بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

یکی قضیه dcm منفی رو توضیح بده plz . و اینکه آیا خطی که dcm منفی هست مدت زمان بیشتری برای رانژه و ... میبره یا نه؟ کلا چه مشکلاتی پیش میاره؟

یکی قضیه dcm منفی رو توضیح بده plz . و اینکه آیا خطی که dcm منفی هست مدت زمان بیشتری برای رانژه و ... میبره یا نه؟ کلا چه مشکلاتی پیش میاره؟

وات د فاک کن آی دو؟
:d:-o

سلام من روترمو عوض کردم بعد از اون موقعی که روتر جدید گرفتم اصن خوب نمیتونم وصل شم به PSN وصل که میشم تو بازی که میرم از PSN ساین اوت میشه میخواستم بدونم Channelـه روتر تاثیر داره ؟! تنظیماتو باید چجوری تنظیم کنم!؟ بعضی موقع ها تایم اوت میشه بعضی موقع ها هم ارور میده ! لطفا کنم کنید دارم دیوونه میشم !:|

کسی دلش برای من تنگ نشده :دی ؟!

خب ما که گرفتیم 512 ـرو

سرعت دانلود 60 - 70 زیاد نوسان نداره

پینگ هم عالی تر شده

در کل خیلی خیلی راضی هستیم

2 ماه یه بار هم 45 - 50 میدیم فیض می بریم ! :دی !

سلام من روترمو عوض کردم بعد از اون موقعی که روتر جدید گرفتم اصن خوب نمیتونم وصل شم به PSN وصل که میشم تو بازی که میرم از PSN ساین اوت میشه میخواستم بدونم Channelـه روتر تاثیر داره ؟! تنظیماتو باید چجوری تنظیم کنم!؟ بعضی موقع ها تایم اوت میشه بعضی موقع ها هم ارور میده ! لطفا کنم کنید دارم دیوونه میشم !:|

چی میبینم؟ یعنی مرفهین شمال تهران هم مشکل دارن؟!! :-o
شما چه غمی داری علیرضا جان؟ یک میلیون بده تجهیزات برات از امریکا وارد میکنن یارو هم از شرکت میاد برات میبنده پینگت با اروپا 40 بشه! والا!

چی میبینم؟ یعنی مرفهین شمال تهران هم مشکل دارن؟!! :-o
شما چه غمی داری علیرضا جان؟ یک میلیون بده تجهیزات برات از امریکا وارد میکنن یارو هم از شرکت میاد برات میبنده پینگت با اروپا 40 بشه! والا!

سوال خیلی خیلی خیلی خیلی جدی بود ! :|
همین الانم پینگ با اروپا 40 هست ! :دی
attachment.php

کاناال رو حتما باید شرکت بهت بگه! خودت تنهایی نمیتونی کانفینگ کنی. مشکل خواهی داشت.

اون مودم Linksys که داشتم خودم تنظیم میکردم ! طوری نمیشد ! دیفالتش رو 7 بود من یه مدت گذاشتم رو 11 ! دیدم خیلی فشار داره میاد ولی خوب بود دوباره گذاشتم 7 بهتر شد ! :|

اون مودم Linksys که داشتم خودم تنظیم میکردم ! طوری نمیشد ! دیفالتش رو 7 بود من یه مدت گذاشتم رو 11 ! دیدم خیلی فشار داره میاد ولی خوب بود دوباره گذاشتم 7 بهتر شد ! :|
علیرضا یه تسته دیگه میزاری تو تو برجی یا اپارتمان سرویست چیه؟ مرسی اگه جواب بدی

کسی دلش برای من تنگ نشده :دی ؟!

خب ما که گرفتیم 512 ـرو

سرعت دانلود 60 - 70 زیاد نوسان نداره

پینگ هم عالی تر شده

در کل خیلی خیلی راضی هستیم

2 ماه یه بار هم 45 - 50 میدیم فیض می بریم ! :دی !
خدا بگم چکارت نکنه :d
با این اوضاع میخوای راضی هم نباشی ؟! :d
........................
یه سوال با یه کارت دانشجویی رو 2 تا خط DSL میدن ؟!

علیرضا یه تسته دیگه میزاری تو تو برجی یا اپارتمان سرویست چیه؟ مرسی اگه جواب بدی

ما آپارتمانیم ! همزمان هم 2نفر از 1 آنتن استفاده میکنم من الان 5 مگ دارم !

چون الان لپتاپ به شارژ نیست پینگم انقده ! سرعت دانلودمم الان همینه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or