بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

vbhhenneav4ip1ltdsvy.jpg
8sxmhixooxy5tm59ezw.jpg

این نتو من از یکی از نمایندهای عصر تلکام دارم که خیلی گمنامه واسه همین فکر کنم تعداد کاربراش کمه و این نت 14 مگی رو به من داده به اسم 128
تازه نحوه هک کردنشم بلدم P: که وقتی شارژت تموم شد می تونی نامحدود دانلود کنی واز اینترنت استفاده کنی ولی چون با فیل شکن هک میشه از بعضی از پورت ها پشتیبانی نمیکنه که مثلا انلاین نتونستم مفتی بزنم سرعت دانلودم تا 1.5 مگ تو حالت عادی وتا 400 تو مجانی P: میره که البته حیف دانلودر نیستم وگرنه شرکت ورشکست می شد حالا چشم نزنید مارو بدبخت شیم البته بگم شرکت نمی فهمه زور نزنید P: 0
(نویز چرا انقد زیاده ؟)

این نتو من از یکی از نمایندهای عصر تلکام دارم که خیلی گمنامه واسه همین فکر کنم تعداد کاربراش کمه و این نت 14 مگی رو به من داده به اسم 128
تازه نحوه هک کردنشم بلدم P: که وقتی شارژت تموم شد می تونی نامحدود دانلود کنی واز اینترنت استفاده کنی ولی چون با فیل شکن هک میشه از بعضی از پورت ها پشتیبانی نمیکنه که مثلا انلاین نتونستم مفتی بزنم سرعت دانلودم تا 1.5 مگ تو حالت عادی وتا 400 تو مجانی P: میره که البته حیف دانلودر نیستم وگرنه شرکت ورشکست می شد حالا چشم نزنید مارو بدبخت شیم البته بگم شرکت نمی فهمه زور نزنید P: 0
(نویز چرا انقد زیاده ؟)
خب یه تستی چیزی بذار بفهمیم راسته حرفت !

خب یه تستی چیزی بذار بفهمیم راسته حرفت !
ed52qngzj9jv9k9y9nhy.jpg

:)) سرعت دانلود رو نیگا چقدر پایداره =))
ولی خدایی وضعم خیلی خوب شده با همون فیل شکن چن وقت پیش 400 تا بیش تر نمی گرفت الان شده 1 مگ مجانی هم حال می کنیم واس خودمون
قسمت پایین عکس هم رفت تو پیوندها

رضا تقی پور، وزیر ارتباطات ایران گفته است که با اجرای طرح "اینترنت پاک"، لزوم *****ینگ از بین می رود.

وزیر ارتباطات ایران با ایسنا، خبرگزاری دانشجویان ایران گفت و گو کرده و توضیح داده است که در "اینترنت پاک داده‌ها و اطلاعات را از این‌ که به سمت ***** شدن بروند مبرا می‌دانیم و درواقع به گونه‌ای اقدام می‌شود که دیگر لزومی به *****ینگ نباشد."
آقای تقی پور توضیحات بیشتری درباره نحوه پردازش داده‌ها در "اینترنت پاک" نداده است.
وزیر ارتباطات ایران گفته که ابتدا درباره‌ خود اینترنت هم نیازی به *****ینگ نبود اما بعد‌ها با ورود "کسب‌وکار‌های کثیف لازم بود در آن پاکسازی‌هایی صورت بگیرد."
اخیرا خدمات جی‌میل که به شرکت گوگل متعلق است چند روزی در ایران ***** شد که به گفته مسئولان به علت اعتراض به حذف نشدن فیلم توهین‌آمیز به پیامبر اسلام از روی سایت یوتیوب بود. یوتیوب از وب‌سایت‌های زیرمجموعه گوگل است.

وزیر ارتباطات ایران در گفت و گو با ایسنا به دلایل *****ینگ هم اشاره کرده و گفته که "طبق تعاریف دینی ما یکی از ویژگی‌های علم و آگاهی، مفید بودن آن است."
کندی سرعت اینترنت و "دلایل امنیتی" آن

کاربران اینترنت در ایران می گویند که سرعت این شبکه بسته به شرایط سیاسی و اجتماعی ایران متغیر است به نحوی که در زمان اعتراض‌های خیابانی به نتایج انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۳۸۸، عملا شبکه اینترنت قطع می‎شده است. آقای تقی پور به تازگی تایید کرده که کندی سرعت اینترنت در ایران "دلایل امنیتی دارد."
همزمان با بالا گرفتن دامنه انتقاد به شدت *****ینگ در ایران در سال های اخیر، دولت این کشور از طرح کنترل محتوی اینترنت خبر داد. برخی از این طرح ها "اینترنت پاک"، "شبکه اینترنت ملی" و "اینترنت حلال" نام گرفته است.
120620091152_taghipour_304x171_mehr.jpg
وزیر ارتباطات ایران می گوید اینترنت پاک از یک ایده به طرح اجرایی رسیده

