بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

پینگ بدجوری بهم خورده! منشاء هم از خود زیر ساخت هست! یعنی قبل از اینکه بره به گیتوی خارجی! یه ساعت خوبه 5 ساعت بده! نمیدونم کی مشکل برطرف میشه! :|

پینگ بدجوری بهم خورده! منشاء هم از خود زیر ساخت هست! یعنی قبل از اینکه بره به گیتوی خارجی! یه ساعت خوبه 5 ساعت بده! نمیدونم کی مشکل برطرف میشه! :|

بله مسعود جان این اولشه ربطی زیر ساخت ندار ربط به اون جای که اینترنت گرفتی داره پورتی که دارن ظرفیتش سقفی داره بیش از ظرفیت دارن مشترکین می گیرن به همین خاطر بعضی ساعات پینگت تو خوبه برای بعضی مشترکین خوب نیست و برعکس .جیگر!!!! b-)
برای منم اینجوری بود که isp عوض کردم؟؟؟؟؟ البته اینترنتم که بد تر از تو بود
من از کافینت دارم پیغام می زارم فردا روز موعود من هست اینترنتم وصل می شه؟!!!
ببینیم چه پخیه !!!!!!!!!:d

بله مسعود جان این اولشه ربطی زیر ساخت ندار ربط به اون جای که اینترنت گرفتی داره پورتی که دارن ظرفیتش سقفی داره بیش از ظرفیت دارن مشترکین می گیرن به همین خاطر بعضی ساعات پینگت تو خوبه برای بعضی مشترکین خوب نیست و برعکس .جیگر!!!! b-)
برای منم اینجوری بود که isp عوض کردم؟؟؟؟؟ البته اینترنتم که بد تر از تو بود
من از کافینت دارم پیغام می زارم فردا روز موعود من هست اینترنتم وصل می شه؟!!!
ببینیم چه پخیه !!!!!!!!!:d

نه تریس که میگرم از استان ما خارج هم میشه باز خوبه. میره توی زیر ساخت میترکه!!

ویندوز 8 به ما نیومده !!!! :| IDM فایل رو به 8 بخش تقسیم میکنه دیگه ، بعد آخر دانلود باز اون 8 بخش رو به 1 بخش تبدیل میکنه ، وقتی داش اینکارو میکرد سیستم

هنگید منم ریست کردم ، رفتم دیدم صفر شده !!!!!!! :|:|:|:|:|:|:|

---------- نوشته در 02:22 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:22 PM ارسال شده بود ----------

مثل اینکه از وقتی ماه رمضون تموم شده وضعیت پارس آنلاین دوباره خوب شده ....
منم دیشب 3.5 گیگ دانلود کردم ....
2شبه دوباره مثل سابق شده ..

آره منم خیلی سرعتم بهتر شد

ویندوز 8 به ما نیومده !!!! :| IDM فایل رو به 8 بخش تقسیم میکنه دیگه ، بعد آخر دانلود باز اون 8 بخش رو به 1 بخش تبدیل میکنه ، وقتی داش اینکارو میکرد سیستم

هنگید منم ریست کردم ، رفتم دیدم صفر شده !!!!!!! :|:|:|:|:|:|:|
ویندوز هشت فعلا ارزش نداره دانلود . بزار 5 آبان نسخه اصلی میاد مثل آدم استفاده میکنیم اونم با کرک درست :d .

این چطوره ؟! ;;) ------> :| -- 128 یک ماه 8 گیگ :d

خواهشان نظر بدین :|

2130034884.png

2130038846.png

آوتارو حال کنین ! بچه ها قشنگه ؟ :d

آخرین ویرایش:
اونهایی که صبانت دارند سرعت دانلود رایگان شبانشون چه قدره ؟؟ برای من به زور به 30 میرسه ! بعضی موقع ها هم اصلا کلا قطع میکنند !8-|

امروز با موفقیت خط رو جمع آوری کردم. تقریبا 1 ماه اخیر حداکثر سرعت دانلودم رو 15-20 بود کلا جمعش کردم. 2 سال بود مشترکشون بودم :دی
حالا داریم به دنبال مبین نت و آسیاتک و وایمکس ـــم یکی رو انتخاب کنم. :دی شاید هم همه با هم :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or