بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

گوگل رو باز کردند!
فکر کنم به دلیل اینه که صدای مردم رو از بسته شدن پورت های soc***s ببرن گوگل رو باز کردند!
وگرنه میدونی چه اشوبی به پا میشد !
باز کردن؟پس چرا گوگل واسم نمیاد؟ :|
حرکت خودجوش اندیشه سبز خزر هست؟ :|
lol

به گزارش فارس به نقل از آی تی پی، سالم العثینه وزیر ارتباطات کویت از دستور این وزارتخانه به شرکت های ارائه دهنده اینترنت در کویت برای کاهش هزینه های استفاده از اینترنت خبر داد.

به گفته وی، این هزینه ها حداقل 40 درصد کاهش می یابد تا تعداد بیشتری از مردم بتوانند به شبکه جهانی اینترنت متصل شوند. این دومین بار در زمان وزارت این وزیر است که هزینه دسترسی به اینترنت در کویت کاهش می یابد.
پس از اجرای این تصمیم حداکثر هزینه دسترسی به اینترنت با سرعت یک مگابیت بر ثانیه 48 دینار کویت خواهد بود. این رقم در مورد اینترنت دو، سه، چهار، پنج، شش، هفت و هشت مگابیتی به ترتیب به 77، 104، 130، 148، 156، 183 و 200 دینار کویت خواهد رسید.
البته هنوز مشخص نشده این هزینه ها برای اتصال به اینترنت در چه بازه زمانی درنظر گرفته شده است.

الان هدفت از گذاشتن این خبر چی بود.والا من که می دونم دارم تو ایران زندگی می کنم شما رو نمی دونم .دلت خیلی خوشه به خدا /:)

من نمیدونم کی به من گفت برم ار ایرانسل سرویس بگیرم اونم برای 1 سال !

2213764152.png

منم از پارس انلاینم و سرعتم کم نشده بالاترم رفته
راستی با دلار ۳۴۵۰ چه میکنید؟!؟!؟!؟

.…….……………………………………………………………………………………………………………………….……
با ورود به این لینک با iDevice تون به قول دوستمون گیفت کارت بگیرید(ما هم خر ذوق میکنید)
http://m.freemyapps.com/share/url/ade69112

هم اکنون به جوراب ها و HTTPS ها ریــــده شده :d (پست رو گزارش ندین) . گوگل رو کامل باز کردن . یوتیوب رو حتی در حالت HTTPS بستن . :( اگر بخوان اینترنت از کویت بیارن که بیچاره ایم .
قیمت دینار کویت امروز : 10 هزار و 500 تومن :| دلار 3390 تومن . پوند 5400 و یورو 4 و خورده ای .
پینگ ها رو دارن دستکاری میکنن . :| . برا من شده لحظه ای با 4.2.2.4 از 100 تا 300 دارم :| در هر ثانیه یه عدده . معلوم نیست اینا دارن چه گ9هی میخورن ؟ :-?
منبع قیمت ارز : قیمت لحظه ای طلا، سکه و ارز در بازار ایران و جهان
منبع قیمت دلار : از صرافی صبح پرسیدم .

میگما ، چقد نته خوب حال میده :d !

با اجازه یه اسپید تست :-" ..

2214037291.png

---------- نوشته در 06:07 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:06 PM ارسال شده بود ----------

الان نمیدونم یهو خیلی بهتر شد البته اکانت من 128MB هست
منم 128 دارم که :| ! پس چرا اینطوریه مال من ؟؟ :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or