بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

برای سرویسی که گفتی تو سایتی که معرفی کردی من قیمت اینترنت 100mbps اختصاصی را با تکنولوژی FTTH همراه با تلفن را زده ۴۴۵۰ کرون سوید که من با حساب کرون با نرخ دولتی ایران حساب کردم به دلار میشد 678.75 دلار (یعنی هر کرون ۱۸۷ تومن و هر دلار ۱۲۲۶ تومن).
ممنون میشم اگه من اشتباه میکنم راهنماییم کنی.
شما مثل اینکه اصرار داری ثابت کنی من دروغ می گم عزیزم SpeedTest گذاشتم دیدی!
شما اشتباه دیدید! این سرویس مربوط به کمپانی ها و شرکتهاست! نه مصرف خانگی! این لینک چک کنید!

بهتر ه بجای محکوم کردن دیگران یکم خودتون تحقیق کنید! چند تا سرویس دهنده دیگه بهت بدم تویه سوئد که قیمت برابر دارند؟! بازم میگید فیک ه ؟ قرار نیست وقتی شما ندیدی نباشه!

این هم عکس از تعرفه ها! دیگه چی می گید! بازم دروغ ه؟
fiber.jpg

آخرین ویرایش:
آقا اینترنت بدجور داغون شده . چند روزه اعصابم داغونه:-&
256 دارم . دانلود از 20 بالاتر نمیره . پینگمم بالای 500 .( حتی 9000 هم داشتم دیروز )
شنیدم مشکل در سطح کشوریه و ظاهرا بازم کابلا مشکل پیدا کردن ( کوسه نخورده ولی :-s ) .
الان 5 دقیقس میخواستم این مطلب رو ارسال کنم نمیشد !
................................
بیایید دوباره یه کمپین بذاریم برای اعتراض به وضع وخیم اینترنت و همه پاش امضا بدیم .
شاید جواب داد/:)

شما مثل اینکه اصرار داری ثابت کنی من دروغ می گم عزیزم SpeedTest گذاشتم دیدی!
شما اشتباه دیدید! این سرویس مربوط به کمپانی ها و شرکتهاست! نه مصرف خانگی! این لینک چک کنید!

این هم عکس از تعرفه ها! دیگه چی می گید! بازم دروغ ه؟
fiber.jpg
اقا این چه حرفی هستش من که گفتم راهنماییم کن . الان با مدرک گفتی منم قبول کردم.
اگه هم میبینی من بحث آمریکا را می کنم چون خودم از نزدیک تجربه کردم و اینجا هم خیلی ها فکر میکنند آمریکا کجاست وگرنه من که با این سایت و اعضاش پدر کشتگی ندارم که.
راستی مثل اینکه هم رشته ایم.

آقا اینترنت بدجور داغون شده . چند روزه اعصابم داغونه:-&
256 دارم . دانلود از 20 بالاتر نمیره . پینگمم بالای 500 .( حتی 9000 هم داشتم دیروز )
شنیدم مشکل در سطح کشوریه و ظاهرا بازم کابلا مشکل پیدا کردن ( کوسه نخورده ولی :-s ) .
الان 5 دقیقس میخواستم این مطلب رو ارسال کنم نمیشد !

................................
بیایید دوباره یه کمپین بذاریم برای اعتراض به وضع وخیم اینترنت و همه پاش امضا بدیم .
شاید جواب داد/:)
اگر سرویس مخابرات دارید باید درست شده باشه یا طی فردا پس فردا درست می شه اکثر isp ها وضع خوبی ندارن .
برای خودم مدتی قطعی کوتاه داره ولی از بعد شب یلدا کلا تعطیل شد تا یکساعت پیش که برگشت به وضع عادیش .
به احتمال زیاد پایدار نیست .
مشکل سراسری هس بیشتر جاها پرسیدم وضعیت همینه.
اگر طی روزهای اینده درست نشدحتما تماس بگیرید چون انگار داره به وضع عادی بر می گرده.

نتیجه ی اخلاقی صحبت های شما::|
1-زنده باد جمهوری اسلامی
2-مرگ بر امریکا

3 رو هم اضافه کن کارت فعال ب30ج دارم
ایشون کلا هرکی بگه من فلان کشور رفتم یا دارم زندگی میکنم میگه منم رفتم + بقیه جاهای دنیا.
داره با سیاوش سر نت دری وری میگه سیاوشی که من هم از سرورش دانلود کردم هم تو bf3 تو سرورش بازی کردم هم وضه نتش دیدم و...
اصلا این یارو بزار خوش باشه هرچی میخواد بلغور کنه . همه دارن مینالند این واس خودش هی غزل میگه میره بیت بعدی .
از دسته این نت اعصاب واسه آدم نمیمونه تازه یه سری میان چیز میگن :|
منم یه 1 هفته میشه وضع نتم داغون شده نه میشه گیم زد نه هیچی کلا داغونه.این وضعه قبلی نتم:

اینم وضعه فعلی :

