بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

شما کدوومو پیشنهاد میکنی ؟!
پارس آنلاین یا مبین نت ؟! :d

پارس هم پینگش و هم سرعتش از مبین نت بهتر هست.

---------- نوشته در 05:19 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:37 PM ارسال شده بود ----------

13901220000245_PhotoA.jpg

محمود خسروی در گفت‌وگو با خبرنگار فناوری اطلاعات خبرگزاری فارس، اظهار داشت: شرکت ارتباطات زیرساخت با مشارکت بخش خصوصی، پروژه‌ای متشکل از دو کابل دریایی را اجرا خواهد کرد.
مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت افزود: یکی از این دو کابل، از بمبئی به بندر چابهار ایران وصل می‌‌شود و دیگری از مسیر دریای خزر، چالوس و نوشهر را به آستاراخان روسیه متصل می‌کند.
وی در خصوص پیش‌بینی زمان‌بندی اجرای این پروژه، گفت: پیش‌بینی می‌شود مجموع این دو کابل تا یک سال و نیم آینده اجرا شود و به بهره برداری برسد.
به گزارش فارس، خسروی پیش از این گفته بود: مجموع این دو کابل، مسیر خوبی برای پشتیبان کانال سوئز خواهد بود.

سلام بچه ها نظرتون راجع نوین نت چیه ؟ من 256 مخابرات دارم میخوام عوض کنم .....
میخوام 2mb تا 4 محدود از نوین نت بگیرم قیمتاشم عالیه ... اقا مسعود شما متخصصی :d نظرت چیه ؟

میخوام 2mb تا 4 محدود از نوین نت بگیرم قیمتاشم عالیه ... اقا مسعود شما متخصصی :d نظرت چیه ؟

من مسعود نیستم ایشون که استادند امااااااااااااااااااااا من توصیه میکنم تو همون مخابرات بمونی. و البته بستگی داره کجای ایران باشی ...

می خوام یه مودم وایرلس بخرم. می خواستم بدونم مودمی هست که بشه تنظیم کرد که کسایی که دارن از وایرلسش استفاده می کنن به یه مقدار خاص بیشتر نتونن استفاده کنن؟

در واقع مدیریت کرد مصرفشون رو.

قیمتش عالیه.
البته این سرویس شبانه رایگان نداره! اما خب 30 گیگ داره! :دی درضمن روی Adsl پینگ مخابرات بهتر است. دیگه انتخاب با شماست.

قیمتش عالیه.
البته این سرویس شبانه رایگان نداره! اما خب 30 گیگ داره! :دی درضمن روی Adsl پینگ مخابرات بهتر است. دیگه انتخاب با شماست.
عزیز در مورد تهران وای فای اطلاعاتی داری تست سرعت پینگ اپلود و غیره

عزیز در مورد تهران وای فای اطلاعاتی داری تست سرعت پینگ اپلود و غیره

در مورد تهران بجز رسانه و پتیاک و پاسارگاد اطلاعات بیشتری ندارم. چون خودم تهران نیستم. این شرکت ها هم وایرلسشون عالی هست.

برای ساعاتی هست که اینترنت در غرب کشور دچار مشکل جدی شده! پینگم با شرکت خودمون رو میبینید که حتی تایم آوت میده بجز نوسان شدید!

attachment.php

آخرین ویرایش:
در مورد تهران بجز رسانه و پتیاک و پاسارگاد اطلاعات بیشتری ندارم. چون خودم تهران نیستم. این شرکت ها هم وایرلسشون عالی هست.

برای ساعاتی هست که اینترنت در غرب کشور دچار مشکل جدی شده! پینگم با شرکت خودمون رو میبینید که حتی تایم آوت میده بجز نوسان شدید!

attachment.php

یه تست از پاسارگاد میزاری لطفا یه نت با اپلوده بالا میخوام

شبکه مترواترنت کرمان با حضور وزیر ارتباطات افتتاح می‌شود

تلنا: شبکه سراسری پرسرعت (مترواترنت) استان کرمان با سرمایه گذاری بالغ بر 80 میلیارد ریالی صبح فردا از سوی وزارت ارتباطات با حضور وزیر ارتباطات، استاندار کرمان و مسوولان عالی وزارت ارتباطات و استان کرمان، به صورت رسمی به بهره‌برداری خواهد رسید.
به گزارش خبرنگار تلنا، بر اساس مصوبه دولت استان کرمان به عنوان پایلوت دولت الکترونیکی انتخاب شده بود که با بهره‌برداری رسمی از این پروژه، یکی از زیرساخت های اصلی اجرای این مصوبه، عملیاتی خواهد شد.
شبکه مترواترنت استان کرمان، بزرگ‌ترین، گسترده‌ترین و کامل‌ترین شبکه‌ی مترواترنت (تجمیع) استانی محسوب می شود که پوشش کل مراکز مخابراتی تمامی شهرهای استان را محقق و امکان مرکز مدیریت شبکه متمرکز در شهر کرمان را عملیاتی می کند که با هدایت سازمان فناوری اطلاعات ایران و توسط متخصصان داخلی ، طراحی و پیاده سازی شده است.
بهبود دسترسی دستگاه‌ها تا سطح یک گیگابیت بر ثانیه، افزایش پهنای باند داخل استانی و بین‌شهری و پشتیبانی از سرویس‌های VOIP ، ویدیو کنفرانسینگ و تلویزیون مبتنی بر IP از جمله مهمترین اهداف پیاده سازی این شبکه محسوب می شود.
بر اساس این گزارش، مترو اترنت، پوشش شبکه‌ای اطلاعات داخلی شهر یا استان را براساس الگوی فیبر‌نوری تامین می‌کند به نحوی که پهنا ی باند بالا در حد گیگابیت در دسترس کاربران و خدمات دهندگان قرار ‌می‌گیرد.
شبکه سراسری پرسرعت استان کرمان، ظرفیت عرضه خطوط پرسرعت به تمام کاربران استانی از طریق شرکت مخابرات استان‌ کرمان و یا شرکت‌های دارای مجوز را دارد و اپـراتـورها مـی‌تواـننـد پهنای مورد نیاز خود را از طریق این شبکه دریافت کنند.
بر این اساس در واقع مترو اترنت بستر مخابراتی برای تحقق دولت الکترونیکی، سلامت الکترونیکی، تجارت الکترونیکی و آموزش الکترونیکی و انتقال مکالمات اینترنتی و ویدیوی درخواستی و شبکه‌های اختصاصی *** محسوب می شود.
در نقطه انتهایی شبکه مترو اترنت نیز، بخش خصوصی به عنوان ارایه دهنده اینترنت پرسرعت (PAP) قرار می‌گیرد.
این گزارش حاکی است، شبکه مترواترنت استان کرمان، طی یک سال گذشته به صورت پایلوت زیر بار بوده است.

یکی قضیه dcm منفی رو توضیح بده plz . و اینکه آیا خطی که dcm منفی هست مدت زمان بیشتری برای رانژه و ... میبره یا نه؟ کلا چه مشکلاتی پیش میاره؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or