بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

بچه میلیاردرها مگه کَکشونم میگزه؟ :| 200 تومن ماهی میدین بعد میگین کمه میرم 5 برابرشو میگیرم؟ لابد ماهی 800 900 هزار تومن؟ این حقوق بابامه! :)):(( خُِل شدم رفت! :|

گُم شید بابا مرفهین بی درد ازتون متنفرم! :((:((
مسعود اگه میخوای از دست نتم راحت شی و من مثل خودت بشم دعا کن مشهد قبول شم ! :دی

مطمعنی چون من 128 دارم سرعت دانلودم 250 است بعدا 256 سرعت دانلودش 220 تا است. در ضمن بهترین پینگ ها رو چه شرکت هایی میدن

---------- نوشته در 03:21 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:17 PM ارسال شده بود ----------

این شرکت رسانه فقط تو تهرانه؟

نه , راستش رو بخوای مطمن نیستم , شاید حق با شما باشه .

بله .

اولین بار برای راه اندازی سرویس به زور از من 15 هزار تومان هزینه نصب گرفتن(هرچی گفتم گفتن راهی نداره باید بدی) سرویسم 14 هزار تومن بود با هزینه ی نصب زوری گفتن 30 هزار تومن بده. گفتم چرا این میشه 29 تومن گفت مالیات بر ارزش .... و خوب اینو دادیم اومدم یه گیگ ترافیک بخرم تو سایت نوشته 5 هزار تومان خودشون میگیرن 5.200 به هرحال 6 تومن دادم گفت بقیش میمونه برای سرویس ماه بعد دو هفته 1 گیگ به من اضافه کردن حالا رفتم برای ماه بعد میگه باید 14.100 بدی گفتم چرا این قدر این جا نوشته سرویس 128 محدود 13.900 تازه 800 تومن اضافه داشتم گفت باید 14.500 میدادی!!!! 400 تومن ازش کم کردیم. گفتم من که برای ترافیک 1 گیگ 800 تومن بیشتر دادم گفت 400 تومن از قبل بدهکاری داشتی! حالا گفتم اگه ماه بعد سرویس نخوام چی گفت باید 3.500 بدی خطت باقی بمونه.
خوب دیگه منم مطمعن شدم این شاتل یه کلاهبرداره
yahoo_2.gif

باو منظورش از ایکه 3.5 بدی خطت باقی بمونه اینه که خط ـت رو از سرویس خارج نکنن

آخرین ویرایش:
باو منظورش از ایکه 3.5 بدی خطت باقی بمونه اینه که خط ـت رو از سرویس خارج نکنن

خطم رو از سرویس خارج نکنن یعنی اگر ماهی هم نخوام اینترنت استفاده کنم برای خارج نشدن از سرویس باید 3.500 بدم!

---------- نوشته در 07:16 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:12 PM ارسال شده بود ----------

ولی خدایی با 128 پینگش خوبه چه برسه به 256 و 512 و .... اختلاف قیمتشون هم کمه.
2161241220.png

پارس آنلاین یه چیزیش شده !! :d باید برقصم :d !! ظاهرا تغییر ساعت کار ساز بوده ، یا هم پهنای باند رو افزایش داده !! :d

سرعت شبانه شده 140-160 روزانه شده 200-250 :d !! تا 3 روز دیگه اگه همینطور موندگار بود ، اون خونه هم پارس آنلاین میگیرم :d !!

اولین بار برای راه اندازی سرویس به زور از من 15 هزار تومان هزینه نصب گرفتن(هرچی گفتم گفتن راهی نداره باید بدی) سرویسم 14 هزار تومن بود با هزینه ی نصب زوری گفتن 30 هزار تومن بده. گفتم چرا این میشه 29 تومن گفت مالیات بر ارزش .... و خوب اینو دادیم اومدم یه گیگ ترافیک بخرم تو سایت نوشته 5 هزار تومان خودشون میگیرن 5.200 به هرحال 6 تومن دادم گفت بقیش میمونه برای سرویس ماه بعد دو هفته 1 گیگ به من اضافه کردن حالا رفتم برای ماه بعد میگه باید 14.100 بدی گفتم چرا این قدر این جا نوشته سرویس 128 محدود 13.900 تازه 800 تومن اضافه داشتم گفت باید 14.500 میدادی!!!! 400 تومن ازش کم کردیم. گفتم من که برای ترافیک 1 گیگ 800 تومن بیشتر دادم گفت 400 تومن از قبل بدهکاری داشتی! حالا گفتم اگه ماه بعد سرویس نخوام چی گفت باید 3.500 بدی خطت باقی بمونه.
خوب دیگه منم مطمعن شدم این شاتل یه کلاهبرداره:(

من در این حد نمدانستم اما اینطوری که شما میگی اقا مهرشاد پس چه عرض کنم بگو شرکت هرمی که سرویس اینترنت میده به مردم:bash:

---------- نوشته در 07:25 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:21 PM ارسال شده بود ----------

دوستان کسی در مخابرات با مشکل تایم اوت روبرو شده ؟!
یعنی بیشتر وقتا وقتی ADSL رو روشن میکنم تا 5 یا 10 دقیقه خوب پینگ میده اما بعد از اون چراغ اینترنت روشن میمونه اما شروع میکنه به تایم اوت دادن و اینترنت کم کم سرعتش کم میشه و سپس قطع .
خواستم بدونم مشکل از منه ؟! وقتی هم زنگ میزنم میگن اینجا مشکل تایم اوت نداریم . یعنی یک روز نیست که این ADSL من تایم اوت نداشته باشه . حتی در بهترین وضعیت هم بعد از 8 9 تا پینگ یه Timed Out میده .
یک نفر کمک کنه که چطور باید من این مشکلمو حل کنم ؟!

البته مخابرات گه گداری مشگل داره ولی نه هر روز اونم بعد 9 یا 8 تا پینگ خوب ببخشید شما تکیوزره ای؟!! :-/ cmd داری!؟ همون صفحه سیاهه. اگه داری بگو تا راهنماییت کنم;)

البته مخابرات گه گداری مشگل داره ولی نه هر روز اونم بعد 9 یا 8 تا پینگ خوب ببخشید شما تکیوزره ای؟!! :-/ cmd داری!؟ همون صفحه سیاهه. اگه داری بگو تا راهنماییت کنم;)

من با CMD پینگ 4.2.2.4 میگیرم که اینطور تایم اوت داره دیگه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or