بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

نوین نت از نظر سرعت خیلی خوبه! پینگش هم از پارس آنلاین در مجموع بهتره! چون تک و توک پیدا میشه پارس آنلاین پینگ خدا داره! ولی نوین نت تقریبا ثابت هست و پینگش برای داخل کشور خوب و برای خارج از کشور معمولی هست!
دوستان اینو در نظر بگیرن اگه دنبال پینگ خوب هستن برن روی وایرلس! وگرنه مخابرات اغلب پینگ مناسبی میده روی adsl

بهتره بگی میداد
الان 2 3 روزه رسمن به فنا رفته :دی
پینگم با تهران شده 280
280!!!!
میدونی یعنی چی؟
~x(

یعنی = :|:|:|~x(~x(~x(~x(~x(:| -------- از من که بد تر نیست ! = از 270 پایین تر نمیاد ! جدا از پینگ ، سرعت دانلود شبانه هم از 45 بالاتر نمیره ! ~x(

---------- نوشته در 11:16 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:15 PM ارسال شده بود ----------

دوستم فیبر نوری داره طرف های تهران پارسه .. یه ADSL خوب می خواد چه پیشنهادی میدید ؟!

پارس آنلاین ! :d

سلام
کسی از نوین نت سرویس گرفته چطوریه؟
سرعت و ping
ممنون.
نوین نت سرعت روزانش خوبه اما پینگش زیاد تعریفی نیست سرعت شبانه هم اینطور که میگن برا سرویس 4مگ میاد رو 70 !
اینم چند تا از تستاش از فروم همسایه گرفتم:d

نوین نت سرعت روزانش خوبه اما پینگش زیاد تعریفی نیست سرعت شبانه هم اینطور که میگن برا سرویس 4مگ میاد رو 70 !
اینم چند تا از تستاش از فروم همسایه گرفتم:d

سرعت شبانش بهتر شده. دوستم 4 مگ داره. همین الان باهاش حرف زدم در مورد سرویسش سوال کردم. روزانه سرعتش به 1000 کیلوبایت یا همون یک مگابایت میرسه. شبانه هم تا 300 کیلو دانلود میکنه. گفت پینگ هم بین 150 تا 300 در ساعات شبانه روز متغییر هست.

سرعت شبانش بهتر شده. دوستم 4 مگ داره. همین الان باهاش حرف زدم در مورد سرویسش سوال کردم. روزانه سرعتش به 1000 کیلوبایت یا همون یک مگابایت میرسه. شبانه هم تا 300 کیلو دانلود میکنه. گفت پینگ هم بین 150 تا 300 در ساعات شبانه روز متغییر هست.

تو به جای داستان گفتن :| بیا یه نت برا من پیدا کن :|

این رو فقط خودت بخون :دی !

شیرینیش هم محفوظه :دی !

نه نمیتونند کانفیگ شبکه رو برای 1 نفر فقط تغییر بدن
وقتی اون یک نفر Good Guy Greg باشه باید تغییر بدن:d

منم همین مشکلو دارم.یه پیج وب گوگل باز کردم مودم رو خاموش روشن کردم دیدم 100 مگ پرید!!

سلام
من فکر کردم اشتباه می کردم و ترافیک رو واقعا مصرف می کردم ولی دیشب دست این کثافت های دزد رو شد.جریان ار این قرار بود من چند شبی هست از این ساعت به اصطلاح مجانی استفاده می کنم منتها دیشب طبق معمول گزاشتم واسه دانلود تقریبا ساعت 4-5 بود که بیدار شدم مانیتور رو روشن کردم و با تعجب دید م سرعت دانلود شده 5 کیلو بیت برنامه دانلود رو بستم. مرورگر رو باز گردم دیدم صحفه مربوط به اتمام ترافیک امد بالا اصلا خودم موندم این دیگه چیه.جالب اینجا بود قبل از دانلود رفتم و میزان ترافیک باقی مونده رو چک کردم که یه چیزی حدود 280 مگا بایت هنوز ترافیک داشتم . خب زنگ زدم پشتیبانی و جوابی که داد این بود که شما قبل از ساعت ترافیک مجانی حجم ترافیک تموم کرده و (ترافیک منفی استفاده می کردید ) جالب اینجا بود دقیقا برنامه دانلودر 280 مگابایت دانلود کرده بود.واینکه سرویس حجمی اصلا چیزی به نام ترافیک منفی نداره تازه طرف گفت به خاطر این که مجانی استفاده کردی باید یه چیزی هم بدی شرکت (منم هر چی دهنم در اومد به این بی شرفای دزد گفتم )خب حالا خودتون حساب کنید تو هر شهر با این تعداد یوزر وقتی یک همچین جریانی باشه اونوقت شما مثلا 1گیگ ترافیک میخری بعد تو ساعت رایگان اینطوری بشه و تو ساعت غیر رایگان بیشتر از اون چیزی که باید کم کنه کم میشه و این جوری سریعتر ترافیک تموم میشه ملت هم باز مجبورن ترافیک خریداری کنن ببیند چه دزدی بی نقصی میشه

سلام
بالاخره تصمیم گرفتم از پیشگامان 1 مگ بگیرم بنظرتون خوبه ؟؟ پینگ مناسب با سرعت خوب واسه انلاین داره؟
فقط یه سوال : من قبلا لایزر داشتم اما حالا شرکت منحل شده بنظرتون چجوری باید رانژه خطمو تخلیه کنم؟؟ باید برم مرکز مخابراتی یا کار دیگه ای میتونم بکنم؟؟:d

کلافه شدم بخدا!!! یه دامبولی سر من دراوردن که تاحالا نشنیده بودم! :-b
پورت من رو شبها توی ساعات رایگان از 4 مگ میارن روی 2 مگ!! همین الان زنگ زدم و گفتم یا بهم میگین این کار رو کی کرده و به چه حقی انجام داده یا با خود رئیس شرکت ماکسنت که توی فیسبوک هم بعضی وقتها گپ میزنیم :دی میگیم که یه همچین کاری داری میکنن! از طرفی چون میدونم این بلا سر همه مشترکین نیومده پس میدونم یکی داره عمدا حال منو میگیره! :| :|
گفتن پیگیری میکنیم باهاتون تماس میگیرم.. بینیم چی میشه!
اوکی کردن که کردن! اگه نکردن میرم نوین نت سرویس میگیرم! الان داره 10 مگابیت سرعت میده واسه دوستم! :| :| :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or