بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

تهران نمیدن. :دی

مگه تو کجایی:-/

---------- نوشته در 03:54 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:50 PM ارسال شده بود ----------

:-o

:-o

فقط بگو سرعتت با IDM چنده ! :d

آره .
256 نامحدوده دانلودم حدود 33 34 .
اما هر روز من مشکل تایم اوت دارم . مردم اینقدر هرس خوردم ! )x

از دوستان کسی از شرکت داده گستر عصر نوین اینترنت داره ؟! هر کی داره Pm me ! :d

نمیدانم چرا من مشکل ندارم واقعا نمیدانم دلیل تایم اوتت چیه ببین راستی زنگ زدی مخابرااااااااااااااااتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت.:d

دهات! :دی

کدوم دهات:-/ =)):)) میگم حالا جدی تهران نیستی؟؟!:-/

---------- نوشته در 05:09 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:08 PM ارسال شده بود ----------

این تست الانه ! دیشب هم همین حدود بود .

2164969670.png

عمو این که خیلی خوبه دانلود 10 مگ در ثانیه برو حالشو ببر :d

این الان 512 ست؟:d
سرعت با idm چنده؟
برای رسانه ای ها رقیب پیدا شد:d
میگم چرا خبری ازشون نیست:d

من تازه یه روزه از اینجا سرویس میگیرم دوستان ! :دی
بله 512 هست سرویس SUN-6
به گفته خودشون بیشتر روزها از بعد از ظهر تا صبح روز بعد سرعتش اینجوریه ! (حداقل تو این یکی دو روز همینجوری بوده! )
سرعتم حالت نرمال وسط روز از 80 تا 120 متغیره (بستگی به سرور داره دیگه خودتون بهتر میدونین! )
در حالت جادویی هم بین 300 تا 1100 متغیره :d
من چون بیشتر استفادم با PS3ـه ! سرعتم با سرورای سونی در هر صورت در بهترین حالته:

آخرین ویرایش:
بله 512 هست سرویس SUN-6
به گفته خودشون بیشتر روزها از بعد از ظهر تا صبح روز بعد سرعتش اینجوریه ! (حداقل تو این یکی دو روز همینجوری بوده! )
سرعتم حالت نرمال وسط روز از 80 تا 120 متغیره (بستگی به سرور داره دیگه خودتون بهتر میدونین! )
من چون بیشتر استفادم با PS3ـه ! سرعتم با سرورای سونی در هر صورت در بهترین حالته:

مال توئهه؟؟؟ زکجا اوردیش منظورم اینه که از کجا سرویس میگیری:-/

نمیدانم چرا من مشکل ندارم واقعا نمیدانم دلیل تایم اوتت چیه ببین راستی زنگ زدی مخابرااااااااااااااااتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت.:d

زنگ میزنم اما جواب درستی نمیدن بهم .
همه الان با این مشکل روبه رو هستن . به جز یه نفر که میگفت این مشکل رو مخابرات نداره .
آخه مگه میتونه مشکل تایم اوت از مودمم باشه ؟! :d
کسی نیست که با این مشکل مواجه شده باشه ؟! بالاخره من نفهمیدم که از کجا داره میخورم ! :d:|

همه الان با این مشکل روبه رو هستن . به جز یه نفر که میگفت این مشکل رو مخابرات نداره .
کسی نیست که با این مشکل مواجه شده باشه ؟! بالاخره من نفهمیدم که از کجا داره میخورم ! :d:|

داد بزن سرش پدرشو درار تربیت شه یعنی چی تایم اوت از مدم!!!!!!!!!!!:d

بله 512 هست سرویس SUN-6

تعرفه هاش خوبه ولی بدیش اینه که نا محدود نداره !

منم چند وقت پیش همین مشکل تایم اوت رو داشتم با وجود اینکه پینگ خوب بود اما حتی یه صفحه معمولی رو نمیتونستم بازکنم و باید 10 بار ریفرش میزدم!
زنگ زدم پشتیبانی گفتن چک میکنن اگر مشکلی باشه رفع میکنن
2 ساعت بعد دیدم درست شد
شک نکن مشکلت فقط به دست پشتیبانی حل میشه

2163258811.png

سرویس 128 پارس انلاین دارم (محدود)
اگه نامحدود بگیرم با همین سرعت . سرعت دانلودم چند میشه؟

از نامحدود پارس انلاین نگیر که از دایل آپم بدتره. من 512 گرفتم به مفت نمی ارزه . با دایل آپ با 6 کیلو دانلود میکنه ولی با 512 هه 4 کیلو دانلود میکرد . سایت ها رو بزور وا میکرد. خلاصه بگیری پولتو کمپلت ریختی تو چاه.

