spider-man1
کاربر سایت
من که وارد نیستم اساتید بیشتر میدونند : دی اما فکر می کنم packet loss داره
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
![]()
![]()
![]()
اوووف 24 ساعت قطع بود گفتن داریم پهنای باند ارتقا میدیم سرعتمون که بالا نرفت ولی پینگ . . .:d
دوستانی که bf3 بازی میکنن این ویدئو رو نگاه کنن که گیم پلیه منه تو این بازی پینگم 110 و وقتی همزمان تو بازی ip سرور و پینگ میکنم نه پکت لاست دارم نه تایم اوت از صبانتم سرویس دارم تو تهران , که این مشکله عجیب و دارم اگر کسی میدونه راه حلشو بگه ممنون میشم هر چند هر کاری کردم تا الان که اگه درست نشه مجبورم تغییر سرویس بدم
bf3 2012-08-10 07-39-13-052.avi bf3 network lags - YouTube
punk bustero update کن pbsetup و میگممن یه عمر اینجوری بازی میکردم تا دیگه صبرم تموم شد نتو عوض کردم از خورشید نت وایرلس گرفتم (کرج)
البته الان دو روزه نمیدونم چشه پینگ و سرعت مثل سابقه ولی از بازی فرت و فرت میندازه بیرون !
نه داداش من همون لحظه که این اتفاق میافته پینگ کردم ip سرورشو ولی نه تایم اوت دارم نه پکت لاست مشکل از صبانت mother****er هست
به خاطره پانک باستره برو اپدیتش کن اره خار .... خیلی وقت بود ریده بودن توش منم فردا دارم وایرلس میگیرم اقا دمه همتون گرم خیلی حال دادید داشتم دیوونه میشدم باورتون نمیشه پاره شدم ولی درست نشد البته من سره یه قضیه دیگه تو صبا موتدم سه صوت میشه دورش زد دقیقا از موقعی که این اتفاق افتاد تا الان فک کنم 900 -1000 گیگ شایدم بیشتر دانلود کرده باشم
. مثلا ri de رو نباید مینوشتی . اصلاح کن .[/COLOR]
[/COLOR]دوست عزیز آدم تو سایت هرچیزی که نمینویسه. مثلا ri de رو نباید مینوشتی . اصلاح کن .
! ... به جای اصلاح کردنش
! قبلشم یه چیزایی گفته بودما فکر کنم اونا بدتر بودن ,فکر کنم روت نشد اونارو بگی , ایندفه رو شما به بزرگواریت ببخش هرچند که جای من نبودی وگرنه این حرفو نمیزدی[/COLOR]
[/COLOR]دوست عزیز آدم تو سایت هرچیزی که نمینویسه. مثلا ri de رو نباید مینوشتی . اصلاح کن .
داداش ناراحت نشی یوقتا :d ! منظور بدی نداشتم :d !قبلشم یه چیزایی گفته بودما فکر کنم اونا بدتر بودن ,فکر کنم روت نشد اونارو بگی , ایندفه رو شما به بزرگواریت ببخش هرچند که جای من نبودی وگرنه این حرفو نمیزدی
ویرایشش کردم ولی فکر کنم تو پسته خودت موندهقبلشم یه چیزایی گفته بودما فکر کنم اونا بدتر بودن ,فکر کنم روت نشد اونارو بگی , ایندفه رو شما به بزرگواریت ببخش هرچند که جای من نبودی وگرنه این حرفو نمیزدی

نه رفیق , کارت درسته :dداداش ناراحت نشی یوقتا :d ! منظور بدی نداشتم :d !