بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

هر موقع وصل شد حتما اینجا چند تا تست سرعت و پینگ بزار
از سایتشون گرفتی ؟ انگار هیچ جا نماینده فیزیکی ندارن!

مخابرات هنوز خط رو تخلیه نکرده دیروز که رفتم یارو گفت همین الان انجام میدیم ولی من مطمئن بودم گشادن حالا حالاها کار داره :دی الان گیرم همینه. اینجا نمایندگی فیزیکی هم داره کلن 3 نفر از این Isp استفاده میکنن اینجا شاید این به می کمک کنه سرعت خوبی داشته باشیم

مخابرات هنوز خط رو تخلیه نکرده دیروز که رفتم یارو گفت همین الان انجام میدیم ولی من مطمئن بودم گشادن حالا حالاها کار داره :دی الان گیرم همینه. اینجا نمایندگی فیزیکی هم داره کلن 3 نفر از این Isp استفاده میکنن اینجا شاید این به می کمک کنه سرعت خوبی داشته باشیم
خیر فرقی به حالتون نداره! مبین نت پهنای باند مرکزی داره که همه به اون متصل میشن. اینجوری نیست که یه پهنای باند رو مثلا به یه منطقه مخابراتی داده باشن :)

خیر فرقی به حالتون نداره! مبین نت پهنای باند مرکزی داره که همه به اون متصل میشن. اینجوری نیست که یه پهنای باند رو مثلا به یه منطقه مخابراتی داده باشن :)

تو کلا ضد حال میزنی :دی من فکر کردم مخابراته :)) پس باید به فکر یه ISP دیگه باشم واسه ماهه بعد :-s

تو کلا ضد حال میزنی :دی من فکر کردم مخابراته :)) پس باید به فکر یه ISP دیگه باشم واسه ماهه بعد :-s

توی اینترنت ایران ضدحال خوردن کاملا عادیه! :دی اگه ضدحال نخوری یه جای کار میلنگه! :-"

یه تست بزار یه کم گریه کنیم :biggrin1:

از دیروز حمید چشم زده سرعت اومده پایین! بین 150 تا 300 میچرخه! :دی بزودی خوب میشه ولی! :)

سرعت نتم امده پایین (حدود 30 تا سرعت دان) ,1مگ نامحدود از پیشگامان دارم زنگ زدم پشتیبانیش میگه سازمان تنظیم مقررات رادیویی تصویب کرده دیگه شیر 1-8 نداریم بایدد 1-10 بشه :-/
ای تو روحشون اه اه واقعا اینا هدفی جز ازار مردم ندارن

حالا جواب بنده رو بدین .... ما مشهد میشینم ، منطقه آزادی ... حالا جه ISP بگیرم که سرعت دانلودش خوب باشه ؟

(یا نامحدود خوب ، مثلا 256 = 70kb/sec ، یا محدود ولی شبانه عالی ، 128=100kb/sec )

چون دوستم مجید شاتل داره 128 سرعت دانلود شبانش یه بار گذاشت ، 270 بود ! :| قاسم آباد هم میشینن ( مشهد )

ممنون و سپاسگذار میشم برای 1 بارم که شده تو این تاپیک جواب بنده رو بدین ! :|

:|:|:|:|:|

دوستانی که از پارس آنلاین سرویس میگیرن لطفآ توجه کنن:

از تاریخ 15 شهریور، ساعت رایگان که از 1 صبح تا 6 صبح بود، قراره به 2 تا 7 صبح تغییر پیدا کنه. اون دسته از اشخاصی که مثل من از این موضوع ناراضی هستن، لطفآ با شماره 82208888 تماس بگیرن و اعلام کنن که با این پروسه مخالف هستن. شاید یه تجدید نظر توی این موضوع بشه و ساعت رایگان همون 1 تا 6 باقی بمونه.

پینگ من همیشه تو 4.2.2.4 250 هست الان شده 174 !خبریه؟

بدو برو آنلاین بازی کن ... تا زیاد نشده

یکی از خانوم های پشتیبانی که قد همین { KANE } خودمون نوب بود! (:biggrin1:)

قدش رو از کجا دیدی گلم ;;) >:d<

-

نت من داره روند ثابتی رو طی می کنه :| ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or