qozmyox
کاربر سایت
اینارا ول کن من چه کار کنم ترسفر ریتم بره بالا( سرعت دانلود)
اگر به طور کلی میگید که فقط از دست ISP برمیاد . اگر منظورتون همین الان موقع دانلوده ، باید از IDM استفاده کنید که تاثیر داره تا حدودی
اینارا ول کن من چه کار کنم ترسفر ریتم بره بالا( سرعت دانلود)
اينترنت مشکلات ساختاري دارد
رئيس کميته فناوريهاي نوين مجلس شوراي اسلامي به مهر گفت: يکي از مشکلات اينترنت مشکلات ساختاري است و بايد چند اپراتور سرمايه دار و بزرگ اين مساله را از نظر قيمت سر و سامان دهند.
وي با تاکيد براينکه مديريت هزينه در اين فضا بسيار سخت است و رقابت خيلي شفاف نخواهد بود، ادامه داد: بايد به تعداد هر خانوار ايراني يک خط ADSL وجود داشته باشد و با فرض اينکه 15 ميليون خانوار در ايران وجود دارد بايد براي هر خانوار يک خط اينترنت پرسرعت با قيمت ماهانه 10 هزار تومان راه اندازي کنيم که اين امر نيازمند سرمايه گذاري کلان است که مي تواند سالانه حدود 1800 ميليارد تومان براي شرکت ارائه دهنده اينترنت سودآوري داشته باشد.

اگر به طور کلی میگید که فقط از دست ISP برمیاد . اگر منظورتون همین الان موقع دانلوده ، باید از IDM استفاده کنید که تاثیر داره تا حدودی
نميدانم چه كار كنم؟
پیشگامان شبانه زیاد دانلود کنیم رو سرعت تو روزانه تاثیر داره؟ همون داستان Fair usage؟
کسی از پیشگامان تو شرق تهران استفاده میکنه؟
نه دادش من کامپیوتر میخونه رفت مخابرات بهش دادن امد تو خونه زدن ماهم استفاده میکنیم:d راستی منم ترنسفر ریتم امده پایینشده 5 کیلوبایت تو ثانیه قبلا بود 45 کیلوبایت تو ثانیه.
بله من 1 مگ پیشگامان دارم سرعت شبانه ام شدیدا اومده پایین
تو روز سرعت 200 تا 260 متغیره
شبانه هم اولاش همین قدر بود ولی الان رسیده به 50 تا 60
ماله من که نیست... ولی فیک هم نیست
![]()
فیک نیست احیانا ؟! :d
1_ من سمت پاسدارانمممنون امیر جان.
1-شما شرق تهرانی؟
2-مودم D-link میخوره بهشون؟
3-شبانه که قاعدتا مثکه باید 1/3 سرعت روزانه باشه. همینم خیلی بد نیست، البته واسه من که 128 دارم الان!
4- واسه سرعت بالاتر دادن خیلی گیر و دردسر دارن؟ نامه از شرکت ببرم کافیه؟
5- مودم خریدی ازشون؟ چی گرفتی؟
6- استفاده معمولی بکنی، ماهانه چقدر ترافیک مصرف میکنی؟
7- سر ترافیک باهاشون به مشکل خوردی؟ مثلا من با پارس آنلاین یک و نیم گیگ اختلاف داشتیم که اونا میگفتن بیشتر مصرف کردی ولی من خودم مصرف ام رو اندازه میگرفتم واینطور نبود.
8- پیشتیبانیش چطوره؟