بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

من دیشب سرعت دانلودم 110 کبلو بایت بود ثابت(حدود 6 گیگ رایگان شبانه دانلود کردم)!
الان نگاه کردم سرعت دانلودم 11 کیلوبایت هست آیا این ها حق دارن که سرعت شبانه من رو کم کنند یا اصلا میتونن این کار رو بکنن!
گفتم خط ها شلوغه پینگ گرفتم با آلمان 220 بود و با 4.2.2.1 هم 210!چکار کنم درست میشه یا نه!(کسی این طور مشکلی نداشته)

من دیشب سرعت دانلودم 110 کبلو بایت بود ثابت(حدود 6 گیگ رایگان شبانه دانلود کردم)!
الان نگاه کردم سرعت دانلودم 11 کیلوبایت هست آیا این ها حق دارن که سرعت شبانه من رو کم کنند یا اصلا میتونن این کار رو بکنن!
گفتم خط ها شلوغه پینگ گرفتم با آلمان 220 بود و با 4.2.2.1 هم 210!چکار کنم درست میشه یا نه!(کسی این طور مشکلی نداشته)

عزیز شرکتت چیه ؟!

شاتل - صبانت - پارس آنلاین ؟ !

الان احساس کردن نکبت ها زیاد دانلود کردی محدودت کردند !

حق همه چی رو دارن ماشاالله ... چرا نتوند می کنند عین شیر !

عزیز شرکتت چیه ؟!

شاتل - صبانت - پارس آنلاین ؟ !

الان احساس کردن نکبت ها زیاد دانلود کردی محدودت کردند !

حق همه چی رو دارن ماشاالله ... چرا نتوند می کنند عین شیر !
مخابرات!!!
یعنی چی انها حق ندارن این کار رو بکنند دانلود رایگان شبانه یعنی چی!
اگه فردا شب هم همین طور بود میرم دفتر مرکزی تا جایی که بشه سر و صدا میکنم!

مخابرات!!!
یعنی چی انها حق ندارن این کار رو بکنند دانلود رایگان شبانه یعنی چی!
اگه فردا شب هم همین طور بود میرم دفتر مرکزی تا جایی که بشه سر و صدا میکنم!

محدود ؟! شهرستان محدود میده درسته ؟!

آره راهش همینه برو داد و بیداد کن من هم اگر اخلاقیاتم با داد و بیداد می خورت مخابرات رو می آوردم پایین

بهترین راهش همینه !

یادت رفته با استیم سرعت 1 مگابایت گذاشتم؟ ماله توکه 900 کیلو هست تازه! استیم باگ داره! :دی بالا بری پایین بری سرعت سپید تست تو دروغه! :دی

توی دبی نمیدونم! :دی اما تهران وایرلس بگیر واسه بازی.
باگ داره ولی نه دیگه در حدی که Portal 2 که 6 گیگ بوده 4 ساعته دانلود کنه ! :دی

تا 15 دقه پیش ، سرعت دانلود 150 بود ، کثافتا فهمیدن آوردنش باز رو 25-30 .. ! :| #:-s

لعنت به این پارس آنلاین لعنت ! 8-|

دوستان اگه مشکل از سیستمه منه ( مشکل از ISP نیست - مشکل نرم افزاریه ) ، راهنمایی کنین لطفا که دیوووونه شدم :| ... )x... :(

:d - :|

آخرین ویرایش:
محدود ؟! شهرستان محدود میده درسته ؟!

آره راهش همینه برو داد و بیداد کن من هم اگر اخلاقیاتم با داد و بیداد می خورت مخابرات رو می آوردم پایین

بهترین راهش همینه !
اخلاقیات چیه عریز!وقتی حقت رو دارن میخورن بعد هیچی نگی حقه!
به حساب پشتیبانیش 24 ساعته هست فردا شب همین ساعت 4 صبح اگه بازم سرعت کم بود زنگ میزنم هر چی میتونم بهشون میگم!
به حساب خطم 512 هست بعد سرعت دانلود 16 کیلوبایت!الانم اصلا به لایو وصل نمیشه!
فکر نکنم نامحدود سرعتش از این پایین تر باشه!

تا 15 دقه پیش ، سرعت دانلود 150 بود ، کثافتا فهمیدن آوردنش باز رو 25-30 .. ! :| #:-s

لعنت به این پارس آنلاین لعنت ! 8-|

دوستان اگه مشکل از سیستمه منه ( مشکل از ISP نیست - مشکل نرم افزاریه ) ، راهنمایی کنین لطفا که دیوووونه شدم :| ... )x... :(

:d - :|

باز من تو این تاپیک پستیدم کسی چوابمو نداد ..... :( :|

من قبل از این نتم پارس آنلاین داشتم خیلی راضی بودم ! پینگش متعادل بود سرعت دانلود توپ ! 128 داشتم سرعت دانلود 130 بود !
خوب الان بنظرت 128 داشته باشی سرعت دانلود 130 باشه خیلی توپه؟؟
من الان 128 دارم سرعت دانلودم 250 ـه باید بال در بیارم دیگه!؟!؟!! تازه تو ساعت رایگان هم همینقدره

خوب الان بنظرت 128 داشته باشی سرعت دانلود 130 باشه خیلی توپه؟؟
من الان 128 دارم سرعت دانلودم 250 ـه باید بال در بیارم دیگه!؟!؟!! تازه تو ساعت رایگان هم همینقدره
احتمالا شما از فضا اومدین هیچ جای ایران اینترنت پولی اون هم 128 سرعت دانلود رایگان 250 نیست!هیچ جای ایران!
چه شرکتی گرفتی این طور سرعتی داره!خالی بندی نت که یه بار نگرفتی!
تست سرعت هم نگزار که تست فیک تا دلت بخواد هست!

i1npsve7tpvhdd7iu66.png

Last edited by a moderator:
احتمالا شما از فضا اومدین هیچ جای ایران اینترنت پولی اون هم 128 سرعت دانلود رایگان 250 نیست!هیچ جای ایران!
چه شرکتی گرفتی این طور سرعتی داره!خالی بندی نت که یه بار نگرفتی!
تست سرعت هم نگزار که تست فیک تا دلت بخواد هست!

i1npsve7tpvhdd7iu66.png
ایشون از شاتل سرویس دارن
شاتل کلا اینطوریه یک شب سرعتش خوبه بعدش یک ماه قطعه:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or