بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

نمدونم والا . پینگ میگیرم چیزی نمیگه . با *** هم که میرم تو بازی راحت بدون مشکل بازی میکنم .

یعنی تایم آوت ندارین؟ مطمئنید که ندارید؟ یه چند تا تست بگیرید

ping 4.2.2.4 -t
ping 4.2.2.6 -t
ping 8.8.8.8 t

---------- نوشته در 02:08 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:07 PM ارسال شده بود ----------

دوست من میشه بگید از کجا باید بفهمیم تایم اوت داریم تنضیماتش تو کجای ویندوزه چون منم همین مشکل دوستمونو دارم؟

در منوی استارت اگر ویندوز 7 دارین تایپ کنید cmd و اینترو بزنید که یک پنجره کوچیک باز میشه. دستوراتی رو که گفتم یکی یکی کپی کنید داخل پنجره و اینتر بزنید تا پینگ کنه. اگه تایم آوت داد که مشکل دارین.

یعنی تایم آوت ندارین؟ مطمئنید که ندارید؟ یه چند تا تست بگیرید

ping 4.2.2.4 -t
ping 4.2.2.6 -t
ping 8.8.8.8 t

---------- نوشته در 02:08 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:07 PM ارسال شده بود ----------

در منوی استارت اگر ویندوز 7 دارین تایپ کنید cmd و اینترو بزنید که یک پنجره کوچیک باز میشه. دستوراتی رو که گفتم یکی یکی کپی کنید داخل پنجره و اینتر بزنید تا پینگ کنه. اگه تایم آوت داد که مشکل دارین.

اقا مسعود جواب مارو هم بده

من مخابرات 256 دارم همین بمونه یا عوض کنم اگه عوض کنم چی بگیرم:-/

همون سیستم 2 تا یکی کردن خیلی گرونه :|

تو حتی پول وایرلس هم نمیدی :| ! برو تهران رسانه بگیر بغلته به جای غر غر کردن :| !
تهران رسانه تا خیابون بالایی ما بیشتر پوشش نمیده !
2 تا یکی رو چون 2 تا مودم دارم برام مسئله ای نیست !
خط هم 2 تا دارم در هر صورت دارم پول ابنمانش رو میدم پس بهتره استفاده کنم ازش .
نهایت 4 5 تومن بیشتر میشه .

تهران رسانه تا خیابون بالایی ما بیشتر پوشش نمیده !
2 تا یکی رو چون 2 تا مودم دارم برام مسئله ای نیست !
خط هم 2 تا دارم در هر صورت دارم پول ابنمانش رو میدم پس بهتره استفاده کنم ازش .
نهایت 4 5 تومن بیشتر میشه .

نه از مسعود بپرس فک نکنم به این راحتی باشه !

2 تا یکی یعنی 2x256 = 512 درست ؟!

با اینترنتت چه کار می کنی پینگت چه طوره ؟ مخابرات می گم جیگر ؟ برای 512 چه جور نامه ای می خواد؟

بازی و سرعت دانلود

پینگ خوب

سرعت دانلود خوب !

ما راضی هستیم :دی !

نامه از هیئت های علمی یا شرکت ها یا همچین چیزی ... !

من سعادت ابادم، مجید میگی چی بگیرم سرعت دانلودش خدا بااشه!!؟من فعلا مخابرات دارم 256 kb سرعت اینترنت دارم و همین طور که میبینی دانلود 25 kb تو ثانیه:-s

2174499368.png

---------- نوشته در 10:36 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:34 AM ارسال شده بود ----------

سرعت اینترنت چند گرفتی 128 یا 512 یا.....
والا نمیدونم
من در جریان آی اس پی ها نیستم

مال خودمم همیشه اولایی که گرفتم این شکلی نیمشد که 240 تا سرعت بده بعد 2 ماه سرعت اینقدر رفت بالا تا یک ساله همینطوریه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or