بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

داداش مدمو عوض نکنی ها ایراد از مدم نیست.........:d

آره :d
امروز زنگ زدم گفتم پورت رو عوض کنین یارو میگفت با آنتی ویروس کامپیوترت رو اسکن کن درست میشه ! :))

منم خشن شدم یارو گفت که میدم پورتت رو چک کنن تا فردا باید درست شه . فردا دوباره زنگ بزن نتیجشو بده ! :|:d
الانم وضعم خیلی فجیهه تا مودم رو روشن میکنم یه پیام مثل الان مینوستم ارسال میکنم میبینم قطع شد و دوباره باید مودمو قطع و وصل کنم ... :|

دوستان من میخام یه اینترنت نامحدود بگیرم کنار اینترنت 1 مگم ولی الان موندم 256 نامحدود از کدوم شرکت بگیرم که خوب باشه کسی میدونه کمکم کنه تشکر . اگه تعرفه هاشم بزارین لینکشو ممنون میشم .

دوستان من میخام یه اینترنت نامحدود بگیرم کنار اینترنت 1 مگم ولی الان موندم 256 نامحدود از کدوم شرکت بگیرم که خوب باشه کسی میدونه کمکم کنه تشکر . اگه تعرفه هاشم بزارین لینکشو ممنون میشم .

بهترین اینترنت نامحدود رو توی شهر ما میشه گیر آورد! یعنی طرف های ما! :دی اما طرف های شما از شرکت های وایرلس بپرسی بهتره. چون پارس و صبا و.. برای نامحدود سرعت بالا نمیدن.

جواب سر بالا میدن .
مثلا :
میگن کامپیوترت ویروس داره یا مودمت خرابه ... :|

معلومه دیگه، شرکتی که یه مشت بی سواد کارمنداش باشن اینم وضعیت نتشه ! :|

دقیقاااا به منم همینو گفتن !!!
من پینگم چندوقتیه که خرابه از این time out ها هم زیاد میده
+
تو هر روم کال اف دیوتی هم که میرم بازی کیک میشم !

دلایل کندی اینترنت در کشور

n00023518-b.jpg

وجود مشكل در كابل‌ها و مسيرهاي بين‌الملل، اختلال در كابل‌هاي زيردريايي و در نهايت ملاحظات امنيتي برخي مواردي هستند كه به گفته وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات گاه موجب كندي و اختلال در اينترنت مي‌شوند.

به گزارش ایتنا رضا تقي‌پور در گفت‌وگويي با ايسنا، اظهار كرد: كندي اينترنت دلايل متعددي مي‌‌تواند داشته باشد كه در برهه‌هاي زماني مختلف به آنها اشاره شده است اما در ابتداي دولت نهم، ما پهناي باند بين‌الملل را از هفت درگاه دريافت مي‌كرديم اما اكنون تعداد اين درگاه‌ها دو برابر شده و به ۱۴ درگاه رسيده است.

به گفته او در اين ميان گاه به دلايلي ممكن است برخي درگاه‌ها با مشكلي مواجه شدند و در كابل‌هاي بين‌الملل يا در مسير منتهي به كشور، اختلالي ايجاد مي‌شود كه در اين موارد ترميم آن بخش و يا تامين پهناي آن از سوي درگاه‌هاي ديگر بين دو روز تا يك هفته زمان مي‌گيرد و همين مسئله موجب كندي اينترنت در اين مدت مي‌شود.

وزير ICT در ادامه كابل‌هاي زيردريايي و اختلالات آنها را از ديگر دلايل كندي اينترنت كشور دانست و گفت: گاه هم شاهد بوده‌ايم كه اختلالات ايجاد شده در شبكه اينترنت كشور به كابل‌هاي زيردرياي عمان برمي‌گردد كه اكنون با ايجاد يك كابل موازي زيردريايي تلاش شده است حجم مشكل در اين زمينه كم شده و بخش اعظمي از ترافيكي كه در اين زمينه و جود دارد منتقل شود.

اما تقي‌پور از ملاحظات امنيتي به عنوان يكي از ديگر از دلايل كندي اينترنت در برخي زمان‌ها ياد كرد و افزود: با توجه به حملات متعددي كه در ارتباط با اينترنت كشور صورت مي‌گيرد ما نيز گاه ناچار به تشديد ملاحظات امنيتي هستيم و اين مسئله موجب ايجاد محدوديت‌هايي در پهناي باند و سرعت اينترنت مي‌شود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or