بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

داداش منم اولین بار مخابرات داشتم سرویس 256 نامحدودشو با هزار تا بدبختی و لابی گری گرفتم سرعته دانش نهایتا تا 35k بود و پشتیبانیش به معنای تمام افتضاح بود سر یه ماهم در خواست تخلیه کردم اما بی وجدان ها تا نزدیک 2و نیم هفته تخلیه نکردن که بعدش رفتم با داد و بیداد تو مرکز که تخلیش کردند! داداشم من برو خدارو هزار مرتبه شکر کن که تو تهرانی و پایتخت!نمیدونی ما شهرستانی ها چه میکشیم:-s

مودمه من الان tp-linkه اون زمان که اینترنت از مخابرات میگرفتم broadkam داشتم ولی همین چند وقت پیش یهویی خراب شد و از کار افتاد!:d

tp link باید مودم خوبی باشه یک عکس ازش بذار ببینم چون من از رو قیافه میفهمم نه از رو مدل

---------- نوشته در 09:16 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:15 PM ارسال شده بود ----------

سلام من یه سال از شرکت شهراد اینرنت میگیرم این شرکت سرعتش خیلی خوبه من الان ۲مگ دارم سرعت دانلودم ۴۵۰ الی ۵۰۰ هست من خیلی راضیم

کجای ایرانی ما تو تهرانیم اگه تهرانی و راضی هم هستی قیمت و اینا رو هم بگو شاید منم رفتم گرفتم

بسم الله الرحمن الرحیم.
تست همین الان:

2171292414.png

و دامت برکاته!

سرعت دانلود من توی ساعات رایگان

به نظر خودم که خیلی خوبه!

اگه یک پارتشو Stop کنم سرعت میشه 240 اینا
از نظر من که خیلی خوبه

شما از صبانت اینترنت می گیرین؟
وضعیت منم تا موقع این سیستمی که باید با gust وصل می شدی همین جوری بود دقیقا ولی از وقتی که باید با یوزر خودت بری به زور سرعت 20 می شه.:((
من 128 دارم.

شما از صبانت اینترنت می گیرین؟
وضعیت منم تا موقع این سیستمی که باید با gust وصل می شدی همین جوری بود دقیقا ولی از وقتی که باید با یوزر خودت بری به زور سرعت 20 می شه.:((
من 128 دارم.
نه شاتل 128 هست سرعت ساعات رایگانش با غیر رایگانش زیاد فرقی نمیکنه شاید 10 کیلوبایت فقط!:دی

شاتل هر بدی داشته باشه همن سرعت دانلودش عشقه!:دی

یک روالی داره که نه باید زیاد دانلود کنی نه باید کم دانلود کنی یک حالتی داره:دی

کم دانلود کنی سرعت از ساعت 1 تا 8 صبح میشه 70 کیلو | زیاد دانلود کنی از 1 تا 8 صبح میشه 5-15 | یکم زیاد دانلود کنی بعد متعادل دانلود کنی از ساعت 3 تا 8 صبح سرعت 230 پایین تر نمیاد:دی
این فقط واسه من اینطوری نیست واسه خیلیا همینطوریه!

توی ساعات رایگان 215 مگ دقیق توی 15 دقیق دانلود میشه:دی

---------- نوشته در 11:22 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:21 AM ارسال شده بود ----------

من که روالش دستم اومده دارم صفا میکنم!
طبق گفته دوستان عمراانم ISP رو تغیر نمیدم همین خیلی خوبه فقط تنها مشکلش PING بدش هست:(

نه شاتل 128 هست سرعت ساعات رایگانش با غیر رایگانش زیاد فرقی نمیکنه شاید 10 کیلوبایت فقط!:دی

شاتل هر بدی داشته باشه همن سرعت دانلودش عشقه!:دی

یک روالی داره که نه باید زیاد دانلود کنی نه باید کم دانلود کنی یک حالتی داره:دی

کم دانلود کنی سرعت از ساعت 1 تا 8 صبح میشه 70 کیلو | زیاد دانلود کنی از 1 تا 8 صبح میشه 5-15 | یکم زیاد دانلود کنی بعد متعادل دانلود کنی از ساعت 3 تا 8 صبح سرعت 230 پایین تر نمیاد:دی
این فقط واسه من اینطوری نیست واسه خیلیا همینطوریه!