آخرین ویرایش:
3 رو هم اضافه کن کارت فعال ب30ج دارم
ایشون کلا هرکی بگه من فلان کشور رفتم یا دارم زندگی میکنم میگه منم رفتم + بقیه جاهای دنیا.
داره با سیاوش سر نت دری وری میگه سیاوشی که من هم از سرورش دانلود کردم هم تو bf3 تو سرورش بازی کردم هم وضه نتش دیدم و...
اصلا این یارو بزار خوش باشه هرچی میخواد بلغور کنه . همه دارن مینالند این واس خودش هی غزل میگه میره بیت بعدی .(در ضمن یارو از من نقل نگیر که نه میخونم چی نوشتی نه کلا حسابت میکنم)
از دسته این نت اعصاب واسه آدم نمیمونه تازه یه سری میان چیز میگن :|
منم یه 1 هفته میشه وضع نتم داغون شده نه میشه گیم زد نه هیچی کلا داغونه.این وضعه قبلی نتم:

اینم وضعه فعلی :

نتو ول کن...:دی
wallpaper تو برام آپ میکنی pm کنی برام

مخابرات گفتن تا آخر هفته درست میشه

یعنی شما این همه مدت تو ایران زندگی کردید هنوز سیستم این حکومت رو متوجه نشدید.یکم فکر کنید متوجه می شید داریم به چی نزدیک می شیم.همیشه تو این مملکت تا یک اتفاقی می افتاده اولین کاری که انجام می شده ر* یدن تو سرعت نت بوده :d
بعدشم یه چیزی می گم دوستان ناراحت نشوند.( کلا ایرانی جماعت همیشه عادت داره به ناله کردن.)

درود به همگی!
دیدم بعضی از دوستان دنیا دیدند! ولی مثل اینکه درست ندیدن! من خودم هم تویه آسیا گشتم هم بیشتر کشور های اروپایی رو دیدم. خودم هم سوئد هستم. خودم اینترنت 100 mbps دارم. و بیشتر مردم دیگه الان کمتر از 10 mbps ندارند! طرف نمی دونه اینترنت یعنی چی اینترنتی که روی گوشیش بهش میده دست کم 6mbps ه. تویه اروپا خوب سوئد از نظر اینترنت از همه جاهایی که دیدم بهتر بوده! ولی بقیه کشور های اروپا انقدر هم بد نیست که یکی از دوستان به قول خودش دنیا دیده و تا سر کوچه رفته گفتن!

این تست همین الان خودم:
2395518030.png

اینم بگم این کمترین سرعتی هست که دارم می گیرم و تا 300 mbps هم میره. هزینه ماهانه هم خونه من 2 واحدی هست. من و همسایم با هم و روی هم 20 دلار هزینه می کنیم ماهانه که خوب شامل آبونمان تلفن و تلویزیون هم میشه!
اگه 10mbps می خواستم که کلا پول ناچیزی می دادیم! هیچ نوع محدودیتی هم نداریم!
پس دوستان اول یه تحقیق بکنند بعد در مورد اینترنت ایران و کشور های دیگه نظر بدند!
دوست عزیزم منم همین شرایط شمارو تو ایتالیا داشتم تو پست قبلیم گفتم . ولی اون دوستمون انگار حالش خوب نبود یه چیزایی از اینترنت ملی تو امریکا گفت که کاملا فهمیم بنده خدا تا سر کوچشونم نرفته داره حذیون میگه

آخرین ویرایش:
با افتخار اولین استانی هستیم که اینترنت ملی در آن به صورت کامل زیر ساختی شده! :d

بعد از تکمیل شدن این قضیه هم وضع مخابرات عالی شده.

درود به همگی!
دیدم بعضی از دوستان دنیا دیدند! ولی مثل اینکه درست ندیدن! من خودم هم تویه آسیا گشتم هم بیشتر کشور های اروپایی رو دیدم. خودم هم سوئد هستم. خودم اینترنت 100 mbps دارم. و بیشتر مردم دیگه الان کمتر از 10 mbps ندارند! طرف نمی دونه اینترنت یعنی چی اینترنتی که روی گوشیش بهش میده دست کم 6mbps ه. تویه اروپا خوب سوئد از نظر اینترنت از همه جاهایی که دیدم بهتر بوده! ولی بقیه کشور های اروپا انقدر هم بد نیست که یکی از دوستان به قول خودش دنیا دیده و تا سر کوچه رفته گفتن!

این تست همین الان خودم:
2395518030.png

اینم بگم این کمترین سرعتی هست که دارم می گیرم و تا 300 mbps هم میره. هزینه ماهانه هم خونه من 2 واحدی هست. من و همسایم با هم و روی هم 20 دلار هزینه می کنیم ماهانه که خوب شامل آبونمان تلفن و تلویزیون هم میشه!
اگه 10mbps می خواستم که کلا پول ناچیزی می دادیم! هیچ نوع محدودیتی هم نداریم!
پس دوستان اول یه تحقیق بکنند بعد در مورد اینترنت ایران و کشور های دیگه نظر بدند!

من حاضرم هر چقدر پول میخوان بدم اما بهم اینترنت بالای 10 مگ بدن......اما نمیدن
اگرم بدن قیمتش بالای 100 تومن در ماه هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or