پینگ بدجوری بهم خورده! منشاء هم از خود زیر ساخت هست! یعنی قبل از اینکه بره به گیتوی خارجی! یه ساعت خوبه 5 ساعت بده! نمیدونم کی مشکل برطرف میشه! 

پینگ بدجوری بهم خورده! منشاء هم از خود زیر ساخت هست! یعنی قبل از اینکه بره به گیتوی خارجی! یه ساعت خوبه 5 ساعت بده! نمیدونم کی مشکل برطرف میشه!![]()
بله مسعود جان این اولشه ربطی زیر ساخت ندار ربط به اون جای که اینترنت گرفتی داره پورتی که دارن ظرفیتش سقفی داره بیش از ظرفیت دارن مشترکین می گیرن به همین خاطر بعضی ساعات پینگت تو خوبه برای بعضی مشترکین خوب نیست و برعکس .جیگر!!!! b-)
برای منم اینجوری بود که isp عوض کردم؟؟؟؟؟ البته اینترنتم که بد تر از تو بود
من از کافینت دارم پیغام می زارم فردا روز موعود من هست اینترنتم وصل می شه؟!!!
ببینیم چه پخیه !!!!!!!!!:d
IDM فایل رو به 8 بخش تقسیم میکنه دیگه ، بعد آخر دانلود باز اون 8 بخش رو به 1 بخش تبدیل میکنه ، وقتی داش اینکارو میکرد سیستم 

مثل اینکه از وقتی ماه رمضون تموم شده وضعیت پارس آنلاین دوباره خوب شده ....
منم دیشب 3.5 گیگ دانلود کردم ....
2شبه دوباره مثل سابق شده ..
ویندوز هشت فعلا ارزش نداره دانلود . بزار 5 آبان نسخه اصلی میاد مثل آدم استفاده میکنیم اونم با کرک درست :d .ویندوز 8 به ما نیومده !!!!IDM فایل رو به 8 بخش تقسیم میکنه دیگه ، بعد آخر دانلود باز اون 8 بخش رو به 1 بخش تبدیل میکنه ، وقتی داش اینکارو میکرد سیستم
هنگید منم ریست کردم ، رفتم دیدم صفر شده !!!!!!!![]()
ویندوز هشت فعلا ارزش نداره دانلود . بزار 5 آبان نسخه اصلی میاد مثل آدم استفاده میکنیم اونم با کرک درست :d .
اینی که برا دانلود گذاشتن هم نسخه نهاییه این رو 10000 نفر گفتند !

منم پارس انلاین دارم ولی دیشب سرعت دانلود مثله همیشه بد بود![]()
فاطی داره باو ! - یه ایمیل بزن بگو سرعتتون پایینه شماره adsl رو هم بنویس ، بعد 2-3 روز ایمیل میزنن اوکی شد ! :d 

اونهایی که صبانت دارند سرعت دانلود رایگان شبانشون چه قدره ؟؟ برای من به زور به 30 میرسه ! بعضی موقع ها هم اصلا کلا قطع میکنند !![]()
می تونی برام برای تهران هم جور کنی ؟! ببین می تونی بدطور گیرم .. !
!