توی ساعات رایگان 215 مگ دقیق توی 15 دقیق دانلود میشه:دی

---------- نوشته در 11:22 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:21 AM ارسال شده بود ----------

من که روالش دستم اومده دارم صفا میکنم!
طبق گفته دوستان عمراانم ISP رو تغیر نمیدم همین خیلی خوبه فقط تنها مشکلش PING بدش هست:(

این صبا که خدایی خیلی خوب بود.پینگش خوب بود.سرعت معمولی با اینکه 128 دارم 200 بود.سرعت رایگانم همین جور.ولی متاسفانه از اوایل تابستون سرعت رایگانش خراب شده.ولی نمی دونم این کاهش شدید سرعت شبانش فقط واسه منه و یا برا بقیه هم هست!
امید وارم با شروع مهر سرعت درست بشه.

جداسازی اینترنت از اینترانت در کشور تا چند روز آینده
رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران گفت: تا چند روز آینده اینترنت از اینترانت در۳۱ استان کشور تفکیک می شود.

علی حکیم جوادی اعلام کرد: پیشرفت شبکه ملی اطلاعات در بخش های مختلف متفاوت بوده است،در بخش زیرساخت اتصال شبکه دستگاهی اکثر استانها ی کشور انجام شده است.

وی افزود: با اجرا شدن مرحله اول شبکه ملی اطلاعات در تمامی استانها، به ۲شبکه مستقل اینترنت و شبکه ملی اطلاعات دسترسی خواهیم داشت این پروژه به صورت همزمان در۳۱ استان کشور برای کاربران دولتی و دستگاه ها اجرایی خواهد شد.

وی با بیان اینکه در این فاز جداسازی و تفکیک اینترنت از اینترانت در ۳۱ استان به صورت همزمان و برای دستگاههای دولتی اجرایی می‌شود گفت: آنچه در برنامه دیده شده تا پایان امسال و با فشرده سازی برنامه ها هر چه سریعتر این اتصالات انجام می شود خوشبختانه استقبال خوبی که شده است تا ۱ ماه آینده کل اتصالات انجام خواهد شد.

وی ادامه داد: در بخش داده هم سرمایه گذاری های خوبی در حال انجام است در بخش سرویس خدمات الکترنیکی دولت هم اقدامات خوبی در دست انجام است و رشد قابل توجهی داشته است و در مجموع مطابق برنامه های دولت در حال پیشرفت است.

وی تصریح کرد: اگر قرار است جهشی در کشور انجام شود این جهش توسط آی سی تی در کشور انجام خواهد شد. همانطور که در کشورهای دیگر هم به آی سی تی توجه شده و دارای اهمیت بسیاری است.

حکیم جوادی گفت: کاربران دولتی و دستگاه های حاکمیتی که میزبانی خود را به داخل کشور منتقل کرده
و از مراکز داده داخلی استفاده می‌کنند از این تاریخ به بعد از پهنای باند شبکه ملی اطلاعات استفاده خواهند کرد و به طور قطع سطح امنیت دسترسی شان ارتقا می یابد.

شایان ذکر است؛ با توجه به برآوردهای انجام شده از نظر برخی مسوولان با اجرایی شدن این پروژه پهنای باند قابل ارائه به متقاضیان، به میزان قابل ملاحظه‌ای افزایش پیدا می‌کند به نحوی که این افزایش در بخش بین‌المللی حدود ۲۰ برابر ظرفیت پهنای باند کنونی خواهد بود و ساده‌ترین تحلیلی که از مزایای راه‌اندازی چنین شبکه‌ای می‌توان داد این است که دیگر برای دسترسی به یک سایت نیازی به عبور از پهنای باند بین‌الملل نخواهیم داشت و همچنین نیازی نیست که دیگر برای یافتن برخی اطلاعات مشخص به مراکز داده خارج از کشور رجوع کنیم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or