بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

3 رو هم اضافه کن کارت فعال ب30ج دارم
ایشون کلا هرکی بگه من فلان کشور رفتم یا دارم زندگی میکنم میگه منم رفتم + بقیه جاهای دنیا.
داره با سیاوش سر نت دری وری میگه سیاوشی که من هم از سرورش دانلود کردم هم تو bf3 تو سرورش بازی کردم هم وضه نتش دیدم و...
اصلا این یارو بزار خوش باشه هرچی میخواد بلغور کنه . همه دارن مینالند این واس خودش هی غزل میگه میره بیت بعدی .
از دسته این نت اعصاب واسه آدم نمیمونه تازه یه سری میان چیز میگن :|
منم یه 1 هفته میشه وضع نتم داغون شده نه میشه گیم زد نه هیچی کلا داغونه.این وضعه قبلی نتم:

اینم وضعه فعلی :
لحن صحبتت اصلا خوب نیست.
من دروغی ندارم به شما بگم و تمام حرف هام رو با مدرک زدم نه با کارت بسیج یا طرف کس خاصی رو گرفتن.
مهم اینه که با فکر و سند صحبت کنی نه از رو سرخوشی.

مثه اینکه من دوباره باید تکرار کنم حرفمو.

من به یه چیزی الان اشاره کنم. در ادامه نوشته قبلیم. من رفتم از اون یارو آمریکاییه سوال کردم چقدر پول میدی بایت این سرویست؟

ایشون فرمودن: " پنجاه دلار برای هر ماه + 10 دلار برای هر 50 گیگ اضافه بر 250 گیگ محددویت ماهانه اش."
(اسکرن شات خواستید براتون میزارم.) یعنی شما با ماهی 50 هزار تومن اگه دلار رو هزار تومن حساب کنی.می تونی این سرویسو تو امریکا بگیری. حالا شما با چند تومن می‌تونی این سرویسو بگیری؟
حالا من اینجا برا هر 1 گیگ 5 هزار تومن میدم. خودتون قضاوت کنید دیگه!!

من واسه همین قطعی چند روزه از مخابرات کوچ کردم به پارس آنلاین.تا فردا هم مخابرات رو دارم.یعنی اشتباه کردم و همه سرویس دهنده های کشور ریختن بهم ؟ آخه سرویس های پارس گرون ترن.من با مخابرات شبا که رایگان بود با 206 تا دانلود میکردم !

بخدا نت دهنمو سرویس کرده :|
سرعت از 10kB بیشتر نمیشه:|

وضع همه اینه عایا ؟!

مخابرات با اون حال بهم زنیش الان داره سرعت 160 میده !

بخدا نت دهنمو سرویس کرده :|
سرعت از 10kB بیشتر نمیشه:|

وضع همه اینه عایا ؟!

محمد عزیز برو راحت یه 512 نامحدود مخابراتو بگیر راحت ازش استفاده کن .

دوستانی که مخابرات دارن ایا سرعتشون نسبت به 2 هفته پیش افت کرده مثلا سرعتتون چند بوده و الان با چند دانلود میکنین خواهشا دقیق بگین .

دوستانی که مخابرات دارن ایا سرعتشون نسبت به 2 هفته پیش افت کرده مثلا سرعتتون چند بوده و الان با چند دانلود میکنین خواهشا دقیق بگین .

معین الان 256 نامحدود مخابرات دارم وضعم اینطور شده. 5 6 روز پیش اکثرا رو 30 بود الان 10 هم نمیشه :|
اینطور که میگن استان ما اولین استان طرح ملی ه ! شاید بخاطر اونه. 2 3 روز که تایم اوت و افت سرعت داشتم یه روزم قطعی کامل!
دیروز معمولی بود ولی امروز باز....

معین الان 256 نامحدود مخابرات دارم وضعم اینطور شده. 5 6 روز پیش اکثرا رو 30 بود الان 10 هم نمیشه :|
اینطور که میگن استان ما اولین استان طرح ملی ه ! شاید بخاطر اونه. 2 3 روز که تایم اوت و افت سرعت داشتم یه روزم قطعی کامل!
دیروز معمولی بود ولی امروز باز....

من سرعتم خیلی خوبه خیلی ولی الان حدودا یه 1 هفته به مشکل خوردم و الانم تماس گرفتم با تهران گفت تا چند روز اینده افت سرعتمون درست میشه و تحمل میکنیم تا درست بشه .

من تا 1 هفته پیش رو 40 بود الان به زور میشه 10 یا 12 ! :|
256 نامحدود مخابرات :|
دوستان این سرویس ها نا محدود پارس انلاین 1 ماهه 128 حدودا چه قدر سرعت میده ؟
مخابرا سرویس های نا محدودش رو تو مشهد برداشته دیگه نامحدود نمیده :((

من تا 1 هفته پیش رو 40 بود الان به زور میشه 10 یا 12 ! :|
256 نامحدود مخابرات :|
دوستان این سرویس ها نا محدود پارس انلاین 1 ماهه 128 حدودا چه قدر سرعت میده ؟
مخابرا سرویس های نا محدودش رو تو مشهد برداشته دیگه نامحدود نمیده :((

من راحت با 70 دانلود میکردم و تازه میخاستم برم 1 مگ بگیرم . فعلا موندم سرعتا خوبشه بعد برم 1 مگ بخرم . البته مخابرات تماس گرفتم گفت افت سرعتو داریم قبول و چند روزه از تهران حل میشه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or