بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

2131187574.png
آقا شما ها هم بلدید فقط هر دو ثانیه یک بار یک اسپید تست بزارید تا اشک ما در بیاد؟؟)x :دی
اگه اینطوریه منم به رخ میکشم:دی این 128 شاتله سرعت توی ساعات رایگان و غیر رایگان ثابت هست دلتون بسوزه :دی:دی:دی
250 کیلوبایته همیشه 300 تا هم میره
2131310493.png

من الان 1 هفته هست همه کارام با چیز شکن شده اصلا بیشتر سایتهارو نمیتونم باز کنم حتما میلهارو کس دیگه ای هم این مشکل رو داره
من پارس انلابن دارم حالا میخوام عوض کنم بیشتر کارام هم وبگردی و بازیهای انلاین هست چه ای اس پی رو پیشنهاد میدید تو تهران
میخوام لگ نداشته باشم و راحت بشه سایتهارو باز کرد.. وایرلس برای بازیهای انلاین خوب هست ؟ چون تاحالا نداشتم
لطفا راهنمایی کنید از کجا سرویس بگیرم دانلود برام مهم نیست فقط کیفیت مهمه.. بابا چرا اینجوری شده این اینترنت
اون اینترنت چمدونی هم نیومد ... پارس انلاین افتضاح شده...

تست های شرکت رسانه همش fake هستن. فقط چند ثانیه توی سپید تست سرعتش نجومی بالا میره.
تو دیگه چرا آقا مسعود...حالا خوبه با IDM هم عکس گذاشتم....سرویس من 5 مگ..یه سر به سایت شرکت بزنی میبینی سرویس 5 مگ میفروشه......چرا به نظرت فیکه؟ میتونی از علیرضا صحت حرفای منو بگیری که من الان واقعا سرویسم چیه...چون خودش میخواد ماه دیگه 5 مگ بگیره... شرکت ساعت رایگان پهنای باند اضافشم رو آزاد میکنه تا سرعت ها نه تنها پایین نمیاد بالا هم میره... برو به این پست...http://forum.bazicenter.com/thread32235/page801/#post2169050و
http://forum.bazicenter.com/thread32235/page788/#post2160844

دیگه speedtest نمیذارم ..چون با این وضع انگاری بچه ها حسرتی شدن...شرمنده همه.....کسی اگه سوالی داره درباره رسانه تو پروفایلم بپرسه....:)

اینم همین الان:d همراه نام کاربری...
:)

آخرین ویرایش:
اقاییون یه دست عنایتی به سمت ما دراز کنید و یه راهنماییه جامع کنید.
من یه چند ماهیه دنبال یه اشتراک adsl خوبم هنوز تصمیم آخرو نگرفتم خیلی دیگه دیر شده!(ping مناسب و حجم ماهیانه ی کم و سرعت خوب و قابلیت دانلود شبانه بدون افت سرعت). صفحات قبلی هم پرسیده بودم ولی زیاد دوستان جواب ندادن.
من بین چند تا انتخاب موندم به نظر شما از کدوم بگیرم:1-پیشگامان 2-نوین نت 3-عصر انتقال داده ها
اگه مورد دیگه ای مد ظر دارید لطفا بگید.

من یه چند ماهیه دنبال یه اشتراک adsl خوبم هنوز تصمیم آخرو نگرفتم خیلی دیگه دیر شده!(ping مناسب و حجم ماهیانه ی کم و سرعت خوب و قابلیت دانلود شبانه بدون افت سرعت). صفحات قبلی هم پرسیده بودم ولی زیاد دوستان جواب ندادن.
من بین چند تا انتخاب موندم به نظر شما از کدوم بگیرم:1-پیشگامان 2-نوین نت 3-عصر انتقال داده ها

عصر انتفال من دارم ...دانلود شبانه خوبی نداره ولی روزاش خوبه ...از 2تا شرکت دیگه اطلاعی ندارم... کجای تهرانی؟

تو دیگه چرا آقا مسعود...حالا خوبه با IDM هم عکس گذاشتم....سرویس من 5 مگ..یه سر به سایت شرکت بزنی میبینی سرویس 5 مگ میفروشه......چرا به نظرت فیکه؟ میتونی از علیرضا صحت حرفای منو بگیری که من الان واقعا سرویسم چیه...چون خودش میخواد ماه دیگه 5 مگ بگیره... شرکت ساعت رایگان پهنای باند اضافشم رو آزاد میکنه تا سرعت ها نه تنها پایین نمیاد بالا هم میره... برو به این پست...http://forum.bazicenter.com/thread32235/page801/#post2169050و
http://forum.bazicenter.com/thread32235/page788/#post2160844

دیگه speedtest نمیذارم ..چون با این وضع انگاری بچه ها حسرتی شدن...شرمنده همه.....کسی اگه سوالی داره درباره رسانه تو پروفایلم بپرسه....:)

اینم همین الان:d همراه نام کاربری...
میدونم به روی خودت نمیاری ..اما زشته به کاربرا غیر مستقیم توهین نکن...
:)

علی جان کاری به سرویس شما ندارم اما رسانه اکثریت تست هاش فیک هست! توی سپید تست بیشتر از حد واقعی نشون میده. اینو از همون علیرضا هم میتونی بپرسی.

نوین نت بگیر من خودمم می خوام نوین نت بگیرم الان تلکام دارم ولی اون بهتره تو می تونی 2 تا4 مگ بگیری پینگش هم فک کنم خوبه

نمی دونم اینترنت من چه مشکلی داره!
وقتی دارم دانلود می کنم سرعت بین 0 تا 200 متغیر هستش.مثلا حتی تا 7 ثانیه سرعت صفر هست و بعدش میشه 100 و بعد 200 و بعد 0 کیلوبایت بر ثانیه!
هر چقدر چک کردم برنامه ای پیدا نکردم که از نت استفاده کنه.
این مشکل در steamبیشتر هستش.
از مخابرات هم سرویس می گیرم.

اين مخابرات شهر ما هم جالبه ها . يعني اگه 2mb داشته باشي با 128 هيچ فرقي نداره . سرعت دانلود روزانه با شبانه يكيه . بين 600 تا 800 هست . جالبه ها .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or