بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

بیشترین کلمات جست‌وجو شده سال 2012 شرکت گوگل واژه‌هایی که بیشتر از همه در سال جاری میلادی مورد جستجو قرار گرفته است را اعلام کرد.

به گزارش ازایسنا؛ بر اساس اعلام گوگل در سال جاری میلادی کاربران این موتور جستجو بیش از هر چیز دیگری به دنبال دریافت اطلاعاتی در خصوص مرگ ویتنی هیوستون خواننده پاپ آمریکایی، "سای" خواننده محبوبترین ویدئوی یوتیوب با نام "گانگنام استایل" و طوفان سندی بوده‌اند.
بر اساس اعلام گوگل پس از این سه واژه نوبت به آیپد 3 می‌رسد که در رتبه چهارم محبوبترین واژه در موتور جستجوی گوگل در سال 2012 باشد.
کیت میدلتون و المپیک 2012 نیز دیگر واژه‌هایی هستند که جستجوی کاربران گوگل در مورد آنان بسیار زیاد بوده است.
به گزارش سایت خبری BGR News، آیپد 3 تنها گجتی است که در میان 10 واژه محبوب گوگل قرار دارد و این در حالی است که سامسونگ گالاکسی S3، آیپد مینی و تبلت نکسوس از دیگر گجت‌های محبوب در موتور جستجوی گوگل هستند.

---------- نوشته در 09:53 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:52 PM ارسال شده بود ----------

ببخشید آیا اینترنت مخابرات به خانگی 512 میده ؟

اگه مدرکی از شکرتی جایی داشته باشین میدن . ولی یکی از دوستان میگه تو اکامپ بدون مدرک همینجا گفته بود 1 مگ خریده بود صفحه های قبلو بخونین .

من هم 512 با حجم 4gb سفارش دادم.هیچ مدرکی هم نخواست.گفتم اگه 512 ندید اصلا نمیخوام.تو سایتش هم فقط نوشته کاربرای خانگی فتوکپی کارت ملی و شناسنامه.خلاصه منتظرم،اگه اجازه ندادن نمیگیرم.قیمتش هم ماهی 13 تومن

اگه مدرکی از شکرتی جایی داشته باشین میدن . ولی یکی از دوستان میگه تو اکامپ بدون مدرک همینجا گفته بود 1 مگ خریده بود صفحه های قبلو بخونین .
نه!3 روز پیش اومد گفت باید مدارک رو تحویل بدید وگرنه سرویستون از این ماه میره رو 128!
منم کارت دانشجویی دادم قبول کرد

من همین دیروز از مخابرات منطقه 1 مگ گرفتم مدرک هم نخواست :-? گفتند تا فردا وصل میشه

بله الان راحت 1 مگ میدن . منم از ماه بعد 1 مگشو میگیرم .

قیمتم موجود .

بر همين اساس تعرفه واگذاري اينترنت پرسرعت با استفاده از ADSL بر اساس پهناي باند و ضريب اشتراك حداكثر 10 به صورت پهناي باند 64 كيلو بيت بر ثانيه 59200 ريال، 128 كيلو بيت بر ثانيه 99400 ريال، 256 كيلو بيت بر ثانيه 125600 ريال، 512 كيلو بيت بر ثانيه 204800 ريال، 1024 كيلو بيت بر ثانيه 38320 ريال و 2048 كيلو بيت بر ثانيه 745600 ريال تصويب شده است.

من الان 2 روزه 1 مگ مخابرات دارم نمیدونم مشکل فقط برای منه یا برای همه . ping هاش time out داره وسرعت دانلودمم ثابت نیست با وجود این که خط 1mb هست سرعت از 0 تا 100 یا بالا تر همش در حال تغیره خیلی وضعش بده وقتی میخوام به فایل دانملود کنم اشکم در میاد نوساناتش خیلی شدیده و پشت سر همم قطع میشه 10 بار زنگ زدم پشتیبانی هی گفتن الان درستش میکنیم اما هیچ تغییری پیدانکرد یه لحظه خوبه یه ساعت بد فقط نمیدونم چرا speed test نتیجه ای که میده با اون چیزی که هست متفاوته دارم شاخ در میارم با 3 تا کامپیوتر هم امتحان کردن همه همین مشکلارو داشتن واقعا نمیدونم چرا این جوریه از دوستامم که از مخابرات سرویس میگیرن پرسیدم اونا این مشکلارو ندارن به نظر شما چیکار کنم ؟ سرویس حجمیه و نامحدود نیست ولی خیلی نوسانات سرعتش شدیده
اینم از speed test :
http://www.speedtest.net/result/2375699792.png
از 4.2.2.4 و 4.2.2.3 هم که پینگ میگیرم پینگ بد نیست اما timeout داره و نوسان .

من الان 2 روزه 1 مگ مخابرات دارم نمیدونم مشکل فقط برای منه یا برای همه . ping هاش time out داره وسرعت دانلودمم ثابت نیست با وجود این که خط 1mb هست سرعت از 0 تا 100 یا بالا تر همش در حال تغیره خیلی وضعش بده وقتی میخوام به فایل دانملود کنم اشکم در میاد نوساناتش خیلی شدیده و پشت سر همم قطع میشه 10 بار زنگ زدم پشتیبانی هی گفتن الان درستش میکنیم اما هیچ تغییری پیدانکرد یه لحظه خوبه یه ساعت بد فقط نمیدونم چرا speed test نتیجه ای که میده با اون چیزی که هست متفاوته دارم شاخ در میارم با 3 تا کامپیوتر هم امتحان کردن همه همین مشکلارو داشتن واقعا نمیدونم چرا این جوریه از دوستامم که از مخابرات سرویس میگیرن پرسیدم اونا این مشکلارو ندارن به نظر شما چیکار کنم ؟ سرویس حجمیه و نامحدود نیست ولی خیلی نوسانات سرعتش شدیده
اینم از speed test :
http://www.speedtest.net/result/2375699792.png
از 4.2.2.4 و 4.2.2.3 هم که پینگ میگیرم پینگ بد نیست اما timeout داره و نوسان .

منم وقتی نامحدود داشتم تایم اوت خیلی داشتم ولی سرعتم ثابت و بالا بود
الان دیگه نامحدودو برداشتن محدودش اصلا تایم اوت نداره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or