بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

از مخابرات سرویس دارم و تا همین 10دقیقه پیش س ا ک س کار میکرد ولی الان کارنمیکنه !

پشتیبانی س ا ک س گفت تادو روز دیگه این مشکل حل میشه !؟

خدا کنه حل بـــــــــــــــــــشــــــــــــــــــــــه :d

از مخابرات سرویس دارم و تا همین 10دقیقه پیش س ا ک س کار میکرد ولی الان کارنمیکنه !

پشتیبانی س ا ک س گفت تادو روز دیگه این مشکل حل میشه !؟

خدا کنه حل بـــــــــــــــــــشــــــــــــــــــــــه :d

پورت Https از کار افتاده فقط So*c^^^^ks کار میکنه ! بقیه پورت ها هم مشکلی نداره !

تبریک میگم از امروز تنها با چیز پی N و غیره میشه تو سایتهای که تا دیروز مشکلی نداشتند رفت :| ( لااقل تو اهواز که اینجوری شده ) , الان تماس گرفتم پشتیبانی که گلایه از time out و پینگ بالا بکنم با لحنی ناامیدانه جواب دادن از امروز تنها سایت های ملی رو میشه باز کزد ! ( منظورشون ظاهرا سایت هایی که در پیوند ها گذاشته شده ):| .. ولی گفت با ***** شکن به رواله عادی میشه وارد شد الیته با تایم اوت و مخلفات اضافه .
خدا ازشون نگذره

برا ما هم باز میشد! برا من دیشب از کار افتاد ! به زودی برای شما هم اینطوری میشه !
گرون ترین و بی کیفیت ترین نت دنیا رو میدن این مسخره بازی ها و محدودیت ها رو هم روش میذارن !
واقعا جوکه که همه جا ***** باشه بیان گوگل که هسته ی اصلی هست رو چیلتر کنند! هم مسخست هم شدیدا خنده دار !!
من موندم الان اینا دارن برا چی از ما پول میگیرن ؟ همه جا که بستس !
بیاین نتمونو از اول کانکت شدن چیلتر کنید خلاص شیم بریم دونبال زندگیمون !)x
اگر این شرایط ادامه پیدا کنه و یا واقعا نت ملی تو کار باشه من میرم نتم رو از دم قطع میکنم ! کشوره داریم !!؟

دوستان 1 بار Google.com رو بدون هیتلر کش باز کنید ! بالای گوگل این پیغام گذاشته شده :

به اطلاع تمامی کاربران می رساند به علت تغییرات در *****ینگ ، اینترنت با اختلال از سمت شرکت زیرساخت مواجه شده است - پیشاپیش از صبوری شما تا رفع این مشکل سپاسگذاریم

الان سایتای هیتلر چه ربطی به ISP ها داره ؟! :d :d

2213533494.png

پینگ یکم بالا رفته لعنتی :| ! ..

شایعه سازی نکنید! :>:d

هم پینگ توپه و هم سرعت!

پینگم:

Microsoft Windows [Version 6.2.9200]
(c) 2012 Microsoft Corporation. All rights reserved.

C:\Users\masou_000>ping 8.8.8.8

Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=116ms TTL=46
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=115ms TTL=46
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=115ms TTL=46
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=114ms TTL=46

Ping statistics for 8.8.8.8:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 114ms, Maximum = 116ms, Average = 115ms

فقط اکثر سایت ها بالا نمیاد! :)):((

وزیر ارتباطات کویت: اینترنت 40 درصد ارزان‌تر می‌شود

به گزارش فارس به نقل از آی تی پی، سالم العثینه وزیر ارتباطات کویت از دستور این وزارتخانه به شرکت های ارائه دهنده اینترنت در کویت برای کاهش هزینه های استفاده از اینترنت خبر داد.

به گفته وی، این هزینه ها حداقل 40 درصد کاهش می یابد تا تعداد بیشتری از مردم بتوانند به شبکه جهانی اینترنت متصل شوند. این دومین بار در زمان وزارت این وزیر است که هزینه دسترسی به اینترنت در کویت کاهش می یابد.
پس از اجرای این تصمیم حداکثر هزینه دسترسی به اینترنت با سرعت یک مگابیت بر ثانیه 48 دینار کویت خواهد بود. این رقم در مورد اینترنت دو، سه، چهار، پنج، شش، هفت و هشت مگابیتی به ترتیب به 77، 104، 130، 148، 156، 183 و 200 دینار کویت خواهد رسید.
البته هنوز مشخص نشده این هزینه ها برای اتصال به اینترنت در چه بازه زمانی درنظر گرفته شده است.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or