خب من امتحان کردم جواب داداین پست مثله نقاشی منالیزاس اصلا معلوم نیست شوخیه جدیه چی هست اصلا من هرچی میخونم بیشتر هنگمیکنم شرمنده بابت اسپم
. بیشتر یاد اون حرف مسعود افتادم میگفت خارجی کابل رو میزنن به کف قالی و فرش و موکت کلا هر چی روشن . اینقدر سرعت زیاده از تو همون گرد و خاک روشون یه 5 6 مگ اینترنت میشه گرفت
.Jesus you are doing it wrongی خدا ببین کجا زندگی میکنیم![]()

من با کارت دانشجویی هر کاری کردم بهم ندادن !512 روزی میشه 5 گیگ دان کرد
من از آموزش پرورش گرفتم
خواستن 256 بدن یه خورده محکم صحبت کردم رفتم پیش رئیس مرکز نامه رو بفرسته مخابرات
البته منطقه با منطقه مخابراتی فرق می کنه !
پینگ بین 100 تا 200 خوبه دیگه! 2 ماه یه بار 50 میدی خوب
!
این پست کاملا طبیعیهیه روشی تو اینرنت پیدا کردم جواب داد
شاید قدیمی باشه
:کابل مودمو خم کنید، اینترنت پشت سیم جمع میشه ...بعد یهو ولش کنین!
اینترنت با فشارمیاد تو مودمتون حالشو می برید
تذکر : سیمو زیاد نگه ندارید ممکنه اینترنت فشارش خیلی زیاد شه ,بترکه کف اتاقتون اینترنتی شه!!!!!!!!!
کمک:
اینترنت من خیلی سرعتش کمه من 15 دقیقست کابلو خم کردم ولی اینترنتم هنوز جم نشده,حالا چیکارش کنم؟
اگه کسی میدونه جواب بده
اره منم256 رو از رئیس مرکز رفتم گرفتم ! کارمنده الاغ جواب نمیدن !! هی میگن نمیشه و فلان !512 روزی میشه 5 گیگ دان کرد
من از آموزش پرورش گرفتم
خواستن 256 بدن یه خورده محکم صحبت کردم رفتم پیش رئیس مرکز نامه رو بفرسته مخابرات
البته منطقه با منطقه مخابراتی فرق می کنه !
پینگ بین 100 تا 200 خوبه دیگه! 2 ماه یه بار 50 میدی خوب
!![]()
تو اصلا با من حرف نزن.. مردک
منطقه 1 و 2 ـی برو رسانه بگیر
-
بله با کارت دانشجویی نمی دن باید نامه از یه قبرستونی بگیری!
کارت دانشجویی؟ واقعا مشکل اینه؟ نوی این مملکت مگه کسی هست که دانشجو نباشه؟ اونم ماشالله دانشگاه آزاد و رشته های مهندسیش که شرط قبولیش حضور در سر جلسه امتحان هست و بس!
خود مخابراط که الان به سپاه واگذار شده داره سرعت های 2 تا 5 مگ حتی 10 مگ رو به اسم سرویس های 128 و 256 میده دست مردم اونوخ میگن ما طبق قانون سرعت 128 بالاتر نمیدیم! یعنی دارن رسما سر خودشونم کلاه میذارن! واقعا کجای دنیا داریم زندگی میکنم؟
به پست تریت ترین و منفور ترین مردم دنیا هم که تبدیل شدیم الحمد الله! دیگه باید خجالت بکشی توی یه فروم خارجی بگی از ایران هستی! اونها هم میگن kidding me? مگه ایران اینترنت داره؟ هنوز فکر میکنن داریم با الاغ مسافرت های بین شهری انجام میدیم!
مشکل اینترنت ما هیچگاه حل نخواهد شد تا اون پیرسگ گور به گور بشه و یه پیر سگ دیگه جایگزین نشه! گرفتین که کی رو میگم؟
من که 512 مخابراتم داره ردیف میشه. امروز فکر کنم دیگه وصل بشه. دلم لک زده برا یه دست بتل 3.تو اصلا با من حرف نزن.. مردک
منطقه 1 و 2 ـی برو رسانه بگیر
-
بله با کارت دانشجویی نمی دن باید نامه از یه قبرستونی بگیری!