بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

این پست مثله نقاشی منالیزاس اصلا معلوم نیست شوخیه جدیه چی هست اصلا من هرچی میخونم بیشتر هنگ
:-/
میکنم شرمنده بابت اسپم
خب من امتحان کردم جواب داد :p . بیشتر یاد اون حرف مسعود افتادم میگفت خارجی کابل رو میزنن به کف قالی و فرش و موکت کلا هر چی روشن . اینقدر سرعت زیاده از تو همون گرد و خاک روشون یه 5 6 مگ اینترنت میشه گرفت :| .

---------- نوشته در 12:49 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:49 AM ارسال شده بود ----------

ی خدا ببین کجا زندگی میکنیم
:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|
Jesus you are doing it wrong :>

---------- نوشته در 12:52 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:49 AM ارسال شده بود ----------

اینم تست من نگن اسپمه :d :
1428142564.png

Last edited by a moderator:
512 روزی میشه 5 گیگ دان کرد

من از آموزش پرورش گرفتم

خواستن 256 بدن یه خورده محکم صحبت کردم رفتم پیش رئیس مرکز نامه رو بفرسته مخابرات

البته منطقه با منطقه مخابراتی فرق می کنه !

پینگ بین 100 تا 200 خوبه دیگه :| ! 2 ماه یه بار 50 میدی خوب :| !
من با کارت دانشجویی هر کاری کردم بهم ندادن !

یه روشی تو اینرنت پیدا کردم جواب داد
شاید قدیمی باشه
:کابل مودمو خم کنید، اینترنت پشت سیم جمع میشه ...بعد یهو ولش کنین!
اینترنت با فشارمیاد تو مودمتون حالشو می برید
تذکر : سیمو زیاد نگه ندارید ممکنه اینترنت فشارش خیلی زیاد شه ,بترکه کف اتاقتون اینترنتی شه!!!!!!!!!:p
کمک:
اینترنت من خیلی سرعتش کمه من 15 دقیقست کابلو خم کردم ولی اینترنتم هنوز جم نشده,حالا چیکارش کنم؟
اگه کسی میدونه جواب بده
این پست کاملا طبیعیه
از سرعت نت ایران ادم به این روزم میوفته
بعضی وقتا که ادم به در بسته میخوره یه کارایی رو میکنه و انجام میده که خودش باورشون نداره ولی امیدواره جواب بده :d
512 روزی میشه 5 گیگ دان کرد

من از آموزش پرورش گرفتم

خواستن 256 بدن یه خورده محکم صحبت کردم رفتم پیش رئیس مرکز نامه رو بفرسته مخابرات

البته منطقه با منطقه مخابراتی فرق می کنه !

پینگ بین 100 تا 200 خوبه دیگه
yahoo_22.gif
! 2 ماه یه بار 50 میدی خوب
yahoo_22.gif
!
اره منم256 رو از رئیس مرکز رفتم گرفتم ! کارمنده الاغ جواب نمیدن !! هی میگن نمیشه و فلان !
من با 256 تو سرور ایرانیای mw3,2 پینگم 60 و80 بود تو خارجیا 180 و200 و اینا
منم باید پیگیرش بشم
tnx

آخرین ویرایش:
اینطور که از صحبتهای دوستان متوجه شدم بهترین ارائه دهنده اینترنت مخابرات هست...من نوابم...چندسالی میشه که مخابرات میگه اینجارو پوشش نمیده...وایرلس دارم..پینگشم خوبه...ولی هزینش زیاده.

مخابرات به خاطر نامحدودیش و پینگ خوبش و قیمتش خوب هست و گرنه چنگی به دل نمیزنه !
مثلا من با 256 روز 2 گیگو خورده ای میگیرم در حالی که جای دیگه تنها برا این حجم باید 10 تومن بدم !
با این وضع گند اینترنت ایران بهترین و کم هزینه ترین انتخاب مخابراته

تو اصلا با من حرف نزن :| .. مردک :دی منطقه 1 و 2 ـی برو رسانه بگیر

-

بله با کارت دانشجویی نمی دن باید نامه از یه قبرستونی بگیری :دی !

آقا برای من یه دونه از اون نامه های که برای خودت گیر اوردی برای منم می گیری ؟متنظر جوابم ؟!!!

کارت دانشجویی؟ واقعا مشکل اینه؟ نوی این مملکت مگه کسی هست که دانشجو نباشه؟ اونم ماشالله دانشگاه آزاد و رشته های مهندسیش که شرط قبولیش حضور در سر جلسه امتحان هست و بس!
خود مخابراط که الان به سپاه واگذار شده داره سرعت های 2 تا 5 مگ حتی 10 مگ رو به اسم سرویس های 128 و 256 میده دست مردم اونوخ میگن ما طبق قانون سرعت 128 بالاتر نمیدیم! یعنی دارن رسما سر خودشونم کلاه میذارن! واقعا کجای دنیا داریم زندگی میکنم؟
به پست تریت ترین و منفور ترین مردم دنیا هم که تبدیل شدیم الحمد الله! دیگه باید خجالت بکشی توی یه فروم خارجی بگی از ایران هستی! اونها هم میگن kidding me? مگه ایران اینترنت داره؟ هنوز فکر میکنن داریم با الاغ مسافرت های بین شهری انجام میدیم!
مشکل اینترنت ما هیچگاه حل نخواهد شد تا اون پیرسگ گور به گور بشه و یه پیر سگ دیگه جایگزین نشه! گرفتین که کی رو میگم؟

کارت دانشجویی؟ واقعا مشکل اینه؟ نوی این مملکت مگه کسی هست که دانشجو نباشه؟ اونم ماشالله دانشگاه آزاد و رشته های مهندسیش که شرط قبولیش حضور در سر جلسه امتحان هست و بس!
خود مخابراط که الان به سپاه واگذار شده داره سرعت های 2 تا 5 مگ حتی 10 مگ رو به اسم سرویس های 128 و 256 میده دست مردم اونوخ میگن ما طبق قانون سرعت 128 بالاتر نمیدیم! یعنی دارن رسما سر خودشونم کلاه میذارن! واقعا کجای دنیا داریم زندگی میکنم؟
به پست تریت ترین و منفور ترین مردم دنیا هم که تبدیل شدیم الحمد الله! دیگه باید خجالت بکشی توی یه فروم خارجی بگی از ایران هستی! اونها هم میگن kidding me? مگه ایران اینترنت داره؟ هنوز فکر میکنن داریم با الاغ مسافرت های بین شهری انجام میدیم!
مشکل اینترنت ما هیچگاه حل نخواهد شد تا اون پیرسگ گور به گور بشه و یه پیر سگ دیگه جایگزین نشه! گرفتین که کی رو میگم؟

یه لیوان آب خنک بزن بالا !

سلام دوستان
من بعد از ۲ سال سر و کله زدن با تمامی شرکتها و انواع اینترنت (وایمکس،ای دی اس ال،وایرلس و .... ) تونستم یه اینترنت بگیرم و از شر هرچی لگ و آپلود کم و پینگ بالا خلاص بشم
اینم عکسش :

سلام دوستان
من بعد از ۲ سال سر و کله زدن با تمامی شرکتها و انواع اینترنت (وایمکس،ای دی اس ال،وایرلس و .... ) تونستم یه اینترنت بگیرم و از شر هرچی لگ و آپلود کم و پینگ بالا خلاص بشم
اینم عکسش :

محدوده :| ؟! فن آوا ؟!

لول !

الان من دیگه محدود رو حتی نگاهم نمی کنم

مگر انقدر شرکت خوب سراغ دارم !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or