اصفهان خدا روشکر بهترین اینترنت ایران رو داره فقط نرو پیش پارس آنلاین و صبانت و شاتل . ببین این شرکت های خصوصی چطوری هستن و اینم بگم . 1 نفر از اصفهان میشناسم پینگ با 4.2.2.4 روی 120 میچرخه و مخابرات هم داره . اگرم خیلی برات پینگ مهمه میتونی یه سر به اسپادانا که کابر محترم : Signal همیشه تست میزاشتن و حتی اکانت بازی هم بهش دادت پینگ گرفت با یه سرور تو فرانکفورت آلمان پینگش حتی 92 بود . خود دانی دیگه .دوستان اصفهان نشین ...
اینترنت مخابرات کیفیتش چطوره؟ پینگش مناسبه؟
الان اگر من خودمم از خود مخابرات اصفهان میگرفتم بازم نمیتونستم اطلاعات درستی بدم چونکه اینترنت ایران واقعا معلوم نیست توش چه خبره هر روز با یه سازی میرقصه :d . اگر فن آوا خوبه بی خیال شو . ولی اگر تعرفه های مخابراتش بهتره خوب یه امتحان کنکاربر Signal رو من قبلا باهاش یه صحبتی داشتم، شرایطش واقعا ویژه ـست، یعنی اون چیزی که داره فقط گیر خودش میاد ظاهرا :d
من از فن آوا استفاده میکردم قبلا، کاملا هم راضی بودم، با سرورای آلمان پینگش رو 150 بود، واقعا کیفیت مناسبی داشت، الانم میخوام کلا بدونم وضعیت نت مخابرات چطوره؟ اگه مخابرات در حد فن آوا نبود، از همون فن آوا میگیرم
. اینجا هم تک و توکی مخابراتی و اصفحهانی هستن . بین دوست و رفیقات کسی مخابرات نداره بپرسی ؟ من یکی از دوستام خود اصفهان زندگی میکنه اگر دوباره ببینمش تو Team Speak ازش میپرسم .مرسی، البته واسه اول مهر میخوام، تا اون موقع فرصت دارم تصمیم بگیرم، یه کم پرس و جو میکنمالان اگر من خودمم از خود مخابرات اصفهان میگرفتم بازم نمیتونستم اطلاعات درستی بدم چونکه اینترنت ایران واقعا معلوم نیست توش چه خبره هر روز با یه سازی میرقصه :d . اگر فن آوا خوبه بی خیال شو . ولی اگر تعرفه های مخابراتش بهتره خوب یه امتحان کن. اینجا هم تک و توکی مخابراتی و اصفحهانی هستن . بین دوست و رفیقات کسی مخابرات نداره بپرسی ؟ من یکی از دوستام خود اصفهان زندگی میکنه اگر دوباره ببینمش تو Team Speak ازش میپرسم .
اینم شانس مادر کل 150 200 ولی تا آخر عمرت اینترنت تضمین شده داری.
ADSL فکر نکنم داشته باشه یا من ندیدم . اگر نمیتونی هزینه وایرلس بدی اگر ADSL داشت بگیر![]()
کدوم وایرلس؟پیشگامان هم چنگی به دل نمی زنه !
منطقه 1 یا 2 باشید به نفعتونه ... یه Wireless خوب اونجا هست !
کدوم وایرلس؟