khashayar7
کاربر سایت
آره راسته من واسه همین ISP عوض کردم![]()
یعنی ما هم که مخابرات داریم محدود شد رفت................ یعنی منم isp باید عوض کنم:d
آره راسته من واسه همین ISP عوض کردم![]()
شایعه درست نکنید نا محدوده مخابرات !
؟بعد از یه دیقه میگه خوب صبر کن برم خط تو چک کنم چند لحظه منتظر باش .بعد از 5 دقیقه میگه که شما خطتون شدید نویز داره واسه همین خوب نمیگیره! زنگ میزنم مخابرات درباره ی نویز خط میپرسم میگه کلا خط شما15 درصد نویز داره که اونم تا ظهر برطرف میکنیم!!:-oبا سلام.
من یک یک اینترنت 2 مگ ازصبانت گرفته بودم ولی سرعت دان من نهایتا 50 تا بود!!! زنگ میزنم پشتیبانی شرکت اول میگه شما از مرکز مخابراتی دوری سرعته دانلودت کمه میگم اقای محترم من اول چهارراهم و مرکز مخابراتی ته چهارراه چجوری اینهمه اختلاف سرعت ایجاد شده؟بعد از یه دیقه میگه خوب صبر کن برم خط تو چک کنم چند لحظه منتظر باش .بعد از 5 دقیقه میگه که شما خطتون شدید نویز داره واسه همین خوب نمیگیره! زنگ میزنم مخابرات درباره ی نویز خط میپرسم میگه کلا خط شما15 درصد نویز داره که اونم تا ظهر برطرف میکنیم!!:-o
به نظر شما مشکل از کجاست و یا میشه این نویز به اصطلاح زیاد رو از روی خط برداشت؟(آیا استفاده از یه مودم خوب قدرت دریافت اینترنتو افزایش میده یا نه؟)
با تشکر
بله استفاده از مدم خوب قدرت اینترنت یا بهتر بگم جذب اینترنت را بهتر میکنه ولی خب همه میدانند این مسئولان جواب سربالا میدن حالا نویز برطرف شد؟؟! اگه نشد باز زنگ بزن به مخابرات یک بار دیگه هم زنگ ببزن به صبانت............
.(داداش بنظر شما چه مودمی تو جذب اینترنت از همه قویتره؟)خدایی دیگه دارم دیوونه میشم بیست دقیقه پیش زنگ زدم مخابرات میگه نویز برطرف شده خط شما مشکلی نداره (:d).بعدش زنگ زدم صبا نت میگم خطم نویز نداره میگه نه منطقه شما نویز خیزه الانم دستگاه های ما نشون میدن خط شما نویزش برطرف نشده !بعدشم گفت مشکل اصلی از زیر ساخت های مخابرات تو اون منطقه است.(داداش بنظر شما چه مودمی تو جذب اینترنت از همه قویتره؟)
خدایی دیگه دارم دیوونه میشم بیست دقیقه پیش زنگ زدم مخابرات میگه نویز برطرف شده خط شما مشکلی نداره (:d).بعدش زنگ زدم صبا نت میگم خطم نویز نداره میگه نه منطقه شما نویز خیزه الانم دستگاه های ما نشون میدن خط شما نویزش برطرف نشده !بعدشم گفت مشکل اصلی از زیر ساخت های مخابرات تو اون منطقه است.(داداش بنظر شما چه مودمی تو جذب اینترنت از همه قویتره؟)
مودمت چیه ؟ !
ولی فکر نکنم زیاد به مودم ربط داشته باشه ! دو دلیل داره یا اینکه ISP شما مشکل داره و انداخته گردن مخابرات یا اینکه خط شما واقعا نویز داره و مخابرات داره حقتو هاپولی میکنه !
اما شاید اگه از خود مخابرات سرویس بگیری مشکلت حل شه
منم همینو میگم از مخابرات بگیری بهتره راستی پادشاه شمال نظرت در مورد مودمم چیه؟؟!
خوبه ! چه بدی داره ؟!
من که Broadkam دارم ولی موقع ساعت که میخواد بره واسه رایگان قاط میزنه و بعضی موقع ها تنها چارش ریست و کانفیگ دوبارس !
واسه همین 10 دقه مونده خاموش میکنم و 10 : 1 دوباره روشن میکنم
من تو اصفهان از مخابرات اصفهان و شبکیه روی یک خط سرویس میگیرم !
چون شبکیه هم از طریق مخابرات سرویس میده و کلا یکین ، فرقشون فقط شبانه رایگان از 2 تا 7 ــه !
شبکیه شبانه داره ، واسه دانلود استفاده میکنم ، شبی 2.5 تا 3.5 گیگ با اکانت 1مگابیت دانلود میتونم بکنم ، واسه روزانه هم مخابرات که هر گیگ توش 2500 ــه .
بهترین را نمیدام ولی من خودم دلینک دارم خیلی راضیم
این مودم خوبیه و مال خودمه و همون طور که گفتم d-link هست والبته از نظر من از مخابرات بگیری بهتره بگو صببانت را قطع کنن

مودمه من الان tp-linkه اون زمان که اینترنت از مخابرات میگرفتم broadkam داشتم ولی همین چند وقت پیش یهویی خراب شد و از کار افتاد!:dمودمت چیه ؟ !
ولی فکر نکنم زیاد به مودم ربط داشته باشه ! دو دلیل داره یا اینکه ISP شما مشکل داره و انداخته گردن مخابرات یا اینکه خط شما واقعا نویز داره و مخابرات داره حقتو هاپولی میکنه !
اما شاید اگه از خود مخابرات سرویس بگیری مشکلت حل شه