بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

دوستانی که از پارس آنلاین سرویس میگیرن لطفآ توجه کنن:

از تاریخ 15 شهریور، ساعت رایگان که از 1 صبح تا 6 صبح بود، قراره به 2 تا 7 صبح تغییر پیدا کنه. اون دسته از اشخاصی که مثل من از این موضوع ناراضی هستن، لطفآ با شماره 82208888 تماس بگیرن و اعلام کنن که با این پروسه مخالف هستن. شاید یه تجدید نظر توی این موضوع بشه و ساعت رایگان همون 1 تا 6 باقی بمونه.

اعتراض کن تا اموراتت بگذره :دی فکر کن به نظرتون گوش کنن :دی فقط تنها کاری که می تونی انجام بدی که فایده داشته باشه اینه که هر چی دغ و دلی داری سر یارو خالی کنی :دی

دوستان من تهرانم !! مخابرات پینگ خوب میده؟!

بله نامحدودش از لحاظ پینگ خوبه ( با چیز پی ان بهتر :دی )

من مخابرات دارم 512 پینگم با 4.2.2.4
در حاله حاضر که این مطلبو مینویسم 120 هست
اگه خاصی آپلود کنم

512 !! نامحدود ؟! تهرانی ؟! چطوری گرفتی ؟! میشه به ما هم بگی :| .. دنبالشم بگیرم ..
دوستان نظرتون راجع به عصر انتقال داده ها چیه ؟ :-/
من شاتل دارم که ری . ده تو اعصابم با این پینگش

محدودش خوبه .. ولی ترافیکـم رو می خوره ...

نامحدودش مزخرف !

آخر اسمت چیه آریا یا حمید؟
این آواتاره خودتی؟

بهش بگو نوب اعظم .. تنها اسمی که ازش خوشش میاد ;;)

آخرین ویرایش:
چی پیشنهاد میکنی ؟
من 128 نامحدود میخوام پونکم هستم :|

شرکتش هردمبیلیه :دی چیزی نمی خواد برای سرعت بالا

پیشنهاد من

512 - 10 گیگابایت ماهانه

ولی هر چی باشه در کل 512 باشه بسته به گیگ مصرفیت البته در نظر داشته باش ( هر چی سرعت بیشتر = گیگ خورده شده بیشتر )

من تا صبح پینگم 220 بود تو 4.2.2.4 مثل هلو بازی میکردم.الان نتمو عوض کردم پینگش با 4.2.2.4 شده 190 ولی همه بازی ها لگ داره وحشتناک!!!!!!!چرا؟؟؟؟؟؟؟؟

چرا هیچ کس تو این تاپیک جواب منو نمیده ؟!؟=((

الان که 1 تا 6 از 15 شهریور(تولد من :d) این طرح رو گذاشتن از فامیلمون که کار میکنه پرسیدم چرا گفت خیلیا زنگ زدن گفتن سرعت بیشتری میخوان شبا واسه همین یه ساعت کل مجموعه free رو میبرن جلو

الان که 1 تا 6 از 15 شهریور(تولد من :d) این طرح رو گذاشتن از فامیلمون که کار میکنه پرسیدم چرا گفت خیلیا زنگ زدن گفتن سرعت بیشتری میخوان شبا واسه همین یه ساعت کل مجموعه free رو میبرن جلو
پس امشب ساعت 2 دانلودارو شروع کنم ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or