بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

اينترنت مشکلات ساختاري دارد
رئيس کميته فناوريهاي نوين مجلس شوراي اسلامي به مهر گفت: يکي از مشکلات اينترنت مشکلات ساختاري است و بايد چند اپراتور سرمايه دار و بزرگ اين مساله را از نظر قيمت سر و سامان دهند.
وي با تاکيد براينکه مديريت هزينه در اين فضا بسيار سخت است و رقابت خيلي شفاف نخواهد بود، ادامه داد: بايد به تعداد هر خانوار ايراني يک خط ADSL وجود داشته باشد و با فرض اينکه 15 ميليون خانوار در ايران وجود دارد بايد براي هر خانوار يک خط اينترنت پرسرعت با قيمت ماهانه 10 هزار تومان راه اندازي کنيم که اين امر نيازمند سرمايه گذاري کلان است که مي تواند سالانه حدود 1800 ميليارد تومان براي شرکت ارائه دهنده اينترنت سودآوري داشته باشد.

جــــدا !؟ نـــــــه بــا بــا !!! :-o

فقط بلدن حرف بزنن :|

اگر به طور کلی میگید که فقط از دست ISP برمیاد . اگر منظورتون همین الان موقع دانلوده ، باید از IDM استفاده کنید که تاثیر داره تا حدودی

از idm استفاده ميكنم و دانلود منيجر كه وقتي دانلد ميكني با idm اونجا مينويسه ترسفر ريت: ٥ كيلوبايت در ثانيه./:) نميدانم چه كار كنم؟:-?

پیشگامان شبانه زیاد دانلود کنیم رو سرعت تو روزانه تاثیر داره؟ همون داستان Fair usage؟

کسی از پیشگامان تو شرق تهران استفاده میکنه؟

بله من 1 مگ پیشگامان دارم سرعت شبانه ام شدیدا اومده پایین
تو روز سرعت 200 تا 260 متغیره
شبانه هم اولاش همین قدر بود ولی الان رسیده به 50 تا 60

نه دادش من کامپیوتر میخونه رفت مخابرات بهش دادن امد تو خونه زدن ماهم استفاده میکنیم:d راستی منم ترنسفر ریتم امده پایین:(( شده 5 کیلوبایت تو ثانیه قبلا بود 45 کیلوبایت تو ثانیه.

منم نرم افزار(کارشناسی) میخونم ولی هر کاری کردم با کارت دانشچویی ندادن !

بله من 1 مگ پیشگامان دارم سرعت شبانه ام شدیدا اومده پایین
تو روز سرعت 200 تا 260 متغیره
شبانه هم اولاش همین قدر بود ولی الان رسیده به 50 تا 60

ممنون امیر جان.

1-شما شرق تهرانی؟

2-مودم D-link میخوره بهشون؟

3-شبانه که قاعدتا مثکه باید 1/3 سرعت روزانه باشه. همینم خیلی بد نیست، البته واسه من که 128 دارم الان!

4- واسه سرعت بالاتر دادن خیلی گیر و دردسر دارن؟ نامه از شرکت ببرم کافیه؟

5- مودم خریدی ازشون؟ چی گرفتی؟

6- استفاده معمولی بکنی، ماهانه چقدر ترافیک مصرف میکنی؟

7- سر ترافیک باهاشون به مشکل خوردی؟ مثلا من با پارس آنلاین یک و نیم گیگ اختلاف داشتیم که اونا میگفتن بیشتر مصرف کردی ولی من خودم مصرف ام رو اندازه میگرفتم واینطور نبود.

8- پیشتیبانیش چطوره؟

2140099387.png

سلام دوستان من میخاهم سرویسم رو عوض کنم و یک سرویس 2mg محدود به ماهی 5gb بگیرم.
نکته:پینگم برام خیلی مهمه.
1:وایرلس بگیرم یا adsl
2:در وایرلس i-net بهتره یا پاسارگاد؟.به خصوص از نظر پینگ
3:" adsl افرانت بهتره یا عصر انتقال داده ها و یا فن اوا؟.به خصوص از نظر پینگ
(دیروز زنگ زدم به پاسارگاد گفتن به کاربر خانگی سرویس نمیدن)
برای واحد ما که تو یه ساختمان 5 طبقه ای واطرافشم تا شعاع 10-20 متری ساختمان بلندی نیست امکان برقراری وایرلس هست و هزینه های وایرس مثل انتن و سوییچ چقدر میشه؟(ساختمان هم اطراف فلکه دوم صادقیه است)

فیک نیست احیانا ؟! :d

این تست معتبر و مربوط به یک شرکت هلندی هست.
اگه دقت کنید خود تست گفته از 99% کاربران هلندی سرعتش بیشتر هست! این یعنی هیچ کاربر خانگی در کشور هلند این سرعت رو نداره.
متوسط سرعت اینترنت در کشور هلند 27 مگابیت هست! یعنی سرعت دانلودی برابر 3000 کیلوبایت دارند نه 117 هزار کیلوبایت!

ممنون امیر جان.

1-شما شرق تهرانی؟

2-مودم D-link میخوره بهشون؟

3-شبانه که قاعدتا مثکه باید 1/3 سرعت روزانه باشه. همینم خیلی بد نیست، البته واسه من که 128 دارم الان!

4- واسه سرعت بالاتر دادن خیلی گیر و دردسر دارن؟ نامه از شرکت ببرم کافیه؟

5- مودم خریدی ازشون؟ چی گرفتی؟

6- استفاده معمولی بکنی، ماهانه چقدر ترافیک مصرف میکنی؟

7- سر ترافیک باهاشون به مشکل خوردی؟ مثلا من با پارس آنلاین یک و نیم گیگ اختلاف داشتیم که اونا میگفتن بیشتر مصرف کردی ولی من خودم مصرف ام رو اندازه میگرفتم واینطور نبود.

8- پیشتیبانیش چطوره؟
1_ من سمت پاسدارانم
2_تو سایتشون بری مودم های تایید شده رو گذاشتن خود من asus دارم
3_...
4_من حتی نامه هم ندادم یا کارت دانشجویی خیلی راحت قبول کردن بدون حتی یک سوال
5_نه خودم از بیرون گرفتم
6_اوایل سرویس ماهی دو گیگ رو گرفته بودم + شبانه رایگان یه نیم سالی به همین منوال گذشت ولی ادم بعد یه مدت معتاد اینترنت میشه الان ماهی 4 گیگ میگیرم باز گاهی وقتا کم میارم
7_خیر
8_معمولی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or