بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

دوستان من الان دیگه دانشجو نیستم راهی نداره اینترنت بالای 128 از مخابرات بگیرم !!! ؟
از پارس آنلاین گرفتم اصلا راضی نبودم مشکل پیش میامد زنگ میزدی میگفت مدت انتظار 180 دقیقه :دی بعد در یک چشم بهم زدن حجمم مکش پیدا میکرد !!!!!!!!!!!!!! صبانت هم که نگم چی شد بهتره !!!!! شاتل هم که همه ناراضی هستن :دی دیگه به غلط کردن افتادم شرکتی بگیرم !!!

تبديل ايران از مصرف‌کننده به تامين‌کننده اينترنت
مهدي کريمي نيسياني اظهار داشت: با اجراي پروژهEPEG که فاز نخست آن تا پايان امسال به بهره برداري مي رسد، ايران از يک مصرف کننده اينترنت به يک کشور تامين کننده اينترنت تبديل خواهد شد. معاون طرح و توسعه و فناوري هاي نوين شرکت ارتباطات زيرساخت افزود: EPEG بزرگراهي ارتباطي است که اروپا را به شرق آسيا متصل مي کند و با بهره برداري از اين پروژه به صورت رسمي ايران در ارتباطات بين الملل از (3 Tier سطح) به Tier2 ارتقا پيدا خواهد کرد. وي توضيح داد: تاکنون ايران به عنوان يک مصرف کننده پهناي باند، اينترنت خود را از نقاط سطح دو تامين مي کرد و پس از اين ايران با ارتقا به سطح دو و ورود به لايه تامين کنندگي از حالت مصرف کنندگي خارج مي شود و براي نقاط ديگر پهناي باند تامين مي کند. کريمي نيسياني خاطرنشان کرد: اين ارتقاي ايران در ارتباطات بين الملل در شاخص هاي آمادگي الکترونيک و دسترسي به پهناي باند بال، تاثير بسياري خواهد داشت. معاون طرح و توسعه و فناوري هاي نوين شرکت ارتباطات زيرساخت يادآور شد: پروژه EPEG، يکي از گام هاي تحقق هدف ايران هاب منطقه است

ParsOnline جدیداً خیلی Timed-Out داره پینگش . رسماً غیر قابل آنلاین زدن شده !

دقیقاً ! من از ظهر نمیتونم برم PSN ! فقط پینگ تایم اوت میده !
من چند ماه از 256 بیست گیگ استفاده میکردم 45 تومن اینا در میومد ! الان 2 ماهه ورداشتن ! مجبورم 512 ده گیگ بگیرم ! یعنی از اول پاییز یه حرکت + از پارس آنلاین ندیدم !

سلام من میخواستم اینترنت بگیرم ولی نمیدونم چی بگیرم یعنی از مخابرات یا شرکت های دیگه
یه چیز میخوام که سرعت وب گردیش خوب باشه و سرعته دانلودشم دوروبر 15 باشه به نظرتون چی بگیرم؟
لطفا راه نمایی کنید

سلام دوستان
من نتم شاتله دو هفته ای می شه پینگم با همه جا 100 تا رفته بالا ( البته به غیر از سایت خود شاتل
02.gif
) مشهد هم هستم نتم رو هم از مرکز استقلال شاتل می گیرم . پینگ هم هر 1 ساعت یکبار می ره رو 600 بعد دوباره میاد پایین رو 400 زیر 350 هم که تبدیل به رویا شده واسم . دوستانی که مشهد هستین به همچین مشکلی برنخوردین؟
الان ISP هست که پینگش با اروپا 200 باشه ( مال من که 400 ـه) سرعت دانلودش زیر 100 نباشه و packet loss نداشته باشه و شبانه هم رایگان بده و وضعیتش هم ثابت باشه ( یعنی هی پینگ بد نشه و packet loss بره بالا و ..) اگه هست فقط کسایی که مشهد هستن لطف کنن معرفی کنن (چقدر من پر توقعم
02.gif
)

سلام دوستان
من نتم شاتله دو هفته ای می شه پینگم با همه جا 100 تا رفته بالا ( البته به غیر از سایت خود شاتل
02.gif
) مشهد هم هستم نتم رو هم از مرکز استقلال شاتل می گیرم . پینگ هم هر 1 ساعت یکبار می ره رو 600 بعد دوباره میاد پایین رو 400 زیر 350 هم که تبدیل به رویا شده واسم . دوستانی که مشهد هستین به همچین مشکلی برنخوردین؟
الان ISP هست که پینگش با اروپا 200 باشه ( مال من که 400 ـه) سرعت دانلودش زیر 100 نباشه و packet loss نداشته باشه و شبانه هم رایگان بده و وضعیتش هم ثابت باشه ( یعنی هی پینگ بد نشه و packet loss بره بالا و ..) اگه هست فقط کسایی که مشهد هستن لطف کنن معرفی کنن (چقدر من پر توقعم
02.gif
)

من شاتل داشتم...دستشویی کرد به اعصابم...شباش سرعت از 100 اومد روی 3 ...پینگشم که نگو
الان صبانت دارم 2 مگ شب رایگان و صبح و شب سرعت کمتر از 200 نمیشه شبی نزدیک به 3 گیگ تا 3.5 گیگ دانلود میکنم راضیم باهاش DOTA 2 بازی میکنم و با PS3 هم رزیستانس و killzone مشکلی ندارم
البته با PS3 بعضی مواقع timeout میده اما با pc نه.
اما بدی های خودش رو داره مثلا پشتیبانی مسخره و حتی موقع رانژه 12 روز طول کشید (صبا میگفت مشکل از مخابراته و مخابرات میگفت مشکل از صبا هست) بالاخره با کلی دعوا و فحش کاری بعد از 15 روز وصل شد
منم مرکز استقلال هستم ...البته ناگفته نماند این مرکز کلی مشکل داره و بدترین مرکز مخابراتی مشهده (چون خیلی کاربر داره)

اما میخوام عوضش کنم..یه شرکت به نام HDSL هست از توی روزنامه دیدمش میگفت 6 مگ هم میده

سلام من میخواستم اینترنت بگیرم ولی نمیدونم چی بگیرم یعنی از مخابرات یا شرکت های دیگه
یه چیز میخوام که سرعت وب گردیش خوب باشه و سرعته دانلودشم دوروبر 15 باشه به نظرتون چی بگیرم؟
لطفا راه نمایی کنید

همون موردی دوستمون گفت خوب هس یا با توجه به نیازی که گفتید مخابرات با تعرفه معمولی 128 هم جوابگوی کارتون هست با توجه به اینکه فعلا هزینه ها هنوز تغییر نکرده قیمت مخابرات مناسبه...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or