بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

تا 2 ماه دیگه سرویس 2 مگابیت دارم! بعد از این دوره برمیگردم به 4 مگابیت.

2399028605.png

دوووووووووستان خووووووب
یکی به من یه ISP معرفی کنه :)) سرعت 150 بده پینگ هم بدون نوسان و در حد 60
من داتک داشتم... رفتم آسیاتک ... نمیدونم آسیاتک کلا بده یا به خاطر مشکلات این چند روزه یا منطقه مخابراتی .. ولی پینگش نوسان و تایم اوت داره :))
من تهرانم ... تهرانپارس
وضع فعلی بنده ... 256 آسیاتک .... البته از بهضی سرور ها سرعت دانلود 10 ه :)) پینگم هم تو TeamSpeak نوسان داره شدیییییییییییید تایم اوت هم تا دلتتتتتت بخواد :))
مـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــرســــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی

آخرین ویرایش:
از دوستان اهواز کسی نوین نت داره؟

من اهوازم و نوین نت دارم . خیلی راضیم . سرعت توی روز 250 . سرعت رایگان 60 . پینگ زیاد جالب نیست ولی من چون بازی آنلاین زیاد انجام نمیدم بد نیست . نیسب به پولی که میدم خیلی راضیم :) سرویسم هم 512 تا 2 مگ ماهی 10 گیگ .

دوستان پیشنهاد میشه DNS هاتون رو به اینا ها تغییر بدین ..

• Preferred : 8.8.8.8
  • Alternate : 8.8.4.4

• Preferred : 208.67.222.222
  • Alternate : 208.67.220.220

سپس در CMD دستور ipconfig /flushdns را تایپ کرده و Enter را بزنید تا کش DNS هایتان خالی شود . این کار باعث بالا رفتن سرعت و پینگ میشود .

برای تغییر DNS به تنظیمات کانکشن خود رفته و در Properties روی Internet Protocol TCP / IP V4 کلیک کنید .

دوستان پیشنهاد میشه DNS هاتون رو به اینا ها تغییر بدین ..

• Preferred : 8.8.8.8
  • Alternate : 8.8.4.4

• Preferred : 208.67.222.222
  • Alternate : 208.67.220.220

سپس در CMD دستور ipconfig /flushdns را تایپ کرده و Enter را بزنید تا کش DNS هایتان خالی شود . این کار باعث بالا رفتن سرعت و پینگ میشود .

برای تغییر DNS به تنظیمات کانکشن خود رفته و در Properties روی Internet Protocol TCP / IP V4 کلیک کنید .

لا فایده

من اهوازم و نوین نت دارم . خیلی راضیم . سرعت توی روز 250 . سرعت رایگان 60 . پینگ زیاد جالب نیست ولی من چون بازی آنلاین زیاد انجام نمیدم بد نیست . نیسب به پولی که میدم خیلی راضیم :) سرویسم هم 512 تا 2 مگ ماهی 10 گیگ .
شماره نمایندگیش چنده؟پینگش ؟

شاهکار پارس آنلاین با 4.2.2.4

ddulajb31x4uoc98pguq.jpg

زنگ زدم پشتیبانی میگه این تایم اوت ها بخاطر مودمتونه ! یه چیزایی میخواستم بهش بگم بیخیال شدم !
الانم یه ساعته میخوام برم سایت Speedtest نمیتونم و , نصفه نیمه لُد میشه و همینجوری میچرخه , هزار بارم رفرش کنم تاثیری نداره !

توی اهواز نمایندگی نداره و من از طریق سایت ثبت نام کردم . پینگش هم همون طور که گفتم تعریفی نداره ! با 4.2.2.4 که همش تایم اوت میده ! با گوگل معمولا روی 270-80 !!!!
پس هیچی دیگه
مخابرات پینگش رویاییه ولی سرعت دانش خیلی نوسان داره و تایم اوت هم که تا دلتون بخواد.تو این خراب شده هیچ شرکت متعادلی نیست:(

شاهکار پارس آنلاین با 4.2.2.4

زنگ زدم پشتیبانی میگه این تایم اوت ها بخاطر مودمتونه ! یه چیزایی میخواستم بهش بگم بیخیال شدم !
الانم یه ساعته میخوام برم سایت Speedtest نمیتونم و , نصفه نیمه لُد میشه و همینجوری میچرخه , هزار بارم رفرش کنم تاثیری نداره !
من پارس نيستم ولي يه همچين مشكلاتي دارم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or