بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

دوستان اصفهان نشین ...
اینترنت مخابرات کیفیتش چطوره؟ پینگش مناسبه؟
اصفهان خدا روشکر بهترین اینترنت ایران رو داره فقط نرو پیش پارس آنلاین و صبانت و شاتل . ببین این شرکت های خصوصی چطوری هستن و اینم بگم . 1 نفر از اصفهان میشناسم پینگ با 4.2.2.4 روی 120 میچرخه و مخابرات هم داره . اگرم خیلی برات پینگ مهمه میتونی یه سر به اسپادانا که کابر محترم : Signal همیشه تست میزاشتن و حتی اکانت بازی هم بهش دادت پینگ گرفت با یه سرور تو فرانکفورت آلمان پینگش حتی 92 بود . خود دانی دیگه .

کاربر Signal رو من قبلا باهاش یه صحبتی داشتم، شرایطش واقعا ویژه ـست، یعنی اون چیزی که داره فقط گیر خودش میاد ظاهرا :d
من از فن آوا استفاده میکردم قبلا، کاملا هم راضی بودم، با سرورای آلمان پینگش رو 150 بود، واقعا کیفیت مناسبی داشت، الانم میخوام کلا بدونم وضعیت نت مخابرات چطوره؟ اگه مخابرات در حد فن آوا نبود، از همون فن آوا میگیرم

سلام

کسی میدونه سرویس های حجمی داتک، شبا سرعتش چقدر افت میکنه؟ مثلا 512 حجمی، شبا با چقدر میگیره؟

من الان واسه 128 نامحدود ماهی نزدیک 40 تومن میدم و تو فکر این بودم 512 حجمی بگیرم ولی به شرط اینکه شبا بشه حداقل با 30 دانلود کنه.

در کل کسی با منطقه مخابراتی تندگویان سرویس خوبی داره پیشنهاد بده؟ 128 دیگه قابل تحمل نیست، البته کیفیت داتک خیلی خوب بوده این همه مدت که داشتم، همیشه سرعتش رو 15 بوده واقعا و کم و زیاد نداره ولی خوب 128 نامحدود با این قیمت ظلمه.

کاربر Signal رو من قبلا باهاش یه صحبتی داشتم، شرایطش واقعا ویژه ـست، یعنی اون چیزی که داره فقط گیر خودش میاد ظاهرا :d
من از فن آوا استفاده میکردم قبلا، کاملا هم راضی بودم، با سرورای آلمان پینگش رو 150 بود، واقعا کیفیت مناسبی داشت، الانم میخوام کلا بدونم وضعیت نت مخابرات چطوره؟ اگه مخابرات در حد فن آوا نبود، از همون فن آوا میگیرم
الان اگر من خودمم از خود مخابرات اصفهان میگرفتم بازم نمیتونستم اطلاعات درستی بدم چونکه اینترنت ایران واقعا معلوم نیست توش چه خبره هر روز با یه سازی میرقصه :d . اگر فن آوا خوبه بی خیال شو . ولی اگر تعرفه های مخابراتش بهتره خوب یه امتحان کن ;) . اینجا هم تک و توکی مخابراتی و اصفحهانی هستن . بین دوست و رفیقات کسی مخابرات نداره بپرسی ؟ من یکی از دوستام خود اصفهان زندگی میکنه اگر دوباره ببینمش تو Team Speak ازش میپرسم .

الان اگر من خودمم از خود مخابرات اصفهان میگرفتم بازم نمیتونستم اطلاعات درستی بدم چونکه اینترنت ایران واقعا معلوم نیست توش چه خبره هر روز با یه سازی میرقصه :d . اگر فن آوا خوبه بی خیال شو . ولی اگر تعرفه های مخابراتش بهتره خوب یه امتحان کن ;) . اینجا هم تک و توکی مخابراتی و اصفحهانی هستن . بین دوست و رفیقات کسی مخابرات نداره بپرسی ؟ من یکی از دوستام خود اصفهان زندگی میکنه اگر دوباره ببینمش تو Team Speak ازش میپرسم .
مرسی، البته واسه اول مهر میخوام، تا اون موقع فرصت دارم تصمیم بگیرم، یه کم پرس و جو میکنم
ممنون میشم جوابشو بهم بدی

یکی یه isp خوب برای سرویس نامحدود معرفی کنه فقط هم برای دانلود میخوام . خسته شدم از این سرویس های حجمی جدیدا ماهی 40 گیگ هم میگیرم زود تموم میشه 8-|

در کل 150 200 ولی تا آخر عمرت اینترنت تضمین شده داری :) .

ADSL فکر نکنم داشته باشه یا من ندیدم . اگر نمیتونی هزینه وایرلس بدی اگر ADSL داشت بگیر ;)
اینم شانس ما
وایرلس رو که گفت فعلا نمیدیم adsl رو هم گفت منطقه شما پورت خالی نداریم !!!!!!!!
خلاصه صبا رو نگه داشتم برای خط دومم فن آوا گرفتم

من تازگیا از شر صبانت خلاص شدم و از اینجا وایرلس گرفتم!
راضیم ولی سرعتش زیاد خوب نیست (50-60 کیلو برای 256 نامحدود) پینگش 160-200 کلا ok ـه ...
ولی یه مشکل دارم اینکه حتما باید لاگین کنم ! زنگ زدم گفتم نمیشه بردارین میگه نه! راست میگه یا میشه؟!
مرسی

سوال قبلی ما رو که کسی جواب نداد، حالا این پیشگامان که شما میگید همین پیشگامان توسعه ارتباطات - PAP: Iranian Private Access Provider هستش؟ آخه یه پیشگامان صدف فولان هم هستش (که فک کنم Reseller ـه این عموهاست).

کسی تو تندگویان از اینا داشته؟ شبانشون چطوره رو سرویس 1024 ؟

ممنون.

دوستان من 4 روز از قراردادم با Parsonline مونده ، دیشب قرار داد رو تمدید کردم ولی تا الان هنوز تمدید نشده !
یعنی من به صورت اینترنتی قرارداد رو تمدید کردم ، سایت هم تایید کرد ایمیل تایید هم برام اومد ولی هنوز تمدید نشده و هنوز همون 4 روز قبلی هست ! کسی از دوستان تا حالا با همچین مشکلی برخورده !!؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or