بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

رسانه تهران 1 مگ نامحدود میرم که 5 مگ بگیرم تسته اونم میزارم به زودی
2131187574.png

این شرکت رسانه خیلی مشکوکه! پهنای باندی که قیمتش 4 یا 5 میلیون هست رو به صورت نامحدود میده دست مردم! نکنه دارن از دیش میگیرن؟ :دی

ping 4.2.2.4 -t نوب یوزر! :دی

جناب پرو یوزر ! :دی اینو که عمم میدونه ! :دی پس این پینگارو از کجام میگم ؟:دی منظورم اون چندتاییه ! :دی

---------- نوشته در 01:16 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:14 PM ارسال شده بود ----------

رسانه تهران 1 مگ نامحدود میرم که 5 مگ بگیرم تسته اونم میزارم به زودی
2131187574.png

1مگ نامحدود !!!؟؟؟ خیلی گرون میشه که ! :دی بالای 200 تومنه ماهی ! :دی

جناب پرو یوزر ! :دی اینو که عمم میدونه ! :دی پس این پینگارو از کجام میگم ؟:دی منظورم اون چندتاییه ! :دی

---------- نوشته در 01:16 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:14 PM ارسال شده بود ----------

1مگ نامحدود !!!؟؟؟ خیلی گرون میشه که ! :دی بالای 200 تومنه ماهی ! :دی

بچه میلیاردرها مگه کَکشونم میگزه؟ :| 200 تومن ماهی میدین بعد میگین کمه میرم 5 برابرشو میگیرم؟ لابد ماهی 800 900 هزار تومن؟ این حقوق بابامه! :)):(( خُِل شدم رفت! :|

جناب پرو یوزر ! :biggrin1: اینو که عمم میدونه ! :biggrin1: پس این پینگارو از کجام میگم ؟:biggrin1: منظورم اون چندتاییه ! :biggrin1:
لول احتمالا ولی armored killo نیم ساعته دان کردم هههههههه

گُم شید بابا مرفهین بی درد ازتون متنفرم! :((:((

بچه میلیاردرها مگه کَکشونم میگزه؟ :| 200 تومن ماهی میدین بعد میگین کمه میرم 5 برابرشو میگیرم؟ لابد ماهی 800 900 هزار تومن؟ این حقوق بابامه! :)):(( خُِل شدم رفت! :|

گُم شید بابا مرفهین بی درد ازتون متنفرم! :((:((
رسانه 50 مگ هم هست ولی تو کارخونه خیلی توپه

کسی این جا 256 شاتل داره اگه داره یه تستش رو با ایران واسه ما بزاره.
,
کلا اگر سرعت دانلود می خوای , همین سرویس شاتل محدود رو بکن 256 یا 512 که حداقل با idm سرعت دانلودت رو 220 ـه ,
اگر دنبال پینگ می گردی , کلا پینگ شاتل تعریفی نداره , ولی با host های ایرانی خیلی خوبه ,

آخرین ویرایش:
,
کلا اگر سرعت دانلود می خوای , همین سرویس شاتل محدود رو بکن 256 یا 512 که حداقل با imdb سرعت دانلودت رو 220 ـه ,
اگر دنبال پینگ می گردی , کلا پینگ شاتل تعریفی نداره , ولی با host های ایرانی خیلی خوبه ,

مطمعنی چون من 128 دارم سرعت دانلودم 250 است بعدا 256 سرعت دانلودش 220 تا است. در ضمن بهترین پینگ ها رو چه شرکت هایی میدن

---------- نوشته در 03:21 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:17 PM ارسال شده بود ----------

این شرکت رسانه فقط تو تهرانه؟

وضعیت صبانت

:-&:((

چرا با خارج گرفتی اون بالا begin test رو بزن بهترین پینگو برات پیدا میکنه.

---------- نوشته در 03:38 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:34 PM ارسال شده بود ----------

شاتل یه خوبی داره هدیه زیاد میده بدی یکمی کلاهبرداره:>

چرا با خارج گرفتی اون بالا begin test رو بزن بهترین پینگو برات پیدا میکنه.

---------- نوشته در 03:38 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:34 PM ارسال شده بود ----------

شاتل یه خوبی داره هدیه زیاد میده بدی یکمی کلاهبرداره:>

اره دقیقا شاتل یکم بیشتر از یکم کلاه برداره:thumbdown ولی خوب در باب کلاه برداری هدییه هم میده اما یکم کمتر از زیاد:bash:

اولین بار برای راه اندازی سرویس به زور از من 15 هزار تومان هزینه نصب گرفتن(هرچی گفتم گفتن راهی نداره باید بدی) سرویسم 14 هزار تومن بود با هزینه ی نصب زوری گفتن 30 هزار تومن بده. گفتم چرا این میشه 29 تومن گفت مالیات بر ارزش .... و خوب اینو دادیم اومدم یه گیگ ترافیک بخرم تو سایت نوشته 5 هزار تومان خودشون میگیرن 5.200 به هرحال 6 تومن دادم گفت بقیش میمونه برای سرویس ماه بعد دو هفته 1 گیگ به من اضافه کردن حالا رفتم برای ماه بعد میگه باید 14.100 بدی گفتم چرا این قدر این جا نوشته سرویس 128 محدود 13.900 تازه 800 تومن اضافه داشتم گفت باید 14.500 میدادی!!!! 400 تومن ازش کم کردیم. گفتم من که برای ترافیک 1 گیگ 800 تومن بیشتر دادم گفت 400 تومن از قبل بدهکاری داشتی! حالا گفتم اگه ماه بعد سرویس نخوام چی گفت باید 3.500 بدی خطت باقی بمونه.
خوب دیگه منم مطمعن شدم این شاتل یه کلاهبرداره:(

کلاه بردار رو هم گذرونده به من یک ماهه گفتن نامه دادیم مخابرات برای قطع سرویس نگو آخرش خودشون با یه جایی مشکل دارند که نمیان اینترنت رو قطع کنند مخابرات هم گفت بیا از خودمون بگیر .

دوستان کسی در مخابرات با مشکل تایم اوت روبرو شده ؟!
یعنی بیشتر وقتا وقتی ADSL رو روشن میکنم تا 5 یا 10 دقیقه خوب پینگ میده اما بعد از اون چراغ اینترنت روشن میمونه اما شروع میکنه به تایم اوت دادن و اینترنت کم کم سرعتش کم میشه و سپس قطع .
خواستم بدونم مشکل از منه ؟! وقتی هم زنگ میزنم میگن اینجا مشکل تایم اوت نداریم . یعنی یک روز نیست که این ADSL من تایم اوت نداشته باشه . حتی در بهترین وضعیت هم بعد از 8 9 تا پینگ یه Timed Out میده .
یک نفر کمک کنه که چطور باید من این مشکلمو حل کنم ؟!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or