داد بزن سرش پدرشو درار تربیت شه یعنی چی تایم اوت از مدم!!!!!!!!!!!:d

نزدیک 5 6 ماهه این مشکل وجود داره هر چی هم زنگ میزنم هیچی نمیکنن ! :((

اما بازم فردا زنگ میزنم .

منم چند وقت پیش همین مشکل تایم اوت رو داشتم با وجود اینکه پینگ خوب بود اما حتی یه صفحه معمولی رو نمیتونستم بازکنم و باید 10 بار ریفرش میزدم!
زنگ زدم پشتیبانی گفتن چک میکنن اگر مشکلی باشه رفع میکنن
2 ساعت بعد دیدم درست شد
شک نکن مشکلت فقط به دست پشتیبانی حل میشه

بگم پورت رو عوض کنن ؟!
شما که مخابراتی راضی هستی ؟!

نزدیک 5 6 ماهه این مشکل وجود داره هر چی هم زنگ میزنم هیچی نمیکنن ! :((

اما بازم فردا زنگ میزنم .

بگم پورت رو عوض کنن ؟!
شما که مخابراتی راضی هستی ؟!

من که خیلی راضی ام
من اول که زنگ زدم کامپیوترش رو چک کرد گفت اینجا مشکلی رو نشون نمیده اما بعد که بهش فهموندم:d مشکل تایم اوت و دیر باز شدن صفحات رو دارم گفت چک میکنیم و درستش کردن! ( دیگه نمیدونم چکار کردن)
شما که 6 ماهه مشکل داری باید خیلی زودتر ازاینا درستش میکردی چون واقعا مشکلیه که رو اعصابه !
زنگ بزن اگر جواب سر بالا دادن یکم خشن برخورد کن:d چون مشکل از خودشونه

من که خیلی راضی ام
من اول که زنگ زدم کامپیوترش رو چک کرد گفت اینجا مشکلی رو نشون نمیده اما بعد که بهش فهموندم:d مشکل تایم اوت و دیر باز شدن صفحات رو دارم گفت چک میکنیم و درستش کردن! ( دیگه نمیدونم چکار کردن)
شما که 6 ماهه مشکل داری باید خیلی زودتر ازاینا درستش میکردی چون واقعا مشکلیه که رو اعصابه !
زنگ بزن اگر جواب سر بالا دادن یکم خشن برخورد کن:d چون مشکل از خودشونه

این چند وقته پیش مشکل پیدا کرده بود گفتن داریم پورت اضافه میکنن . حتی شارژم نمیکردن . قبل از اون اهمیت نمیدادن .
اما من دیروز که زنگ زدم گفتن که ممکنه مشکل از مودمت باشه منم گفتم چندین ماهه که اینطوره . گفت که میخوای پورتت رو عوض کنیم ؟! گفت اگه مشکلی نداشته باشه پورت، اونوقت با چک کردنش مشکل پیدا میکنه ! :d
منم گفتم بزارید ببینم یه مودم دیگه پیدا میکنم که امتحانش کنم . حالا پیدا نکردم ! :|
ولی با وجود حرف شما زنگ میزنم میگم پورتمو چک کنن .

این چند وقته پیش مشکل پیدا کرده بود گفتن داریم پورت اضافه میکنن . حتی شارژم نمیکردن . قبل از اون اهمیت نمیدادن .
اما من دیروز که زنگ زدم گفتن که ممکنه مشکل از مودمت باشه منم گفتم چندین ماهه که اینطوره . گفت که میخوای پورتت رو عوض کنیم ؟! گفت اگه مشکلی نداشته باشه پورت، اونوقت با چک کردنش مشکل پیدا میکنه ! :d
منم گفتم بزارید ببینم یه مودم دیگه پیدا میکنم که امتحانش کنم . حالا پیدا نکردم ! :|
ولی با وجود حرف شما زنگ میزنم میگم پورتمو چک کنن .

داداش مدمو عوض نکنی ها ایراد از مدم نیست.........:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or