بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

جاتون خالی رفتم از خارجی ها Host گرفتم , چقدر فاز داد , بنده خدا ها از پشت نمی تونستن با لانچر بزنن :d

4896ee4c6526.jpg

موفق باشی

قربانی بعدی تو هستی :دی حالا ببین نتت چطوری می ترکه !

این عکس فقط برای اوناییه که ادعای نت دارن ُ بس ارزش دیگه ای نداره ! :دی
http://img4up.com/up2/49685927619699755672.png
49685927619699755672.png

یادت رفته با استیم سرعت 1 مگابایت گذاشتم؟ ماله توکه 900 کیلو هست تازه! استیم باگ داره! :دی بالا بری پایین بری سرعت سپید تست تو دروغه! :دی

داداش شما یه پیشنهاد به ما میدی؟

توی دبی نمیدونم! :دی اما تهران وایرلس بگیر واسه بازی.

یادت رفته با استیم سرعت 1 مگابایت گذاشتم؟ ماله توکه 900 کیلو هست تازه! استیم باگ داره! :biggrin1: بالا بری پایین بری سرعت سپید تست تو دروغه! :biggrin1:

مردک این 256 ـه !

5 مگش رو نشون بده فکت می افته :>

دوستان یک شرکتی رو تهران بهم معرفی میکنن ماهی با هزینه حدود 120 تومن بتونم اینترنت سرعت بالا تهیه کنم؟؟(پینگ زیاد برام زیاد مهم نیست سرعت دانلود مهم هست ماهی هم حداقل حدود 150 گیگ دانلود دارم)

هر کسی کمک کنه پیش من شیرینیش محفوظه. :d

دوستان یک شرکتی رو تهران بهم معرفی میکنن ماهی با هزینه حدود 120 تومن بتونم اینترنت سرعت بالا تهیه کنم؟؟(پینگ زیاد برام زیاد مهم نیست سرعت دانلود مهم هست ماهی هم حداقل حدود 150 گیگ دانلود دارم)

اول بگو شیرنی چیه؟ :دی
سرعت 400 الی 500 کیلو خوبه؟ :دی اگه خوبه پیغام خصوصی بده! :دی

از دیشب یه فایلی رو داشتم به حجم 1 گیگ دانلود می کردم ساعت 8 ..

تا 4 ساعت پیش 60 یا 70 درصد رفته بود ( بدون Pause ) .. یه خری اومد ضربدر زد و پاکش کرد ..

لعنتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت

( سرعت دانلودم 15 - 20 متغیره :| )

پتیاک

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or