد خیلی بدش با کوچکترین تداخلی ( تصادم و قطعی کوتاه شبکه و یا دیگر قطعی ها مثل اتمام حجم و غیره ) سریع هنگ می کنه و سیستم که بهش کانکت دچار مشکل می کنه ( روی PS3 من خودم تست کردم درجا باعث هنگ وحشتناک کنسول می شه وقتی مثلا isp یک ثانیه قطع بشه یا حجم تموم بشه و غیره )

مورد بعدیش هم اینه که بیشتر این مودم یوزر و پسورد های غیر اتوماتیک می پذیره یعنی خودتون وارد کنید روی حالت یوزر و پس اتوماتیک خوب جواب نمی ده ( من این مودم یکسال داشتم هنوزم می گم مودم خوبی ولی بی مشکل نیست برای " بازی " )

دوستان کمک
سرعت اینترنتم فوق العاده اومده پایین
256 از مخابرات دارم ولی الآن سرعت 4KB شده
چند وقتیه موقعی که کامپیوتر رو روشن می کنم این طوریه ولی پس از مدتی درست میشه البته قبلا که مودم رو پس از هر بار استفاده خاموش می کردم این مشکلو نداشتم ولی الآن سرعت واقعا اومده پایین
مدل مودم : TP-LINK TD-8817

آخرین ویرایش:
دوستان کمک
سرعت اینترنتم فوق العاده اومده پایین
256 از مخابرات دارم ولی الآن سرعت 4KB شده
چند وقتیه موقعی که کامپیوتر رو روشن می کنم این طوریه ولی پس از مدتی درست میشه البته قبلا که مودم رو پس از هر بار استفاده خاموش می کردم این مشکلو نداشتم ولی الآن سرعت واقعا اومده پایین
مدل مودم : TP-LINK TD-8817

داداش مخابرات چند روزه ترکیده :)
من و خیلی های دیگه مشکل شما رو دارن :)

منم مخابراتم ! اهههههههههه برا منم مشکل خورده ! من از امروز پینگم اومد رو 260 بعد رفت دوباره رو 120 الان دوباره خرابه سرعت دانلود هم نابود ! من 512 دارم سرعت دانلود تا 20 میره دوستم 1مگ مخابرات داره همین الان تست کردیم رو 7 کیلوبایته سرعت دانلود و پینگ 160

منم مخابراتم ! اهههههههههه برا منم مشکل خورده ! من از امروز پینگم اومد رو 260 بعد رفت دوباره رو 120 الان دوباره خرابه سرعت دانلود هم نابود ! من 512 دارم سرعت دانلود تا 20 میره دوستم 1مگ مخابرات داره همین الان تست کردیم رو 7 کیلوبایته سرعت دانلود و پینگ 160​

پس مشکل از منطقتونه احتمالا.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or