ایران از حدود دو سال پیش به دلایل امنیتی و همچنین نظارت بر محتوای سایت‌هایی که نامناسب می‌داند، در پی اجرای طرح اینترنت ملی یا شبکه ملی اطلاعات است.
برخی کاربران ایرانی نگران هستند که اجرای این طرح در فازهای بعدی، به توانایی حکومت ایران در اعمال محدودیت‌های بیشتر بر اینترنت یا حتی قطع دسترسی ایرانیان به این شبکه منجر شود.
ایران امیدوار است که با اعمال تغییرات در نحوه دسترسی شهروندانش به اینترنت، حملات سایبری علیه این کشور کنترل شود.
ایران طی سال‌های اخیر هدف حملات پی در پی سایبری قرار داشته و مقام های ایرانی تایید کرده اند که این حملات خساراتی به برنامه های اتمی هم وارد کرده است.
وزیر ارتباطات ایران پیشتر گفته بود که با جداسازی شبکه اطلاعات داخلی از شبکه اینترنت جهانی "قادر به مهار صد در صدی حملات سایبری خواهیم بود و دیگر بدافزاری وارد نخواهد شد. مگر برخی شیطنت‌ها که ممکن است از داخل کشور منشاء بگیرند."
مسعود خلاصش میشه چی ؟ من اگر قرار بود این همه خط رو بشینم بخونم الان اینجا نبودم :d

ed52qngzj9jv9k9y9nhy.jpg

:)) سرعت دانلود رو نیگا چقدر پایداره =))
ولی خدایی وضعم خیلی خوب شده با همون فیل شکن چن وقت پیش 400 تا بیش تر نمی گرفت الان شده 1 مگ مجانی هم حال می کنیم واس خودمون
قسمت پایین عکس هم رفت تو پیوندها

اینم اسپید تست
2225057257.png

Wtf!!!!
من امروز نوین نتم وصل شد با تهران پینگم 80 شده!!!!!!!!:eek:

شما هم مثل من نمی تونید از اسپید تست تست بگیرید؟من وارد سایت میشم ولی نقشه لود نمیشه

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

آخرین ویرایش:
من مشکل لق تو بازی ها دارم دوستان من هم از همین جایی میگیرن کهن اشترامک میگیرم اونا لق ندارن ولی من دارم
بعضی ها میگن مشکل از مکانتون هست ولی بشتر میگن مشکل از خط تلفن هست 2 روزه چراغ adsl روشن نمیشه میگن مشکل از خط هست اگه یه خط دیگه بگیرم مشکلم حل میشه؟
pack lost یعنی چی اگه درست نوشته باشم؟

دوستانی که bf3 بازی میکنن این ویدئو رو نگاه کنن که گیم پلیه منه تو این بازی پینگم 110 و وقتی همزمان تو بازی ip سرور و پینگ میکنم نه پکت لاست دارم نه تایم اوت از صبانتم سرویس دارم تو تهران , که این مشکله عجیب و دارم اگر کسی میدونه راه حلشو بگه ممنون میشم هر چند هر کاری کردم تا الان که اگه درست نشه مجبورم تغییر سرویس بدم
[h=1]bf3 2012-08-10 07-39-13-052.avi bf3 network lags - YouTube[/h]

من مشکل لق تو بازی ها دارم دوستان من هم از همین جایی میگیرن کهن اشترامک میگیرم اونا لق ندارن ولی من دارم
بعضی ها میگن مشکل از مکانتون هست ولی بشتر میگن مشکل از خط تلفن هست 2 روزه چراغ adsl روشن نمیشه میگن مشکل از خط هست اگه یه خط دیگه بگیرم مشکلم حل میشه؟
pack lost یعنی چی اگه درست نوشته باشم؟
لگ (LAG) درسته ! :دی

دوستانی که bf3 بازی میکنن این ویدئو رو نگاه کنن که گیم پلیه منه تو این بازی پینگم 110 و وقتی همزمان تو بازی ip سرور و پینگ میکنم نه پکت لاست دارم نه تایم اوت از صبانتم سرویس دارم تو تهران , که این مشکله عجیب و دارم اگر کسی میدونه راه حلشو بگه ممنون میشم هر چند هر کاری کردم تا الان که اگه درست نشه مجبورم تغییر سرویس بدم
bf3 2012-08-10 07-39-13-052.avi bf3 network lags - YouTube
منم چند وقته این مشکلو با صبانت دارم ! پینگ خوبه ولی لگ شدید میگیره تو بازی یهو

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or