بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

جالبه app فیسبوک کار می کنه اما با بروزر نماید

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
الان بقیه سروراشون رو هم تقویت میکنن دیگه اونم برا شما کار نمیکنه !
برا من بعدظهر ناقص میاورد یعنی بعضی از سایت ها رو که چیلتر نشون میداد یه اینتر میزدم عوض میشد و صفحه میومد ! الان برداشتن
اونا رو هم تقویت کردن و کلا دیگه اینترنت به رو من بسته شد !
M5 شده M5-6 و M5-10هر کودومشون یه عدد بهشون اضافه شده ! و این نسل جدید بدبختی ملت ایران است ! :((

الان بقیه سروراشون رو هم تقویت میکنن دیگه اونم برا شما کار نمیکنه !
برا من بعدظهر ناقص میاورد یعنی بعضی از سایت ها رو که چیلتر نشون میداد یه اینتر میزدم عوض میشد و صفحه میومد ! الان برداشتن
اونا رو هم تقویت کردن و کلا دیگه اینترنت به رو من بسته شد !
M5 شده M5-6 و M5-10هر کودومشون یه عدد بهشون اضافه شده ! و این نسل جدید بدبختی ملت ایران است ! :((
یا امام هشتم خودت به داد ما برس

از فردا باید رفت تو فکر اینترنت ماهواره ایی !
بعد پس فرداش هم میان میگیرنمون بعد به جرم استفاده از اینترنت ماهواره ایی اعداممون میکنند :|
به همین راحتی , دیگه ایشالا اون دنیا با نت پر سرعت بهتون سر میزنم (البته اگه قسمت ایرانیا نیفتم :p )

الان اگر این سایت رو ببینید از ای اس پی ها و شهر های مختلف شروع شده وداره همه گیر میشه !
اقا این سایتش لینکش رو جوری کرده وقتی ما میذاریم خراب میشه ! سایت no chelter هست !
بنویسید no-f*****il***t*****er
بعد ادامه لینک که این هست رو بزنید تا بره تو تاپیک مربوطه که از هر شهر و منطقه ای گزارش قطعی شده !
/forum/showthread.php?3426-*****ینگ-جدید-از-کار-افتادن-Socks-HTTPS

---------- نوشته در 12:55 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:49 AM ارسال شده بود ----------

داداشای گلم که فعلا دستو پاشون بسته شده یه نرم افزار امن بهشون معرفی میکنم که با نود32 اپدیت من هیچ ویروس و اتصال نامنی به PC یم رو نشون نداده !
فعلا با این اوضاع میتونه یه جایگزین عالی , با سرعت و امن و فری باشه !
الان خودم دانلودش کردم عالییه !
نسخه اخرش رو از اینجا بگیرین ! در ضمن هیچ بحثی در رابطه با این نرم افزار نکنید که مشکل برای سایت پیش نیاره !
البته یه مشکلی هم داره این نرم افزار اونم اینه که هی برا خودش Tab تبلیغاتی باز میکنه که اگر شما برید تو اینترنت اپشن و اون url های تبلیغاتی رو تو قسمت بلاک سایت ها قرار بدید دیگه مرورگرتون تب باز نمیکنه و کاملا راحت و فیری میتونید استفاده کنید

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or