رسانه تهران 1 مگ نامحدود میرم که 5 مگ بگیرم تسته اونم میزارم به زودی
![]()
این شرکت رسانه خیلی مشکوکه! پهنای باندی که قیمتش 4 یا 5 میلیون هست رو به صورت نامحدود میده دست مردم! نکنه دارن از دیش میگیرن؟
![]()
ping 4.2.2.4 -t نوب یوزر!![]()
![]()

لول احتمالا ولی armored killo نیم ساعته دان کردم ههههههههاین شرکت رسانه خیلی مشکوکه! پهنای باندی که قیمتش 4 یا 5 میلیون هست رو به صورت نامحدود میده دست مردم! نکنه دارن از دیش میگیرن؟![]()
200 تومن ماهی میدین بعد میگین کمه میرم 5 برابرشو میگیرم؟ لابد ماهی 800 900 هزار تومن؟ این حقوق بابامه! 
خُِل شدم رفت! 
جناب پرو یوزر ! :biggrin1: اینو که عمم میدونه ! :biggrin1: پس این پینگارو از کجام میگم ؟:biggrin1: منظورم اون چندتاییه ! :biggrin1:
لول احتمالا ولی armored killo نیم ساعته دان کردم هههههههه

رسانه 50 مگ هم هست ولی تو کارخونه خیلی توپهبچه میلیاردرها مگه کَکشونم میگزه؟200 تومن ماهی میدین بعد میگین کمه میرم 5 برابرشو میگیرم؟ لابد ماهی 800 900 هزار تومن؟ این حقوق بابامه!
خُِل شدم رفت!
گُم شید بابا مرفهین بی درد ازتون متنفرم!
,کسی این جا 256 شاتل داره اگه داره یه تستش رو با ایران واسه ما بزاره.
,
کلا اگر سرعت دانلود می خوای , همین سرویس شاتل محدود رو بکن 256 یا 512 که حداقل با imdb سرعت دانلودت رو 220 ـه ,
اگر دنبال پینگ می گردی , کلا پینگ شاتل تعریفی نداره , ولی با host های ایرانی خیلی خوبه ,

چرا با خارج گرفتی اون بالا begin test رو بزن بهترین پینگو برات پیدا میکنه.
---------- نوشته در 03:38 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:34 PM ارسال شده بود ----------
شاتل یه خوبی داره هدیه زیاد میده بدی یکمی کلاهبرداره![]()